XRP Ledger ervaart flinke stijging in activiteit

De XRP Ledger (XRPL) heeft een sterke stijging van de activiteit ervaren, waarbij zowel nieuwe als bestaande adressen niveaus bereikten die sinds maart niet meer waren gezien. Deze stijging van de activiteit ging tevens gepaard met een aanzienlijke prijsstijging van XRP van bijna 29% in een periode van 30 dagen.

On-chain gegevens laten een opvallende stijging zien in het maken van nieuwe XRP-portemonnees, aangezien er vorige week op één dag in totaal 1.721 nieuwe portemonnees zijn gemaakt, het hoogste dagelijkse aantal sinds 30 maart.

Naast dit feit is ook het aantal actieve adressen op de XRP Ledger enorm gestegen. Een piek van 47.363 individuele adressen die op één dag met het netwerk verbonden waren, markeert de meest intense periode van activiteit sinds 9 maart, volgens gegevens van on-chain analysebedrijf Santiment.

Grote spelers blijven XRP accumuleren

Naast de flinke stijging van on-chain-activiteit, hebben crypto-whales volgens de populaire cryptocurrency-analist Ali Martinez in slechts een week tijd meer dan 140 miljoen XRP gekocht ter waarde van ongeveer $84 miljoen, terwijl de prijs van de cryptocurrency aanzienlijk steeg.

De accumulatie groeit in een tijd waarin een analist gelooft dat de prijs van XRP in de nabije toekomst zal exploderen tot $36, wanneer deze in de ‘kwalificatiemodus’ komt.

Tevens suggereerde een populaire cryptocurrency-analist van Milkybull Crypto aan zijn meer dan 70.000 volgers op X (voorheen Twitter) dat de XRP-prijsrally “nog maar net begonnen was”, en voegde eraan toe dat hij gelooft dat het een rally gaat worden zoals we in 2017 zagen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!