Crypto investeringsgids voor financiële vrijheid: Altcoins om in de gaten te houden voor potentiële 40x stijging met Ethereum ETF

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Ontgrendel de geheimen van financiële vrijheid door slimme crypto-investeringen. Lees meer over veelbelovende altcoins die mogelijk 40 keer in waarde kunnen stijgen. Duik in de mogelijkheden rond de nieuwe Ethereum ETF. Ontdek welke cryptocurrencies klaar zijn voor substantiële groei en de game-changers in uw beleggingsportefeuille kunnen zijn.

BlastUP biedt laatste kans om $BLASTUP vóór zijn TGE te krijgen

In iets meer dan drie maanden na de lancering heeft BlastUP zijn cruciale rol in het Blast-ecosysteem al bevestigd en dient het als baanbrekend lanceerplatform voor crypto-startups. Het heeft in de voorverkoop een fenomenale $8 miljoen opgehaald en een bloeiende gemeenschap van bijna 20.000 $BLASTUP-houders gevormd. In overeenstemming met zijn doel om de groei te versnellen, heeft BlastUP al 4 succesvolle Initial DEX Offers (IDO’s) gelanceerd, waarmee nieuwe projecten worden geholpen een sterke basis te leggen voor een geweldige start.

Momenteel bereidt BlastUP zich voor op de tokengeneratie. BlastUP-tokens (BLASTUP), die tijdens de voorverkoop voor centen werden verkocht, zullen bij de aanbieding $0,1 kosten.

Laatste kans om BLASTUP Token te kopen tegen de beste prijs!

De enige manier om het BLASTUP-token nu tegen de voorverkoopprijs te krijgen, is door Blastbox V2 te kopen. Het is een loot box die een bepaald aantal $BLASTUP en Booster Points bevat, speciale tokens die worden gebruikt om de meest actieve communityleden te belonen.

Degenen die Blastbox V2 kopen, krijgen een schatkist die hen toegang geeft tot een aantal privileges. Eigenaars van Blastbox V2 kunnen:

  • Krijg toegang tot de IDO’s van het lanceerplatform en ontvang exclusieve beloningen
  • Neem deel aan airdrops en ontvang gratis tokens en NFT’s
  • Ontvang een hogere rente voor het inzetten van $BLASTUP

Belangrijk is dat het aanbod van Blastbox V2 beperkt is tot 9999. De schaarse beschikbaarheid kan de vraag snel doen stijgen, dus het is verstandig om op te schieten en deze zeldzame lootboxes te kopen nu het nog kan.

Koop Blastbox V2 nu het nog kan

Ethereum (ETH) gepositioneerd voor een potentiële stijging ondanks recente dumpingen

Ethereum wordt momenteel verhandeld in een bereik van ongeveer $3333 tot $3644. Bulls lijken misschien een beetje aarzelend, maar dat geldt ook voor beren. De prijsbeweging lijkt stabiel en schommelt rond belangrijke steun op $3130 en weerstand op $3751. Als Ethereum voorbij de $3751 breekt, zal het waarschijnlijk het volgende niveau op $4061 testen, wat wijst op een potentiële groei van ongeveer twintig procent. De afgelopen zes maanden heeft ETH al een aanzienlijke winst van zesenvijftig procent laten zien. Herhaalde patronen uit 2021 suggereren een mogelijkheid voor verdere winst.

Solana (SOL) klaar voor groei ondanks recente dips

Solana (SOL) heeft opmerkelijke veerkracht getoond te midden van marktdumps, die schommelden tussen $159 en $197. Indicatoren wijzen erop dat stieren binnenkort de beren kunnen overmeesteren. Het gaat gestaag omhoog, met een 10-daags gemiddelde van rond de $174. Bullish patronen zijn duidelijk zichtbaar met een stijging van ongeveer 37% in één maand en een aanzienlijke sprong in zes maanden van meer dan 100%. Als SOL zijn weerstand van $210 doorbreekt en naar het volgende niveau van $248 streeft, kunnen we een winst van meer dan 25% zien. Nu de huidige patronen de bullish trends van 2021 weerspiegelen, lijkt het groeipotentieel van Solana sterk.

Toncoin (TON) toont een sterk potentieel te midden van marktvolatiliteit

Toncoin (TON) wordt momenteel verhandeld tussen $6,90 en $7,55, wat een interessant scenario oplevert. Ondanks een recente daling van ongeveer 4% in de afgelopen week en 7% in de afgelopen maand, zijn er veelbelovende tekenen in het verschiet. De groei over zes maanden was indrukwekkend, met een sprong van ruim 240%. De Relative Strength Index (RSI) van 60,02 geeft aan dat het nog niet overbought is. Als de bulls meer grip krijgen, zou het de weerstand van $7,93 kunnen doorbreken en mikken op het volgende niveau op $8,58, wat een aanzienlijke stijging zou betekenen. Positieve indicatoren zoals een sterke Stochastics op 90,13 en een MACD van 0,010 duiden op een potentiële opwaartse beweging. Verwacht op korte termijn een stijging tot 20%.

Near Protocol (NEAR) klaar voor bullish golf ondanks recente tegenslagen

De koers van Near Protocol (NEAR) ligt momenteel tussen $5,64 en $6,77, net onder het 100-daags voortschrijdend gemiddelde van $6,09. Ondanks een recente wekelijkse dip van ongeveer 5,5% zijn de maandelijkse prestaties met bijna 14% gestegen. De halfjaarlijkse stijging van bijna 120% van de munt duidt op een sterk groeipotentieel. Bulls kijken mogelijk uit naar het dichtstbijzijnde weerstandsniveau op $7,20, met het volgende doel op $8,33. Als deze worden overtroffen, zou dit een indrukwekkende stijging van ongeveer 45% kunnen betekenen. De RSI op 57,08 suggereert dat het actief niet overbought is, terwijl de hoge stochastische waarde een aanstaande bullish trend zou kunnen signaleren. NEAR zou een solide gok kunnen zijn, waarbij tekenen wijzen op een sterk opwaarts potentieel.

Conclusie

ETH, SOL, TON en NEAR hebben een beperkt potentieel op korte termijn. BLASTUP valt op door zijn sterke concept en zijn verbondenheid binnen het Blast-ecosysteem. Dit maakt BLASTUP de beste keuze voor aanzienlijke winsten.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!