Analist voorspelt stijgingen voor Solana en een populaire memecoin

Volgens een populaire cryptocurrency-analist zouden zowel Solana (SOL) als een populaire memecoin aan de vooravond van een macro-opwaartse trend kunnen staan.

De pseudonieme handelaar bekend als Rekt Capital vertelde zijn 483.100 volgers op X dat de ‘Ethereum-killer’ een “groen omcirkelde wekelijkse sluiting” heeft gerealiseerd. Hij beschreef het als volgt:

“Succesvolle hertest van het rode gebied, omdat nieuwe steun een voortzetting van de trend in de loop van de tijd mogelijk zou kunnen maken.”

SOL handelt op het moment van schrijven op $172,20. De op vier na grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie is de afgelopen 24 uur met meer dan 3% gedaald, maar de afgelopen week met meer dan 6% gestegen.

Rekt zegt ook ’s werelds populairste memecoin, Dogecoin (DOGE), zijn macro-neerwaartse trend “maanden geleden” heeft doorbroken. Hij zei het onderstaande:

“En sindsdien heeft DOGE de Macro Downtrend met succes opnieuw getest als nieuwe ondersteuning.

Een succesvolle hertest hier zou het einde van de macro-downtrend en het begin van een nieuwe macro-uptrend volledig bevestigen.”

DOGE handelt op het moment van schrijven rond de $0,13. De op acht na grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie is de afgelopen 24 uur met meer dan 5% gedaald, maar in de afgelopen zeven dagen met meer dan 3% gestegen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!