Mt. Gox heeft $335 in Bitcoin overgemaakt naar Bitstamp en onbekende wallet

Mt. Gox heeft op 24 juli zijn terugbetalingen voortgezet door 5.106 Bitcoin (BTC), ter waarde van ongeveer $335 miljoen, over te maken naar de cryptocurrency-exchange Bitstamp en een onbekend adres. Gegevens van Arkham Intelligence tonen aan dat er om 6:16 uur UTC twee transacties van in totaal 5.106 Bitcoin zijn uitgevoerd. Daarbij werd 2.237 BTC, ter waarde van $147 miljoen, naar Bitstamp gestuurd en ongeveer 2.869 BTC naar een onbekend adres.

Het onbekende adres, beginnend met “1MzhW,” heeft de fondsen snel verplaatst naar een andere wallet, beginnend met “12azL,” waarna ze uiteindelijk naar Bitstamp-adressen werden overgemaakt.

De $355 miljoen aan BTC werd verdeeld via een directe en indirecte route naar verschillende Bitstamp-wallets, mogelijk om terugbetalingen aan specifieke schuldeisers eenvoudiger te maken. Deze verandering in BTC-bezit van Mt. Gox volgt op de aankondiging van de failliete exchange op 5 juli, waarin werd aangegeven dat de verschuldigde fondsen “snel” in Bitcoin en Bitcoin Cash (BCH) aan schuldeisers zouden worden uitbetaald.

Schuldeisers wachten op terugbetalingen Bitstamp is een van de vijf exchanges die samenwerkt met Mt. Gox om het terugbetalingsproces volgens het Herstelplan te bevorderen en helpt bij het teruggeven van fondsen aan schuldeisers. Volgens gegevens van CryptoQuant is meer dan 66% van de verschuldigde BTC aan schuldeisers van Mt. Gox al verdeeld.

Uitstromen kunnen binnenkort eindigen Volgens Arkham Intelligence bezit Mt. Gox momenteel 90.344 BTC ter waarde van ongeveer $6 miljard, maar deze gegevens zijn in de laatste 48 uur niet bijgewerkt.

Op 23 juli werd er gemeld dat de bezittingen waren gedaald tot ongeveer 42.744 BTC, ter waarde van $2,85 miljard, nadat Mt. Gox meer dan 47.500 BTC had verzonden. Op 24 juli werd om 4:53 uur UTC 37.477 BTC verzonden en om 6:16 uur UTC volgde nog eens 5.106 BTC, wat neerkomt op een totaal van 42.583 BTC die in vier uur tijd werd verzonden. Na de vier uur durende uitstroom te hebben afgetrokken van de gerapporteerde bezittingen op 23 juli, bezit de door Arkham bijgehouden Mt. Gox-entiteit slechts 161 BTC, ter waarde van slechts $10 miljoen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!