Ethereum ETF’s op komst, Bitwise CCO geeft aan

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Ethereum (ETH), een cruciaal platform in crypto, krijgt veel aandacht nu bijna $1,8 miljard aan Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) opties vandaag aflopen, wat naar verwachting de marktvolatiliteit zal vergroten. Marktspelers houden de markt nauwlettend in de gaten terwijl ze anticiperen op Ethereum (ETH) ETF’s, die de marktdynamiek zouden kunnen hervormen, en adviseren waakzaamheid bij potentiële kansen en risico’s.

Ethereum prijs staat voor belangrijke niveaus te midden van ETF-buzz

Ethereum (ETH) ervaart een opmerkelijke terugval, waarbij de prijs momenteel onder druk staat. Na een hoogtepunt te hebben bereikt nabij de weerstandszone van $3.500, is Ethereum (ETH) teruggekeerd naar ongeveer $3.380. Deze daling komt omdat de cryptocurrency weerstand ondervindt op $3.440 en $3.500, met onmiddellijke ondersteuningsniveaus op $3.350 en $3.280.

Het marktsentiment blijft voorzichtig, waarbij gebruikers de situatie nauwlettend in de gaten houden, vooral nu de verwachte lancering van Ethereum (ETH) ETF nadert.

De lancering van de Ethereum (ETH) ETF genereert aanzienlijke belangstelling en speculatie. Analisten waarschuwen echter voor potentiële volatiliteit op de korte termijn. Omdat de hoge ETF-vergoedingen van Grayscale een twistpunt vormen, bestaat de mogelijkheid van uitstroom uit hun fonds, wat de prijs van Ethereum (ETH) op korte termijn negatief zou kunnen beïnvloeden.

Ondanks deze zorgen voorspellen sommige experts dat de ETF uiteindelijk een substantiële instroom zou kunnen aantrekken, waardoor de prijs van Ethereum (ETH) op de langere termijn potentieel zou kunnen stabiliseren en stijgen. De huidige indicatoren suggereren dat als Ethereum (ETH) de steun boven de $3.350 handhaaft, het zijn opwaartse trend zou kunnen hervatten, waarbij het zich richt op weerstandsniveaus van $3.440 en $3.500.

Als de ETF-lancering soepel verloopt, kunnen we Ethereum (ETH) de komende dagen voorbij de $3.620 zien breken en richting $3.750 bewegen.

De huidige marktactiviteit van Ethereum (ETH) duidt op voorzichtige vooruitzichten. De daling onder de $3.440 heeft een bearish toon gezet, waarbij onmiddellijke ondersteuningsniveaus op de proef worden gesteld. Technische indicatoren zoals de MACD en RSI op uurbasis duiden op een afnemend bullish momentum, waardoor de kans op verdere neerwaartse druk groter wordt.

Een duidelijke stap onder de $3.350-steun zou Ethereum (ETH) naar het $3.280-niveau kunnen duwen, en mogelijk lager naar $3.200.

Wees er vroeg bij: De voorverkoop van Minotaurus (MTAUR) biedt enorme besparingen

Als het om Ethereum (ETH) gaat, wordt marktdeelnemers geadviseerd waakzaam te blijven en rekening te houden met de bovengenoemde technische niveaus bij het nemen van beslissingen. Ook moeten ze zich bewust zijn van het feit dat bredere marktbewegingen gunstige verschuivingen teweegbrengen voor andere projecten, waaronder Minotaurus (MTAUR).

Het is een opwindend nieuw blockchain-spel dat zich nu in de voorverkoopfase bevindt en een aantrekkelijk laag instappunt biedt voor slimme crypto-enthousiastelingen. Nu de casual gaming-markt door Statista wordt geschat op 14,78 miljard dollar en jaarlijks met 9% groeit, staat Minotaurus (MTAUR) klaar om dit groeiende veld aan te boren met een unieke en boeiende game-ervaring.

Waarom nu meedoen?

Door deel te nemen aan de Minotaurus (MTAUR) voorverkoop kun je $MTAUR tokens kopen tegen een opmerkelijk lage prijs van $0,0000453 per stuk, een korting van ~77% ten opzichte van de aanbiedingsprijs van $0,00020. Lid worden van Minotauriërs brengt ook verschillende voordelen met zich mee:

  • Verwijzingsbonussen: Scoor extra voordelen als u vrienden naar het project verwijst.
  • Vesting incentives: Ontvang meer tokens voor het verlengen van de vestingperiode.
  • Beveiligingsgarantie: De veiligheid van het project wordt gewaarborgd door samenwerkingen met
  • Gerenommeerde beveiligingsbedrijven zoals SolidProof en Coinsult.

Duik in het spel

In-game biedt Minotaurus ($MTAUR) een spannend avontuur waarin spelers door ingewikkelde doolhoven navigeren, tegen verschillende wezens vechten en in-game valuta verzamelen. $MTAUR beschikt over uitgebreide hulpprogramma’s en ontgrendelt toegang tot het volgende:

  • Aanpasbare karakters: Pas uw Minotaurus aan uw stijl en strategie aan.
  • Ontgrendelbare gebieden: verken nieuwe regio’s en ontdek verborgen schatten.
  • Vaardigheidsupgrades: Verbeter uw vaardigheden om zwaardere uitdagingen aan te gaan.

Hoe u kunt deelnemen aan de voorverkoop

Om deel uit te maken van dit baanbrekende project koppelt u eenvoudigweg uw portemonnee en koopt u tijdens de voorverkoop $MTAUR-tokens. Meer informatie is HIER beschikbaar op de officiële site.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!