Chris Burniske: Cryptomarkt klaar voor grote stijging

Crypto-investeerder Chris Burniske zegt dat Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Solana (SOL) en de cryptomarkt in het algemeen klaar lijken om een stijging te maken.

De voormalige hoofd van crypto bij ARK Invest vertelt zijn 292.200 volgers op het sociale mediaplatform X dat verschillende katalysatoren zich nu aan het opstellen zijn, wat suggereert dat de markten voor digitale activa op het punt staan om te stijgen.

Volgens Burniske, een partner bij durfkapitaalbedrijf Placeholder, wijzen de zeer verwachte lancering van op Ethereum gebaseerde exchange-traded funds (ETF’s), Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump die op een aankomend Bitcoin-evenement spreekt en de huidige staat van de BTC-, ETH- en SOL-grafieken allemaal op een aanzienlijke opwaartse trend voor de cryptomarkten:

“Met ETH ETF’s die op het punt staan live te gaan, Trump die spreekt op The Bitcoin Conference, en BTC-, ETH-, SOL-grafieken die eruitzien zoals ze eruitzien (terwijl aandelen zwak zijn), is het moeilijk om een wereld voor te stellen waarin we niet volgende week omhoog gaan.”

Reuters meldde onlangs dat voorlopige goedkeuring voor ETH ETF’s is verleend, terwijl The Bitcoin Conference gepland staat van 25 juli tot 27 juli.

BTC, ETH en SOL worden momenteel verhandeld voor respectievelijk $67.333, $3.528 en $174.

De durfkapitalist geeft ook een update over zijn voorspelling dat de totale marktkapitalisatie van crypto-activa uiteindelijk $10 biljoen zal bereiken. Volgens zijn grafiek is de weg naar $10 biljoen momenteel “23%” voltooid, aangezien deze rond $2,2 biljoen zit.

Bron: Chris BurniskeX

Eerder deze maand zei Burniske in een interview met Real Vision CEO Raoul Paul dat hij het Move-ecosysteem nauwlettend in de gaten houdt, dat oorspronkelijk werd gebouwd door socialmediagigant Meta en vervolgens werd gebruikt om layer-1 blockchains Sui (SUI) en Aptos (APT) te ontwikkelen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!