Altcoins om in juli in de gaten te houden, volgens analist

In zijn recente analyse bespreekt analist Miles Deutscher de vijf belangrijkste altcoins die hij deze maand verzamelt. Ondanks de vaak trage zomermaanden en recente volatiliteit, ziet hij nu kansen in de markt met aantrekkelijkere prijzen en een rustige periode voor diepgaand onderzoek en accumulatie. Ondanks recente correcties ziet hij tekenen van herstel, met name bij altcoins.

Thorchain

Volgens Deutscher heeft Thorchain (RUNE) een unieke eigenschap als een “reflexief asset”. In een bullmarkt kunnen de mechanismen van Thorchain leiden tot aanzienlijke prijsstijgingen. Met RUNE rond de $3, een belangrijk ondersteuningsniveau op de wekelijkse grafiek, ziet hij potentieel, zelfs als de markt bearish blijft. Thorchain kan in de volgende bullmarkt beter presteren dan andere munten.

Layer Zero

Veel altcoins met vroege emissies zijn hard getroffen in bearish markten, wat leidt tot onderwaardering. Deutscher gelooft dat munten zoals Layer Zero, die zijn afgewaardeerd maar fundamenteel sterk blijven, aanzienlijk kunnen stijgen wanneer de marktomstandigheden verbeteren. Zonder kortetermijn vrijgaven vermijdt Layer Zero de prijsonderdrukking door overaanbod.

Ondo Finance

Ondo Finance heeft een flinke terugval gezien vanaf zijn hoogtepunt, maar toont nog steeds potentieel, vooral met de aankomende ETH ETF en het groeiende verhaal van Real World Assets (RWA’s). Deutscher benadrukt belangrijke prijsniveaus voor Ondo, zoals $1 voor een bevestigde lange positie en $0,75 als belangrijke ondersteuningszone.

Prime Echelon

Deutscher wijst ook op Prime Echelon uit de AI- en gamingcategorie, die een flinke correctie heeft doorgemaakt en nu op een cruciaal ondersteuningsniveau zit. Dit maakt het een aantrekkelijke kandidaat voor lange termijn accumulatie.

Pepe en andere memecoins

Ondanks de dalingen van veel altcoins hebben leidende memecoins zoals Pepe, Whiff, Bonk, Mog en Popcat veerkracht getoond tijdens markt herstel. Volgens Deutscher blijven memecoins een belangrijk narratief binnen de crypto gemeenschap. De “barbell strategie” van het vasthouden van Bitcoin en leidende meme coins is effectief gebleken. Hij waarschuwt echter dat memecoins met een lagere marktkapitalisatie risicovoller zijn, en raadt aan zich te concentreren op gevestigde munten zoals Pepe.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!