Solana memecoins pumpen na tweet Ronaldo & Messi – Welke crypto’s liften mee dit EK?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De memecoin markt lijkt nog altijd niet te overtuigen nu de enige top 5 memecoin die zich over de afgelopen week in het groen bevindt Bonk is. Toch hebben er een aantal minder bekende Solana memecoins aanzienlijke winsten doorgemaakt. Interessante koopmogelijkheden of eerder scams?

Water Coin (WATER) is een van de nieuwe Solana memecoins die in korte tijd grote stijgingen door wist te maken. Deze nieuwe memecoin steeg met 150% in een dag nadat de bekende voetballer Lionel Messi de token promootte op zijn Instagram. De Argentijn heeft meer dan 500 miljoen volgers op zijn Instagram en kan hiermee dus een significante invloed uitoefenen op de prestaties van memecoins.

Toch wordt er door veel mensen vanuit gegaan dat het gaat over hackers die het account van Messi hebben overgenomen en een post hebben geplaatst over Water Coin. Bubblemap uitte al snel zijn zorgen over deze crypto aangezien 30% van de token voorraad in handen was van insiders.

Dit is vaak een teken van een mogelijke pump en dump en door het account van Messi te gebruiken om de token te promoten kunnen er grote stijgingen gerealiseerd worden.

Deze geruchten zorgde er al snel voor dat de Water Coin begon aan een aanzienlijke daling en in een periode van 24 uur is de token inmiddels al meer dan 23% gedaald. 

Toch zijn er niet alleen scam tokens die recentelijk grote winsten hebben opgeleverd. Er zijn recentelijk namelijk vele presale tokens op de markt gebracht die al meerdere miljoenen aan vroege investeringen hebben opgehaald.

Presale tokens zijn projecten die zich nog in hun ontwikkelingsfase bevinden en hun token in een presale aanbieden tegen aanzienlijke kortingen. Op deze manier willen ze de financiering voor hun ontwikkelingskosten rond krijgen. Investeerders die op tijd instappen bij deze projecten kunnen aanzienlijke winsten realiseren zodra dit project tractie wint en vervolgens gelist wordt op grote exchanges. Winsten van x100 zijn dan zeker niet uit te sluiten.

Hieronder bespreken we daarom een drietal nieuwe cryptomunten die allemaal in staat zijn significante winsten door te maken zodra ze live gaan.

Shiba Shootout (SHIBASHOOT) – Memecoin ontwikkelt gaming wereld die zich afspeelt in het Wilde Westen

Shiba Shootout is bezig met de ontwikkeling van een volledige gaming wereld die zich afspeelt in het Wilde Westen. In deze wereld zullen spelers als cowboys de strijd tegen elkaar aan kunnen gaan. Deze gaming wereld zit vol met spellen en functies die allemaal de native SHIBASHOOT token op kunnen leveren.

Gebruikers kunnen bijvoorbeeld de strijd aangaan om de beste Shiba Sharpshooter te worden. In totaal is 5% van de token voorraad apart gezet om Shiba Sharpshooters te belonen. Ook zijn er spellen zoals de Lucky Lasso Lottery waarbij er grote prijzen kunnen worden gewonnen terwijl het ook een goede impact heeft op het goede doel.

Gebruikers zullen ook in staat zijn om gebruik te maken van het unieke Cactus Staking systeem. Binnen dit systeem zijn gebruikers in staat om hun vermogen letterlijk te zien groeien. Hoe groter je fondsen, hoe groter je cactus namelijk wordt. Gebruikers die in aanmerking willen komen voor nog hogere beloningen kunnen gebruik maken van de Savings Saddlebags, waarbij een deel van je fondsen voor een langere termijn vastgezet worden in een vaste wallet voor nog hogere beloningen.

De presale van Shiba Shootout heeft inmiddels al meer dan $600.000 op weten te halen, ondanks dat het kort geleden pas live is gegaan. SHIBASHOOT tokens kosten op dit moment $0,0195 per stuk, maar zullen in ongeveer drie dagen tijd verder gaan stijgen. Dit vormt daarom het beste moment voor geïnteresseerde investeerders om deel te nemen aan dit veelbelovende project.

Bezoek Shiba Shootout Presale

PlayDoge (PLAY) – Play 2 Earn memecoin creëert remake van bekende Tamagotchi game

PlayDoge is een nieuwe Play 2 Earn memecoin die bezig is met de ontwikkeling van een remake van de bekende Tamagotchi game. Deze game was populair in de jaren 90 en gebruikers konden hier voor hun eigen virtuele huisdier zorgen. In het geval van PlayDoge zullen gebruikers in staat zijn om voor de iconische Doge meme als huisdier te zorgen.

Door hun geliefde hond te verzorgen en te trainen kunnen gebruikers gerankt worden op een ranglijst die vervolgens PLAY tokens op kan leveren. Ook zijn gebruikers in staat om minigames te spelen middels hun huisdier om nog eens extra PLAY tokens te verdienen. De game van PlayDoge gaat downloadbaar zijn op zowel de Google Play Store als de App Store zodra die wordt gelanceerd.

Naast dat gebruikers voor hun huisdier kunnen zorgen om PLAY tokens te verdienen, kunnen ze deze ook staken in ruil voor aantrekkelijke beloningen. Op dit moment is er sprake van een APY in de buurt van de 90% en is er sprake van zowel ETH als BNB staking. Het feit dat de token beschikbaar is op de BNB blockchain geeft het ook een grote kans om gelist te worden op de grootste exchange van de wereld, Binance, wat nog extra grote stijgingen met zich mee kan brengen.

De presale van PlayDoge bleek al snel een succes en heeft inmiddels al meer dan $5,5 miljoen opgehaald. Tokens kosten op dit moment $0,00517 per stuk maar zullen binnen korte tijd verder gaan stijgen naar $0,00518 per stuk. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek PlayDoge Presale

Base Dawgz (DAWGZ) – Nieuwe memecoin creëert gedecentraliseerde wereld zonder grenzen

Base Dawgz is een nieuwe meme coin die bezig is met de ontwikkeling van een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen. Door gebruik te maken van multi-chain functionaliteit wil Base Dawgz dit realiseren. Gebruikers moeten volgens dit project namelijk in staat zijn om feilloos hun tokens te verplaatsen over meerdere verschillende blockchains.

Base Dawgz is gebaseerd op de vrijheid van base jumping en is gelanceerd op de Base blockchain. Deze blockchain is slechts 1 jaar oud, maar is nu al bezig om de strijd aan te gaan met grootheden zoals Solana. De Base blockchain was eerder al verantwoordelijk voor de BRETT token, een token die binnen korte tijd een markt cap van $1,5 miljard wist te realiseren. De DAWGZ token lijkt nu de volgende succesvolle meme coin van deze blockchain te worden.

Met Base Dawgz kunnen investeerders rekenen op een veilig project, aangezien de smart contracts volledig geaudit zijn door SolidProof. Ook is er sprake van transparantheid want de tokenomics van dit project zijn duidelijk uitgeschreven. 20% van de totale token voorraad is gereserveerd voor de presale, 20% voor staking beloningen, 20% voor liquiditeit, 20% voor marketing, 15% voor DAWGZ beloningen en 5% voor listings.

De presale van Base Dawgz heeft inmiddels al meer dan $12,45 miljoen op weten te halen en tokens kosten op dit moment $0,00061 per stuk. Deze prijs zal binnen 5 dagen echter verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, BASE, SOL, BNB en AVAX.

Bezoek Base Dawgz Presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!