Santiment: Chainlink leidt in ontwikkelingsactiviteit onder ERC-20 projecten

Het gedecentraliseerde orakelsnetwerk Chainlink (LINK) leidt alle ERC-20-projecten in termen van recente ontwikkelingsactiviteit, volgens nieuwe gegevens gepubliceerd door het crypto-analyseplatform Santiment.

Santiment merkt op dat Chainlink de afgelopen 30 dagen 560,6 noemenswaardige GitHub-gebeurtenissen registreerde. Status (SNT) stond op de tweede plaats met 385,97 gebeurtenissen.

Status streeft ernaar gebruikers een veilige messaging-app, crypto-wallet en web3-browser aan te bieden via een open-source, peer-to-peer protocol en end-to-end encryptie.

Ethereum (ETH) zelf stond derde op de lijst van Santiment, met 314 noemenswaardige gebeurtenissen.

Bron: Santiment/X

Het analysebedrijf merkt op dat het routinematige updates niet meetelt en een “betere methodologie” gebruikt om gegevens voor GitHub-gebeurtenissen te verzamelen op basis van een “getest proces”.

Santiment heeft eerder gezegd dat een hoge ontwikkelingsactiviteit rond een crypto-project aangeeft dat ontwikkelaars geloven in het protocol. Ontwikkelingsactiviteit suggereert ook dat het project minder kans heeft om een exit scam te zijn.

LINK wordt verhandeld op $14,04 ten tijde van schrijven, wat neerkomt op een daling van meer dan 2% in de afgelopen 24 uur. SNT wordt verhandeld op $0,0264 en is meer dan 1% gedaald in dezelfde periode. ETH, verhandeld op $3.385, is eveneens meer dan 2% gedaald in de afgelopen 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!