SHIB-gemeenschap viert nieuwe updates van Shiba Eternity, nieuwe tweet van Kusama en samenwerking met het Rode Kruis

Hoewel de cryptomarkt op prijsgebied stilstaat, wil dit niet zeggen dat projecten dit op de achtergrond ook doen. Eén van de projecten die momenteel druk bezig zijn om hun fundamenten te versterken is Shiba Inu (SHIB), en er zijn zojuist wat nieuwe updates naar buiten gebracht die voor flink wat opwinding zorgen binnen de SHIB-gemeenschap

Lucie deelt update over Shiba Eternity

Het prominente lid van het Shiba Inu-team, bekend op X als Lucie, heeft een belangrijke update aangekondigd over Shiba Eternity. De play-to-earn-versie van de game nadert de release en belooft nieuwe mogelijkheden voor betrokkenheid en beloningen. Liefhebbers kunnen echter alvast genieten van de mobiele versie, waar ze de kans krijgen om te spelen, trainen en Kibbles te verdienen.

Hoewel de mobiele versie van Shiba Eternity goed is ontvangen, wordt verwacht dat de blockchain-versie een geheel nieuwe dimensie aan het spel zal toevoegen. Lucie heeft op mogelijke kenmerken gezinspeeld en opgemerkt dat het komende Shiba Inu-token, TREAT, een cruciale rol zal spelen. Hoewel specifieke details nog niet bekend zijn, wordt verwacht dat TREAT-tokens een integraal onderdeel zullen zijn van de mechanica en het beloningssysteem van het spel.

Bovendien zal de blockchain-versie waarschijnlijk een ander token uit het Shiba Inu-ecosysteem bevatten, BONE. Hierdoor kunnen gebruikers in-game aankopen doen met BONE, waardoor het nut en de vraag binnen de gemeenschap mogelijk toenemen.

Hoofdontwikkelaar deelt cryptische tweet

Na het mysterieuze vertrek van Ryoshi heeft Shytoshi Kusama de leidende rol binnen de Shiba Inu-gemeenschap op zich genomen. Na een stilte van tien dagen deelde Kusama een cryptische tweet die diep resoneerde met het SHIB-leger. Zijn boodschap, die een filosofisch sentiment weerspiegelt, wenste de gemeenschap een vredig weekend en zinspeelde op toekomstige ontwikkelingen.

Kusama’s tweet, waarin werd verwezen naar de schoonheid van de maan, suggereert dat hij de tijd heeft genomen om na te denken te midden van zijn rigoureuze werk aan Shiba Inu-projecten. Terwijl het SHIB-leger verdere updates blijft anticiperen, zorgt Kusama’s boodschap over de groei van het project voor nieuwsgierigheid bij de gemeenschap.

Shiba Inu werkt samen met het Britse Rode Kruis

In een opwindende ontwikkeling werkt Shiba Inu via het Giving Block samen met het Britse Rode Kruis om crypto-donaties mogelijk te maken. Door deze stap kunnen SHIB-houders bijdragen aan goede doelen, waarbij donaties tegen een kleine vergoeding worden verwerkt en wekelijks worden uitgedeeld aan het Britse Rode Kruis.

Deze alliantie onderstreept de groeiende acceptatie van cryptocurrency binnen goede doelen. Van de Verenigde Staten tot Singapore staat het Rode Kruis steeds meer open voor digitale valuta. De integratie van Shiba Inu in de betalingsopties van het Rode Kruis vergroot de waarde voor SHIB-houders door reguliere steun te verwerven en het nut van het token buiten investeringsdoeleinden te demonstreren.

Conclusie

De recente updates van de Shiba Inu-gemeenschap benadrukken aanzienlijke vooruitgang in zowel technologische vooruitgang als filantropische inspanningen. Met de aanstaande blockchain-versie van Shiba Eternity en de betekenisvolle samenwerking met het Britse Rode Kruis blijft het SHIB-ecosysteem evolueren. Terwijl de gemeenschap uitkijkt naar deze ontwikkelingen, biedt de reflecterende boodschap van Shytoshi Kusama voor nieuwsgierigheid naar de toekomst.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!