Analist deelt update over Lido DAO, Bitcoin en Toncoin

Cryptocurrency-analist en handelaar Ali Martinez heeft een optimistische houding getoond ten opzichte van één blockchain met smart contracts, terwijl hij zijn vooruitzichten voor Bitcoin (BTC) en Lido DAO (LDO) bijwerkt.

Martinez vertelde aan zijn 63.900 volgers op het sociale mediaplatform X dat de Tom DeMark (TD) Sequential-indicator een koopmogelijkheid aangeeft op de vier-uur-grafiek voor de native token van de layer-1 blockchain Toncoin (TON).

De analist zei dat de TD Sequential-indicator, die wordt gebruikt om potentiële omkeermomenten van trends te bepalen, aangeeft dat Toncoin met ongeveer 46% kan stijgen vanaf het huidige niveau om een prijs van $11 te bereiken.

Op basis van Martinez’ grafiek lijkt het erop dat Toncoin ook een stijgend driehoekspatroon heeft gevormd op de twaalf-uur-grafiek. Een stijgend driehoekspatroon wordt doorgaans als bullish beschouwd.

“Echter, de TD Sequential-indicator suggereert dat TON mogelijk kort zal dalen naar $7,2 om liquiditeit te verzamelen voordat de opwaartse beweging begint.”

Ali Martinez / X

Toncoin wordt verhandeld op $7,52 op het moment van schrijven. Wat Bitcoin betreft, zei de analist dat het vlaggenschip crypto-actief sinds 2013 de laagste rendementen heeft behaald in het kwartaal juli-september.

“Wees voorzichtig! Historisch gezien heeft Bitcoin moeite gehad in Q3, met een gemiddeld rendement van 6,49% en een mediaan rendement van -2,57%.”

Ali Martinez / X

Bitcoin wordt verhandeld op $67.658 op het moment van schrijven. Vervolgens is er Lido DAO, een liquid staking service voor het Ethereum (ETH) ecosysteem. Martinez zei hierover:

Ali Martinez / X

“De TD Sequential geeft een koopsignaal op de dagelijkse grafiek van Lido DAO, wat een potentiële opleving van één tot vier dagelijkse candlesticks voor LDO voorspelt!”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!