Deze altcoin laat positieve signalen zien

Nu de gehele cryptomarkt aan het corrigeren is, is het een goed moment om te kijken naar inkoopmomenten bij verschillende altcoins. In dit artikel gaan we één van deze kansen bespreken.

VELO biedt kansen

VELO is een cryptocurrency en blockchain-platform ontworpen om grensoverschrijdende betalingen en financiële diensten te optimaliseren. Het netwerk richt zich op het creëren van een efficiënte en betrouwbare infrastructuur voor internationale betalingen, door gebruik te maken van gedecentraliseerde technologie. Dit maakt het mogelijk om sneller, goedkoper en veiliger financiële transacties uit te voeren. VELO werkt samen met grote financiële instellingen en heeft een solide reputatie opgebouwd binnen de cryptogemeenschap, wat bijdraagt aan het positieve sentiment rondom de munt.

Huidige stand van zaken

Op dit moment bevindt VELO zich op twee kritieke supports die doorgaans worden behouden tijdens een bullmarket:

  1. De Bullmarket Support Band
  2. De EMA5 op de Monthly Grafiek

Deze supports hebben historisch gezien bewezen krachtige steunpunten te zijn voor verschillende cryptocurrencies tijdens bullmarkten. Laten we deze twee supports nader bekijken en enkele voorbeelden geven van andere munten die vergelijkbare situaties hebben meegemaakt.

Bullmarket support band

De bullmarket support band is een dynamisch ondersteuningsniveau dat vaak fungeert als een veerkrachtige bodem tijdens bullmarkten. Het behouden van deze band is cruciaal voor het voortzetten van de bullish trend. VELO zit momenteel op deze support band, wat aangeeft dat de munt zich mogelijk voorbereidt op een opwaartse beweging.

Voorbeelden uit het verleden:

  • Voorbeeld 1: Bitcoin (BTC)
    • In eerdere bullmarkten heeft Bitcoin meerdere keren de bullmarket support band getest. Elke succesvolle test werd gevolgd door een sterke prijsstijging, wat de kracht van deze support bevestigt.
  • Voorbeeld 2: Ethereum (ETH)
    • Ethereum heeft tijdens verschillende cycli de bullmarket support band getest. De succesvolle tests leidden vaak tot nieuwe all-time highs, waardoor deze band een betrouwbaar indicator is voor toekomstige prijsstijgingen.

EMA5 op de maandgrafiek

De EMA5 (Exponential Moving Average) op de maandelijkse grafiek is een kortetermijn gemiddelde dat vaak fungeert als dynamische ondersteuning tijdens bullmarkten. Het behouden van deze EMA is een sterk bullish signaal, aangezien het aangeeft dat de markt nog steeds in een opwaartse trend zit.

Voorbeelden uit het verleden:

  • Voorbeeld 1: Bitcoin (BTC)
    • Bitcoin heeft tijdens zijn bullmarkt meerdere keren steun gevonden op de EMA5 van de maandelijkse grafiek. Elke keer wanneer de prijs deze EMA testte en vasthield, volgde er een significante prijsstijging.
  • Voorbeeld 2: Cardano (ADA)
    • Ook Cardano heeft soortgelijke patronen laten zien waarbij de EMA5 op de maandelijkse grafiek als sterke steun diende, gevolgd door substantiële prijsstijgingen.

Sentiment Rond VELO

Het sentiment rond VELO is momenteel zeer positief. De gemeenschap en investeerders hebben vertrouwen in de toekomst van de munt, mede dankzij de sterke partnerschappen en de groeiende adoptie van de technologie. Dit positieve sentiment kan een extra impuls geven aan de prijsbewegingen zodra de markt de huidige supports succesvol test en vasthoudt.

Conclusie

Op basis van de huidige technische analyse en historische vergelijkingen, lijkt VELO zich in een veelbelovende positie te bevinden. De munt zit op twee kritieke supports die doorgaans worden behouden tijdens bullmarkten: de bullmarket support band en de EMA5 op de maandelijkse grafiek. Deze supports hebben in het verleden bewezen krachtige springplanken te zijn voor substantiële prijsstijgingen.

Het is een cruciaal moment om VELO nauwlettend in de gaten te houden. Als de huidige supports worden vastgehouden, kunnen we een sterke bounce verwachten, wat dit een uitstekend instapmoment maakt voor investeerders.

Disclaimer: De analyses hierboven zijn gebaseerd op technische patronen en trends in de cryptomarkt. Het is van cruciaal belang om te benadrukken dat deze informatie niet bedoeld is als financieel advies. Cryptocurrency-investeringen brengen inherent risico’s met zich mee en zijn onderhevig aan volatiliteit. Voor het nemen van investeringsbeslissingen wordt aangeraden eigen onderzoek te doen, financieel advies in te winnen en alleen te investeren wat men zich kan veroorloven te verliezen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!