3 altcoins rivalen van Solana die $1 kunnen veranderen in $100 in mei

De markt voor digitale valuta ervaart een fikse prijsdaling, inclusief de concurrenten van Solana (SOL). Cryptocurrencies zoals Stacks (STX), Bitrock (BITROCK) en Mintlayer (ML) trekken nu de aandacht van beleggers. Deze digitale munten zouden binnenkort aanzienlijke waardestijgingen kunnen meemaken. Elk van deze valuta’s wordt steeds populairder onder beleggers die op zoek zijn naar aanzienlijke winsten in een volatiele markt.

Stacks (STX)

Stacks (STX) heeft recent grote stappen gezet door zich als een nieuwe laag op Bitcoin te positioneren. Het platform introduceert slimme contracten en gedecentraliseerde applicaties waarbij Bitcoin het hoofdactivum is. Deze ontwikkeling maakt het mogelijk om transacties direct op de Bitcoin-blockchain af te ronden. Ondanks deze technologische doorbraak, heeft de prijs van Stacks een daling doorgemaakt naar $1,96, wat een afname van 17% op één dag betekent.

Bitcoin plukt ook de vruchten van deze innovatie, aangezien het extra functionaliteiten biedt voor de sector van gedecentraliseerde financiën. Dit benut de grote marktkapitalisatie van Bitcoin, die momenteel $500 miljard bedraagt. Stacks heeft tevens een significante groei laten zien binnen zijn ecosysteem, vooral wat betreft de Totale Waarde Vergrendeld (TVL), die onlangs een recordhoogte van $116,31 miljoen heeft bereikt, volgens DefiLlama. Dit onderstreept zijn potentieel als een sterke Laag 2-oplossing op Bitcoin.

3 Solana Rivals To Turn $1 Into $100 In May


Beleggers letten op nu Stacks zich bewijst als een sterke concurrent in de Laag 2-ruimte, vergelijkbaar met Solana, vooral met zijn potentieel in de optimistische marktverwachtingen voor 2024. Het staat momenteel op de 34e plaats in de ranglijst van CoinMarketCap met een marktkapitalisatie van $2,84 miljard.

Bitrock (BITROCK)

Bitrock (BITROCK) is een Ethereum sidechain die gebruikmaakt van het IBFT 2.0 Proof of Authority-framework. Het platform kenmerkt zich door lage transactiekosten en een infrastructuur die zowel snel als schaalbaar is. Verder heeft Bitrock een unieke multichain-uitwisseling in huis.

Door deze opzet kunnen gebruikers handelen in cryptocurrency op de oorspronkelijke netwerken, zonder dat er behoefte is aan specifieke ketentokens of dat er native gasvergoedingen worden aangerekend. Voor alle externe kosten bij transacties wordt de BITROCK-20 token gebruikt.

3 Solana Rivals To Turn $1 Into $100 In May

Recentelijk is de waarde van Bitrock iets gedaald. Momenteel is de koers $0,1085, een daling van 12% binnen een dag. Ondanks deze daling heeft Bitrock een opmerkelijke groei doorgemaakt en is het in de laatste maand alleen al met 2895% gestegen. Deze explosieve groei heeft de marktkapitalisatie opgedreven naar $9,8 miljoen, waardoor Bitrock een opvallende plaats op CoinMarketCap heeft gekregen en zich als een sterke rivaal van Solana in de cryptomarkt manifesteert.

Mintlayer (ML)

Mintlayer (ML) breidt de functionaliteiten van Bitcoin uit door een tweede laag oplossing te bieden. Deze innovatie stelt gedecentraliseerde financiën (DeFi), smart contracts, atomic swaps, NFT’s, en gedecentraliseerde applicaties (DApps) in staat om rechtstreeks op het Bitcoin-netwerk te opereren.

3 Solana Rivals To Turn $1 Into $100 In May

Momenteel is de prijs van Mintlayer $0,304728, een daling van 5,57% in de afgelopen 24 uur. Met een positie van 837 op CoinMarketCap heeft Mintlayer een marktkapitalisatie van $19 miljoen. Het is noemenswaardig dat de prijs van Mintlayer in het afgelopen jaar met 319% is toegenomen, waardoor het een serieuze concurrent voor Solana wordt door significante rendementen in het vooruitzicht te stellen.

Conclusie

In een periode van schommelingen op de cryptomarkt springen Stacks, Bitrock en Mintlayer eruit. Door hun grote winstpotentieel trekken zij beleggers aan die willen inspelen op de dynamiek binnen de wereld van digitale valuta.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!