Polygon kondigt partnerschap aan met Samsung

De wereld van Web3 zet een stap vooruit: Polygon (MATIC) heeft aangekondigd zijn samenwerking met Samsung uit te breiden om de Web3-ervaring naar miljoenen gebruikers te brengen. Het aantal gaat verder dan 200 miljoen, met gebruikers verspreid over de hele wereld. Het project, getiteld TX1 Project, is gelanceerd om de toegankelijkheidsdrempel weg te nemen.

Samsung Deutschland legde het eerste contact door een beperkt Web3 TV-bundel te lanceren samen met een NFT TV-toepassing. De bundel omvat drie elementen: SmartTV, NFT’s en Ledger Wallet. Wanneer gelanceerd in Deutschland en andere regio’s, zullen gebruikers met slechts een druk op de knop van de afstandsbediening toegang krijgen tot de metaverse en NFT-segmenten, onder andere. Veel meer van dergelijke integraties worden verwacht in de toekomst, mogelijk te beginnen met het Belvedere Museum.

Samsung slaat verder de handen ineen met World of Women NFT, Illuvium, Ledger en Wilder World om de creatie van een interoperabele omgeving voor smart-tv’s te versnellen. Polygon PoS zal de apparaten aandrijven. Illuvium en Savage hebben hun associatie met Samsung al gedetailleerd.

Samsung, samenwerkend met Illuvium, wordt gezien als een nieuw tijdperk in de wereld van gaming. Het idee is om blockchain gaming te stimuleren en de essenties ervan te integreren met mainstream technologie. Samsung betreedt het toneel met zijn technische capaciteiten om ervoor te zorgen dat Illuvium voldoende middelen heeft om de gamecommunity een verbeterde ervaring te bieden. Samsung en Illuvium zullen nu gedijen op de uitwisseling van geavanceerde technologie en de implementatie ervan voor een meer harmonieuze ervaring in de virtuele wereld.

Een andere samenwerking van Samsung die de industrie heeft doen opschrikken, is met Savage. De associatie met Illuvium kwam onlangs aan het licht, maar de associatie met Savage dateert van medio maart 2024. Gebouwd op Polygon krijgt de videomarktplaats toegang tot meer dan 30 miljoen Samsung QLED-tv’s over de hele wereld. Samsung en Savage hebben met deze samenwerking een belangrijke vooruitgang geboekt in de industrie, waarbij de voordelen worden uitgebreid naar klanten.

De community heeft positief gereageerd op de samenwerking tussen Polygon en Samsung. Dit weerspiegelt zich ook in de genoteerde waarde van MATIC. De token is de afgelopen 24 uur met 0,39% gestegen en wordt verhandeld op $0,8881 op het moment van schrijven van dit artikel. De waarde is ook met 0,31% gestegen in de afgelopen zeven dagen, maar is de afgelopen 30 dagen sterk gedaald met 26,11%.

Polygon streeft ernaar om vooruitgang te boeken met de samenwerking en binnenkort meer integraties te lanceren. Het daadwerkelijke impact van Polygon en Samsung moet nog blijken, waarbij teams schatten dat deze tastbaar kan zijn naarmate ze verdergaan. Polygon en Samsung hebben vertrouwen in hun samenwerking voor een interoperabele omgeving voor smart-tv’s.

Voor Polygon breidt dit hun ecosysteem uit. Voor Samsung stelt het hen in staat hun lijst met aanbiedingen uit te breiden naar hun klanten.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!