Ripple trekt institutionele investeerders in Dubai aan

In een nieuw rapport benadrukt Sologenic, een platform gebaseerd op het XRP Ledger, dat Ripple institutionele investeerders blijft aantrekken in Dubai. Ondanks de huidige SEC-rechtszaak zet Ripple zijn wereldwijde expansie voort, met een significante intrede in de markten van Dubai en het Midden-Oosten en Noord-Afrika (MENA).

In mei van dit jaar breidde Ripple zijn aanwezigheid in Dubai uit door een nieuwe kantoorruimte te openen in het Dubai International Financial Centre (DIFC). Volgens Ripple CEO Brad Garlinghouse tijdens de Dubai Fintech Summit heeft het XRP Ledger (XRPL) momenteel meer dan 4,8 miljoen wallets, waarvan 20% afkomstig is uit de MENA-regio, wat de aanzienlijke interesse en vraag naar op Ripple gebaseerde oplossingen in dit gebied aantoont.

Ripple heeft zich voornamelijk gericht op het bedienen van klanten over de hele wereld, waarbij meer dan 90% van zijn bedrijfsactiviteiten buiten de Verenigde Staten plaatsvindt. Het MENA-gebied is een belangrijke markt geworden voor Ripple, omdat het de thuisbasis is van enkele van zijn klanten, waaronder SABB, Qatar National Bank, Lulu Financial Holdings, Al-Ansari Exchange en RAK Bank.

Sologenic, een inheems bedrijf uit de VAE, uit zijn vreugde om deel uit te maken van het streven van Ripple om institutionele investeerders aan te trekken, nadat het met succes meer dan 200.000 klanten aan boord heeft gebracht op het XRP Ledger. XRP-betalingen breiden uit naarmate de adoptie van crypto groeit.

Bitpay, een cryptocurrency-betaalverwerker, tweette onlangs over twee bedrijven die XRP accepteren via zijn platform. ExpressVPN, een VPN-service aangeboden door het in de Britse Maagdeneilanden geregistreerde bedrijf Express Technology, accepteert nu XRP via BitPay, volgens een tweet van de crypto-betaalverwerker. Bovendien accepteert de digitale gamemarktplaats Kinguin nu XRP-betalingen via BitPay, waardoor spelers kunnen gamen met het gemak en de snelheid van XRP.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!