LINK ontwikkeling en accumulatie piekt omhoog

Santiment, het blockchain-inlichtingenbedrijf, onthulde vandaag in een tweet dat de ontwikkelingsactiviteit voor Chainlink (LINK) op GitHub deze zomer opmerkelijk hoger is geweest. Samen met deze hoge mate van ontwikkelingsactiviteit houden whales en sharks met adressen die 100.000 tot 10 miljoen LINK bevatten nu ook de meeste munten vast sinds december van vorig jaar.

Volgens de post heeft de piek in ontwikkelingsactiviteit ervoor gezorgd dat de cryptocurrency zich heeft genesteld in de top 5 van activa met de meeste ontwikkelingsactiviteit in de afgelopen 30 dagen. Bovendien hebben de sharks en whales de afgelopen maand 192,2 miljoen LINK verzameld.

Ondertussen, op het moment van schrijven wordt LINK verhandeld met een verlies van 0,61% in de afgelopen 24 uur. Als gevolg hiervan werd de altcoin verhandeld op $7,16. Deze negatieve dagelijkse prestatie duwde de prijs van de cryptocurrency verder in de rode zone tot -5,83%.

Vanuit technisch oogpunt zou er in de komende dagen een doorbraak in de prijs van LINK kunnen plaatsvinden, gezien het feit dat er een symmetrisch driehoekspatroon was ontstaan op de dagelijkse grafiek van LINK. Als deze doorbraak naar boven is, kan de prijs van de altcoin stijgen naar $8,40 in de komende 2 weken. Daarentegen kan een negatieve doorbraak ertoe leiden dat LINK daalt naar $6,127.

Een bevestiging van de positieve doorbraak vindt plaats wanneer de prijs van LINK boven de 9-daagse en 20-daagse EMA-lijnen breekt, rond $7,31. Dit zal er ook toe leiden dat de prijs van LINK het weerstandsniveau op $7,280 omdraait naar ondersteuning. Aanhoudende koopdruk op dit punt kan dan leiden tot LINK die de volgende weerstand op $7,731 overwint, voordat het mogelijk stijgt naar $8,40.

Aan de andere kant wordt een bevestiging van een negatieve doorbraak bereikt wanneer de prijs van onder de 50-daagse EMA-lijn daalt, rond $6,981. Na de doorbraak onder deze technische indicator kan LINK dalen naar het ondersteuningsniveau van $6,680. Als de verkoopdruk aanhoudt, kan de prijs van de altcoin dalen naar eerder genoemde $6,127.

Een technische vlag suggereerde dat de bearish these waarschijnlijk zal plaatsvinden. Op dit moment probeerde de 9-daagse EMA-lijn bearish onder de 20-daagse EMA-lijn te kruisen. Als deze kruising plaatsvindt, geeft dit aan dat de prijs van LINK een korte-termijn negatieve trend is ingegaan en dat de prijs de komende week kan blijven dalen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!