OKX-president denkt dat anti-crypto-regelgeving in de VS slechts tijdelijk is

Een topmanager van cryptocurrency-beurs OKX heeft onlangs aangegeven dat anti-crypto-regelgeving in de Verenigde Staten slechts tijdelijk is en dat de Amerikaanse cryptomarkt weer sterk zal worden.

In een nieuw interview op de podcast The Wolf of All Streets vertelde de president van OKX, Hong Fang, aan presentator Scott Melker dat ze niet verwacht dat de crypto-regelgeving in de VS voor altijd vaag zal blijven. Ze gaf het volgende aan:

“Ik ben erg hoopvol dat de Amerikaanse markt een sterke markt zal blijven voor crypto. Ik denk niet dat de regelgevende ambiguïteit voor altijd zal duren, maar we zullen zien.”

Volgens Fang zou de cryptomarkt ernaar moeten streven om regulering te omarmen – vooral als de richtlijnen duidelijk en transparant zijn. Ze vervolgde met:

“Mensen hebben veel debat over of we regels nodig hebben of niet, maar ik denk dat we op een punt zijn beland waarop er geen weg terug is en we het moeten omarmen. We moeten regulering omarmen, tenminste regelgevende duidelijkheid, zodat er een passend kader is voor ondernemers, ingenieurs en ontwikkelaars om daadwerkelijk te bouwen voor de toekomst.”

Fang merkte op dat bijna elke andere jurisdictie duidelijke crypto-regelgeving heeft. Hoewel de regelgeving in andere regio’s misschien niet de beste is, zegt ze dat duidelijkheid nog steeds beter is dan wat de VS momenteel heeft. Ze sloot af met:

“Elke andere jurisdictie is vooruitgegaan… Ik denk dat ze ten minste proberen om het signaal van ‘Oké, zo gaan we het doen’ af te geven, en dan kun je daarbovenop optimaliseren, maar de VS is nog steeds een beetje vaag.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!