Dragonfly doet strategische investering van $10 miljoen in Bitget

Dragonfly, een wereldwijd op crypto gericht venture capital bedrijf, heeft vandaag aangekondigd dat het een strategische investering van $10 miljoen heeft gedaan in Bitget, een wereldwijd cryptoderivaten- en copy trading platform. De investering ondersteunt Bitget’s voortdurende wereldwijde markt- en service bereik uitbreiding, evenals de komende CSR-initiatieven om crypto-educatie en acceptatie te vergroten.

Bitget wint aan populariteit

De laatste tijd heeft Bitget een aanzienlijke groei doorgemaakt in termen van transactievolume, gebruikersbestand en product line-ups. De beurs begon als een op derivaten gericht platform en staat gerangschikt als een van de top 3 crypto-derivatenbeurzen, volgens een rapport van de Boston Consulting Group (BCG) dat in juli 2022 werd gepubliceerd.

Bitget is tevens de eerste grote crypto handelsbeurs die functies voor copy trading introduceerde en is nu ’s werelds grootste copy trading handelsplatform, met meer dan 80.000 handelaren die hun strategieën delen en meer dan 380.000 volgers die ze vanaf februari kopiëren. Bitget verdubbelt dit jaar zijn focus op spot trading, launchpad en earning producten, breidt zijn ecosysteem uit en transformeert het in een one-stop crypto-investeringsplatform.

Bitget blijft doorontwikkelen

Met deze laatste investering zal Bitget zijn productaanbod blijven uitbreiden, evenals zijn wereldwijde initiatieven om meer individuen te inspireren om crypto te omarmen. In de afgelopen twee jaar heeft Bitget partnerschappen opgezet met de legendarische Argentijnse voetballer Lionel Messi en het toonaangevende Italiaanse voetbalteam Juventus. Het platform is van plan meer educatieve campagnes te lanceren om de massale acceptatie van crypto door middel van entertainment te stimuleren. Gracy Chen, Managing Director van Bitget, vulde aan:

“Dragonfly is een zeer gerespecteerde investeerder in de crypto-industrie en we zijn vereerd om ze aan boord te hebben. Voor de snelst groeiende beurs van de afgelopen 12 maanden is deze investering is een erkenning van onze focus op BUIDL in deze bearmarkt. Niet alleen is de geld instroom gunstig; Dragonfly’s kennis en inzichten in de cryptomarkt zullen een enorme zegen voor ons zijn. Samen zullen we meer groeimogelijkheden kunnen ontdekken en meer kunnen bijdragen aan de duurzame groei van onze industrie.”

Investeer nu €5000 gratis via Finst! Start vandaag nog >

Over Dragonfly

Dragonfly is een wereldwijde, crypto-gerichte investeringsmaatschappij die samenwerkt met crypto-oprichters in alle stadia van ontwikkeling, van seed tot serie D. Met een wereldwijd team van meer dan 40 professionals richt Dragonfly zich op nauwe samenwerking met oprichters om hun meest relevante problemen op te lossen in tech, producten en het op de markt brengen. Ga voor meer informatie naar dragonfly.xyz.

Fondsen beheerd door Dragonfly en haar dochterondernemingen zijn alleen beschikbaar voor geaccrediteerde investeerders. Het voorgaande is alleen voor informatieve doeleinden en is geen beleggingsadvies of een aanbod om effecten te kopen of te verkopen, en mag niet worden gebruikt als basis voor enige investeringsbeslissing.

Over Bitget

Opgericht in 2018, Bitget is een cryptovaluta exchange met services voor futures trading en copy trading als belangrijkste kenmerken. De beurs bedient meer dan 8 miljoen gebruikers in meer dan 100 landen en regio’s en zet zich in om gebruikers te helpen slimmer te handelen door een veilige, one-stop trading oplossing te bieden. Het inspireert ook individuen om crypto te omarmen door samenwerkingen met betrouwbare partners, waaronder de legendarische Argentijnse voetballer Lionel Messi, het toonaangevende Italiaanse voetbalteam Juventus en de officiële organisator van eSports-events PGL. Volgens Coingecko is Bitget momenteel een top 5 futures trading platform en een top 10 spot trading platform.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!