Vroeg investeren in altcoin presale met de meeste potentie – Verwachte stijging van 39% bij listing!

Nieuwe cryptomunten kunnen op verschillende manieren de markt opgebracht worden. De meest bekende vormen zijn een ICO waarbij de munt direct op een centrale exchange komt, een IDO voor decentrale exchanges en een presale waarbij de tokens alleen via de website van een project verkocht worden. 

Dat laatste is een populaire vorm van het lanceren van een cryptomunt omdat projecten hiermee geld op kunnen halen om de ontwikkeling van hun project verder te financieren. Het is als investeerder echter wel lastig om de beste presales te vinden. 

Gelukkig is er binnenkort een platform dat je kan helpen met het vinden van de beste presales, en wat wil het toeval? Juist die cryptomunt is op dit moment zelf verkrijgbaar in een presale.

>>> Nu Dash 2 Trade Kopen <<< 

Beter traden met Dash 2 Trade

Dash 2 Trade is een nieuw crypto project met een eigen crypto dashboard die jouw gaat helpen met het maken van betere trades. Uiteindelijk kun je een hogere winst maken door de beschikbare informatie en tools van het dashboard te gebruiken. 

Dat zijn handige functies als crypto trading signalen, notificaties bij een een nieuwe listing en inzicht in allerlei technische indicatoren. Verder kun je een eigen watchlist samenstellen en kun je binnen het dashboard een strategie testen.

Met de strategy builder kun je namelijk risicovrij een investeringsstrategie instellen en die vervolgens testen met de huidige marktsituatie. Daarnaast kun je ook bepalen welk risico je wilt nemen met je investeringen in de Risk Profiler. 

Als je eenmaal weet hoe jouw strategie eruit moet zien en hoeveel risico je wilt nemen kun je de Auto Trading API in gebruik nemen. Hier kun je bepaalde regels meegeven waarop er automatisch geïnvesteerd wordt in een bepaalde munt of juist wanneer een investering verkocht moet worden. 

De functie die je het meest op kan gaan leveren is echter het overzicht van alle nieuwe cryptomunten. Dit overzicht is al handig, maar Dash 2 Trade geeft elke nieuwe munt ook een score tussen de 0 en de 100. 

Dit doen ze op basis van beschikbare data, on-chain analyses en sentiment over de munt op sociale media. Met de score zie jij meteen welke nieuwe cryptomunten potentie hebben en bij welke altcoin presales je beter weg kan blijven. 

Altcoin presale van Dash 2 Trade is nu bezig

Op dit moment kun je de token die bij Dash 2 Trade hoort, de D2T token, alvast aanschaffen in een presale. Je hebt bij deze presale het voordeel dat er verschillende fases zijn en de prijs geleidelijk aan zal stijgen tijdens de voorverkoop. 

Dat betekent dat wanneer je nu investeert, je nog het meeste profiteert van gegarandeerde prijsstijgingen. Zodra de munt bij een exchange gelist wordt, zal dat zijn voor de prijs waarop de laatste tokens in de presale verkocht zijn. 

De eerste listing na de presale kan vervolgens ook weer zorgen voor een flinke stijging. Op dit moment wordt in eerste instantie een stijging van 39% verwacht, maar dat kan nog flink toenemen als er meer investeerders geïnteresseerd zijn in de munt. 

Om mee te doen met de altcoin presale van de nieuwe munt ga je naar de website van Dash 2 Trade. Daar moet je een wallet verbinden om de munten te kunnen kopen, daarnaast moet je in de wallet genoeg Ethereum of USDT hebben. 

Zodra de wallet verbonden is, kun je invoeren hoeveel tokens je graag wilt kopen. Je ziet dan ook meteen hoeveel Ethereum of USDT deze aankoop je gaat kosten. 

Om de transactie te verifiëren moet je ook in je wallet toestemming geven voor de aankoop. Vervolgens staan de munten niet meteen in je wallet, maar moet je wachten tot het eind van de presale. 

Dan komt er een nieuwe pagina online waarop je de tokens kunt claimen en zul je ze wel in je wallet zien verschijnen! 

>>> Nu naar Dash 2 Trade <<<

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!