Space and Time strikt financiering van $20 miljoen onder leiding van Microsoft’s M12

New York City, 29 september 2022 – Space and Time, een web3-native dataplatform dat de betrouwbare automatisering van bedrijfslogica mogelijk maakt door middel van Proof of SQL-cryptografie, waarvoor patent is aangevraagd, heeft 20 miljoen dollar aan strategische financiering binnengehaald van grote investeerders onder leiding van Microsoft’s M12 fonds.

Andere investeerders die deelnemen aan de financieringsronde zijn Framework Ventures, HashKey, Foresight Ventures, SevenX Ventures, Polygon, Blizzard the Avalanche Fund, Stratos, Hash Capital, Coin DCX en verschillende toonaangevende Web3-gemeenschappen en angel-investeerders. Space and Time haalde eerder $10 miljoen op in een startfinancieringsronde onder leiding van crypto-investeringsbedrijf Framework Ventures. Nate Holiday, medeoprichter en CEO van Space and Time, reageerde als volgt:

“We zijn verheugd om de strategische ondersteuning van M12 en Microsoft aan te kondigen en onze samenwerking met Chainlink uit te breiden. We zijn toegewijd aan het automatiseren van de bedrijfslogica van de wereld door smart contracts rechtstreeks te verbinden met het datawarehouse van Space and Time om nieuwe en geavanceerde use-cases in Web3 mogelijk te maken. Space and Time bevindt zich op het snijvlak van on-chain en off-chain databerekening en we zijn verheugd om samen te werken met datapartners van wereldklasse om het volgende generatie data-ecosysteem te bouwen voor zowel gedecentraliseerde applicaties als ondernemingen op schaal over de hele wereld.”

Space and Time voegt on-chain en off-chain data samen in een betrouwbare omgeving die low-latency transacties en enterprise-scale analytics mogelijk maakt. De gedecentraliseerde datawarehousing-mogelijkheden van het protocol maken het mogelijk om onveranderlijke en veranderbare tabellen te creëren, samen te voegen en op te vragen met cryptografische garanties, allemaal binnen het volgende generatie dataplatform van Space and Time.

Fondsen zullen worden gebruikt om de engineering en productontwikkeling te versnellen. Meer dan 90% van de financiering zal worden besteed aan het product en de klantacceptatie van Space and Time.

Het bieden van vertrouwde bedrijfstools die datavolumes verwerken die veel groter zijn dan de huidige on-chain-capaciteit, is vereist om nieuwe use-cases voor Web3 te ontgrendelen. Space and Time is op een missie om smart contracts robuuster te maken door ze te verbinden met zakelijke databasemogelijkheden met behulp van zijn nieuwe cryptografie.

Met Space and Time kan de bedrijfslogica in gecentraliseerde systemen worden geautomatiseerd en rechtstreeks worden verbonden met smart contracts. Als platform- en toolsbedrijf zet Microsoft zich in om zijn partners en klanten te ondersteunen bij hun technologische behoeften, waaronder Web3-scenario’s en use-cases.

Space and Time zal worden geïntegreerd met Microsoft Azure om Azure-klanten een oprit te bieden voor toegang tot, beheer en uitvoering van analyses op blockchain-native data. Het uitgebreide Microsoft Azure-cloudplatform en toonaangevende identiteits- en beveiligingsmogelijkheden bieden een vertrouwde set services om web3-applicaties te ontwikkelen en uit te voeren in dit nieuwe tijdperk van alomtegenwoordig computergebruik. Michelle Gonzalez, Corporate Vice President en Global Head van M12, zei het volgende:

“We kijken ernaar uit om de manieren te zien waarop Space and Time de bedrijfslogica in gecentraliseerde systemen zal automatiseren en rechtstreeks verbinden met smart contracts. Omdat blockchain-technologie toepassingen vindt in een breed scala van industrieën, legt Space and Time de basis om dit werk vorm te geven in een Web3-omgeving. M12 kijkt ernaar uit om samen te werken aan die reis.”

Als onderdeel van het Startup with Chainlink-programma zal Space and Time nauw samenwerken met Chainlink (LINK) om de mogelijkheden van hybride smart contracts uit te breiden om het betrouwbare web mogelijk te maken. Het platform stelt blockchain-ontwikkelaars in staat om DApps met meerdere ketens te bouwen en snel analytische inzichten te genereren op een gedecentraliseerde, goedkope en veilige manier. Sergey Nazarov, mede-oprichter van Chainlink, reageerde met het onderstaande:

“We zijn er trots op Space and Time te ondersteunen via het Startup with Chainlink-programma in hun missie om een ​​gedecentraliseerd datawarehouse te bouwen en de on-chain en off-chain werelden te overbruggen met Chainlink-orakels. Met de totale adresseerbare markt voor applicaties met een minimaal vertrouwen in de biljoenen dollars, is het leveren van kerninfrastructuur aan Web3-ontwikkelaars cruciaal voor het schalen en voldoen aan deze wereldwijde vraag.”

Over Space and Time

Space and Time, is het eerste Web3-native gedecentraliseerde datawarehouse dat on-chain en off-chain data verbindt om brede, enterprise-grade use cases te leveren aan smart contract-applicaties. Het platform is ontwikkeld als onderdeel van het Startup with Chainlink-initiatief van Chainlink Labs en biedt gebruikers en ontwikkelaars de mogelijkheid om analyses rechtstreeks te koppelen aan slimme contracten door middel van nieuwe Proof of SQL-cryptografie, waardoor een geheel nieuwe reeks gebruiksscenario’s en bedrijfslogica voor slimme contracten wordt geopend. Space and Time is vanaf de grond opgebouwd als een multichain dataplatform voor Web3-ontwikkelaars in DeFi- en Web3-gaming, of elk project dat next-gen analytics nodig heeft.

Ga voor meer informatie naar: https://www.spaceandtime.io/

Over Microsoft

Microsoft (Nasdaq “MSFT” @microsoft) maakt digitale transformatie mogelijk voor het tijdperk van een intelligente cloud en een intelligent randje. Haar missie is om elke persoon en elke organisatie op de planeet in staat te stellen meer te bereiken.

Meer informatie te vinden op: https://www.microsoft.com/

Over M12

M12, het durfkapitaalfonds van Microsoft, werkt aan het versnellen van de toekomst van technologie door middel van investeringen, inzichten en zinvolle partnerschappen met Microsoft. We investeren in bedrijfssoftwarebedrijven, voornamelijk in de financieringsfasen van de Serie A en B, met een focus op autonome systemen, cloudinfrastructuur, cyberbeveiliging, DevOps, gezondheidszorg en digitale biologie, verticale SaaS en Web3-, metaverse- en gamingtechnologieën. Als onderdeel van zijn toegevoegde waarde aan portfoliobedrijven, geeft M12 ondernemers kapitaal, klantverbindingen en diepgaande toegang tot het ecosysteem en leiderschap van Microsoft. M12 heeft kantoren in San Francisco, Seattle, Londen, Tel Aviv, Singapore en Bengaluru.

Meer informatie? Bezoek: https://m12.vc

Chainlink is de industriestandaard voor het bouwen, openen en verkopen van Oracle-services die nodig zijn om hybride slimme contracten op elke blockchain mogelijk te maken. De Oracle-netwerken bieden slimme contracten met een manier om op betrouwbare wijze verbinding te maken met elke externe API en veilige off-chain-berekeningen te benutten voor het mogelijk maken van veelzijdige toepassingen. Chainlink beveiligt momenteel tientallen miljarden dollars in DeFi, verzekeringen, gaming en andere grote industrieën, en biedt wereldwijde ondernemingen en toonaangevende dataproviders een universele toegangspoort tot alle blockchains.

Ga voor meer informatie naar: https://chain.link/

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!