Ontdek de wereld van crypto

Crypto is in de laatste jaren een belangrijk begrip geworden in de financiële wereld. Crypto is vaak in het nieuws geweest, zowel positief als negatief. De cryptowereld zit vol verassingen, ups en downs. Veel mensen denken dat het snel geld verdienen is, maar niets is minder waar. Als je ver wilt komen als crypto trader, is het belangrijk om je goed in te lezen, om ontwikkelingen te volgen en de markt goed in de gaten te houden. Ben jij bereid deze punten te volgen, dan is crypto misschien wel iets voor jou. Ben je geïntimideerd door de overvloed aan informatie die te vinden is op het internet? Dan zou een crypto cursus de perfecte oplossing kunnen zijn.

Wat is een cryptocursus?

De naam verklapt het eigenlijk al, een cursus die in het teken staat van cryptovaluta’s. Er zijn veel crypto cursussen beschikbaar, veel van deze cursussen focussen zich op beginners, maar er zijn ook cursussen die bedoeld zijn voor mensen die al een beetje weten hoe de cryptowereld in elkaar steekt. Heb je interesse om te beginnen met beleggen in crypto, dan is een cursus zeker iets voor jou. In een crypto cursus krijg je veel belangrijke informatie die in het algemeen belang hebben binnen de cryptowereld. Er zijn crypto cursussen beschikbaar die de focus leggen op het traden van Bitcoin, maar er zijn ook cursussen waar je leert om met altcoins te traden. Altcoin staat voor alternatieve cryptovaluta’s, deze cursussen hebben dus alles te maken met de andere cryptovaluta’s dan Bitcoin. Voorbeelden hiervan zijn Ethereum, Ripple en DogeCoin.

Naast cursussen voor beginners zijn er ook cursussen voor mensen die al ervaring hebben in de cryptowereld. Zij kunnen de basis overslaan en een diepere kijk nemen binnen de markt. Mensen die al traden in Bitcoin zijn wellicht meer geïnteresseerd in het leren van traden in altcoins en andersom. Zo kunnen zij hun kennis verbreden om een betere crypto trader te worden. Bij het kiezen van een crypto cursus moet je letten op degene die de cursus verzorgd. Er zijn veel mensen die doen alsof ze veel kennis hebben van cryptovaluta’s. Zorg er dus voor dat je een cursus afneemt bij een ervaren belegger.

Verschillende soorten crypto platforms

Als je nieuwsgierig bent naar het beleggen in crypto is het handig om te weten welke crypto platforms beschikbaar zijn. Een crypto platform is de plek waar je de cryptovaluta’s inkoopt, vasthoudt en verkoopt. Er zijn veel crypto platforms beschikbaar. Ga bewust om met het kiezen van een platform. Je kunt bijvoorbeeld kijken naar de meest populaire platforms op de markt. Deze zijn betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en de meest populaire cryptovaluta’s zijn hierop beschikbaar. We zetten even de bekendste en populairste crypto platforms voor je op een rijtje, dat maakt de keuze iets makkelijker.

Binance

Binance is het grootste crypto platform wereldwijd met meer dan 90 miljoen geregistreerde gebruikers. Binance is opgericht in 2017 en is sinds dien een status in de cryptowereld. Momenteel heb je bij Binance keuze uit 350 cryptovaluta’s en de transactiekosten liggen op 0.1% of lager.

eToro

eToro is een populaire naam binnen de crypto platforms. Ze bestaan al sinds 2007 als handelsplatform en kregen in 2017 crypto erbij. eToro heeft meer dan 20 miljoen geregistreerde gebruikers. Ze hebben een lager assortiment aan cryptovaluta’s, maar ze beschikken over de meest populaire valuta zoals Bitcoin, Ethereum en Cardano. Bij eToro hanteren ze transactiekosten van 1%.

Bitvavo

Bitvavo is een Nederlands geregistreerd crypto platform met meer dan 1 miljoen geregistreerde gebruikers. Bitvavo is opgericht in 2018 en is sindsdien een bekende naam in de Nederlandse cryptowereld. Met meer dan 175 cryptovaluta’s om uit te kiezen hebben ze een ruim aanbod. Bij Bitvavo betaal je 0.25% of minder aan transactiekosten.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!