Top 5 meest veelbelovende nieuwe crypto 2022 – Ontdek nieuwe cryptomunten & opkomende crypto projecten 

Elke dag komen er nieuwe crypto projecten bij en daarbij zitten legitieme cryptomunten met een grote toekomst, maar ook een hoop zogenoemde ‘shitcoins’. Munten die uiteindelijk weinig waard worden en waar geen eigen technologie achter zit. 

Toch zijn er zelfs succesvolle shitcoins waardoor het overzicht, zeker voor nieuwe investeerders, lastig te verkrijgen is. In onderstaande Top 5 meest veelbelovende nieuwe crypto 2022 vind je een aantal van de beste nieuwe crypto coins. 

Top 5 meest veelbelovende nieuwe crypto 2022

  1. Tamadoge (TAMA) – Nieuwe Cryptomunt met eigen metaverse en P2E games
  2. Battle Infinity (IBAT) – Fantasy Sports met eigen Nieuwe Crypto Coins
  3. Lucky Block (LBLOCK) – Nieuwe Crypto Gekte rondom NFT Competities
  4. ApeCoin (APE) – Nieuwste Cryptomunt met grote doorbraak
  5. Ravencoin (RVN) – Nieuwe Cryptomunten met efficiënte transacties

>>> Nu Meest Veelbelovende Nieuwe Crypto 2022 Kopen <<< 

Top 5 meest veelbelovende nieuwe crypto 2022 – Nader belicht

Om je meer informatie te geven over de verschillende opkomende crypto projecten die we opgenomen hebben in de top 5 meest veelbelovende nieuwe crypto 2022 hebben we ze hieronder verder uitgewerkt. 

Zo kom je bij elke munt meer te weten over de techniek achter de munt, wat het platform moet gaan bieden en waarom wij het als beste nieuwe crypto 2022 hebben beoordeeld. Dus, welke nieuwe crypto komt eraan?

1. Tamadoge (TAMA) – Nieuwe cryptomunt met eigen metaverse en P2E games

De nieuwe cryptomunt Tamadoge is pas dit jaar begonnen en is zelfs nog verkrijgbaar in een presale. Om mee te doen met die presale moet je overigens wel snel zijn, de laatste fases zijn nu bezig en na de presale zal de munt verkrijgbaar worden bij exchanges. 

Dit betekent dat je door nu mee te doen met de presale een goede kans maakt om winst te maken op de munt. Vaak stijgt de prijs van nieuwe crypto coins flink zodra ze beschikbaar worden bij één of meerdere exchanges. 

Het platform van Tamadoge gaat een aantal verschillende applicaties aanbieden waaronder een eigen Metaverse met Play-to-Earn games. Die spellen speel je met je eigen Tamadoge Pet, een NFT die je kunt minten of kopen. 

Deze Tamadoge Pet is een digitaal huisdier die je moet onderhouden en opvoeden. Zo moet je bijvoorbeeld eten voor het diertje kopen en kun je ook items toevoegen om de hond aan te passen aan jouw wensen. 

Uiteindelijk kun je met de Tamadoge Pet strijden tegen andere Tamadoges en op die manier punten verdienen. Dit zijn Dogepoints en die punten zorgen ervoor dat je kunt klimmen op de maandelijkse ranglijst van Tamadoge.

Op basis van die ranglijst worden elke maand beloningen uitgedeeld aan de beste Tamadoge-spelers. Die beloningen worden altijd uitgekeerd in TAMA tokens en kun je wisselen voor andere crypto, uit laten betalen of gebruiken in de Tamadoge Pet Store.

In die Pet Store vind je eten voor je Tamadoge Pet, maar zoals gezegd ook items die je de Tamadoge Pet aan kunt doen. Van alle transacties in deze winkel wordt 5% van de tokens ingehouden en geburnd. 

Bij het burnen van tokens worden de munten naar een dood crypto-adres gestuurd. Niemand kan bij dat adres en zo verdwijnen de munten uit de roulatie. Hoe minder munten er beschikbaar zijn, hoe sneller de prijs moet kunnen stijgen. 

>>> Nu Tamadoge Kopen <<< 

2. Battle Infinity (IBAT) – Fantasy sports met eigen nieuwe crypto coins

De nummer 2 in onze top 5 meest veelbelovende nieuwe crypto 2022 is Battle Infinity. Ook deze munt begon ooit met een presale, maar wist in 25 dagen al 16.500 BNB op te halen, terwijl hier 90 dagen voor gepland stonden.

Snel daarna kwam de munt beschikbaar bij de decentrale exchange PancakeSwap en steeg de koers van de IBAT token met maar liefst 700% in één dag tijd. Inmiddels komt de munt ook beschikbaar bij steeds meer centrale exchanges. 

Het platform van Battle Infinity moet gaan bestaan uit meerdere applicaties. Er komt een tool waarmee je de token kunt gaan staken, een eigen decentrale exchange, een metaverse en een fantasy sports game. 

Die laatste applicatie moet het unieke worden aan Battle Infinity; een fantasy sports game volledig ontwikkeld op Blockchain technologie. De applicatie gaat de IBAT Premier League heten en gaat werken met NFT’s en beloningen in de IBAT token. 

Je kunt binnen het spel je eigen team samenstellen in een sport en op basis van de resultaten van deze spelers in de echte wereld punten scoren. De speler met het beste team krijgt de hoogste beloningen. 

In eerste instantie wordt de IBAT Premier League beschikbaar gesteld in India en is cricket de enige sport op het platform. Daarna zullen er snel andere sporten en competities toegevoegd worden zodat je ook jouw favoriete sport terug kan vinden en kan spelen. 

>>> Nu Battle Infinity Kopen <<< 

3. Lucky Block (LBLOCK) – Nieuwe crypto gekte rondom NFT competities

Rondom Lucky Block is de laatste tijd een nieuwe crypto gekte aan het ontstaan door het lanceren van het eigen NFT-competitie platform. Op dit platform kun je mee doen aan competitie met een aantal mooie prijzen, door een NFT te kopen uit een bepaalde collectie.

Bij elke prijs is er een aparte collectie met NFT’s en als je uit die collectie een NFT koopt, maak jij kans op deze prijs. Dit zijn prijzen als een luxe villa, een 5-sterren vakantie of zelfs $1 miljoen in Bitcoin. 

Op het platform gebruik je de LBLOCK token en daar is wel iets bijzonders mee aan de hand. Er zijn namelijk twee verschillende versies van de token; eentje voor op het platform en de ander voor de handel op centrale exchanges. 

De eerste versie is een token op de Binance Smart Chain en heeft 12% kosten bij elke transactie. Deze 12% kosten worden ingehouden om beloningen te kunnen geven aan andere token holders. 

Omdat dit op centrale exchanges voor grote problemen zou zorgen, hebben de ontwikkelaars van Lucky Block een tweede versie ontwikkeld op de Ethereum blockchain. Hierbij zijn de transactiekosten vervallen zodat mensen de munt ook dagelijks kunnen verhandelen. 

>>> Nu Lucky Block Kopen <<< 

4. ApeCoin (APE) – Nieuwste cryptomunt met grote doorbraak

Waar de drie munten hierboven nog op het punt van doorbreken staan, heeft ApeCoin de grote doorbraak al gehad. De munt werd ontwikkeld op basis van de Bored Ape Yacht Club NFT-collectie, maar had geen connectie met het team achter die NFT’s. 

Inmiddels is die connectie er wel, want ApeCoin wordt de officiële token van de metaverse The Otherside. Die is dan wel weer ontwikkeld door de makers van de Bored Ape Yacht Club en zo heeft ApeCoin in korte tijd snel naam gemaakt. 

Met een marktwaarde van miljarden hoort de munt ook al bij de 50 meest waardevolle cryptomunten ter wereld. Qua techniek heeft de munt een aantal interessante onderdelen die de waarde van de munt verklaren. 

Zo wordt het project beheerd door de ApeCoin DAO, een decentrale autonome organisatie. Binnen een DAO krijgt iedereen stemrecht om te bepalen hoe de toekomst van het project er uit moet zien. 

5. Ravencoin (RVN) – Nieuwe cryptomunten met efficiënte transacties

Er zijn veel alternatieven voor Ethereum, maar Ravencoin biedt een alternatief voor Bitcoin. Het is gebouwd met dezelfde technologie en biedt vooral betere voordelen voor miners dan dat het volle Bitcoin-netwerk op dit moment biedt. 

In totaal zijn er 21 miljard Ravencoin munten, 1.000x zoveel als dat er van Bitcoin zijn. Daarnaast zijn er van Ravencoin momenteel slechts 10,5 miljard munten in omloop, de overige helft van de munten kan nog via minen beschikbaar komen.

Ravencoin heeft momenteel een sneller netwerk dan Bitcoin, een ander mining algoritme en hogere beloningen voor miners. Daarnaast is het mogelijk om tokens aan te maken op de blockchain van Ravencoin, iets dat bij Bitcoin niet mogelijk is. 

Hoe vind je de meest veelbelovende nieuwe crypto 2022? 

Je kunt online zonder al te veel moeite een lijst vinden met de nieuwste cryptomunten. Het onderzoeken van deze lijst kan wat overweldigend zijn, met meerdere nieuwe cryptomunten per dag is het lastig om van elke munt precies te weten hoeveel potentie er in zit. 

Daarom kun je ook via lijstjes als de top 5, waar je per munt meer informatie krijgt, een inschatting maken welke crypto kopen bij jouw portfolio past. Dan maak je de selectie al kleiner en kun je de munten beter onderzoeken. 

Wat biedt de munt?

Cruciaal bij je onderzoek naar nieuwe cryptomunten is wat deze munt gaat bieden wat er nog niet op de cryptomarkt bestaat. Dit kan bijvoorbeeld een baanbrekende technologische ontwikkeling zijn, maar het kan ook een platform zijn dat een metaverse of bepaalde spellen aan gaat bieden. 

Door op de hoogte te zijn van de toepassing van de munt weet je beter wat je kan verwachten qua prestaties. Je kunt namelijk eens kijken hoe het met vergelijkbare andere projecten is gegaan om het potentieel van de munt beter te ontdekken. 

Zoek de juiste bronnen

Bij het zoeken naar informatie over de beste nieuwe cryptomunten is het ook belangrijk om alleen betrouwbare bronnen in te schakelen. Kijk goed of zij een belang hebben in het promoten van een bepaald crypto project en of dat belang hun objectiviteit te veel overschaduwt.

Dit kom je vooral op sociale media als Twitter en op fora als Reddit tegen. Gebruikers willen graag dat een nieuwe cryptomunt snel meer waard wordt en beginnen zelf de munt te promoten met vaak overdreven statements en bepaalde verwachtingen over de koers die onhaalbaar lijken. 

Hoe kun je investeren in opkomende crypto projecten?

Om bekende cryptomunten als Bitcoin en Ethereum te kopen, hoef je niet veel te doen. Je kunt deze munten gemakkelijk aanschaffen bij verschillende brokers en exchanges.

Bij nieuwe cryptomunten en opkomende crypto projecten is het vaak wat meer zoeken. In sommige gevallen is de cryptomunt ook al te vinden bij een exchange, maar dat zal dan niet meteen de grootste en bekendste exchange zijn. 

Verschillende manieren waarop nieuwe crypto gelanceerd worden

Er zijn verschillende manieren waarop nieuwe cryptomunten voor het eerst beschikbaar worden voor publiek. Veel cryptomunten worden tegenwoordig eerst in een presale aangeboden, deze presale is bedoeld om geld op te halen voor de verdere ontwikkeling van een opkomend crypto project. 

Die presale kan zowel privaat gehouden worden als publiek. Bij een publieke presale wordt er vaak op een hogere eerste investering gemikt. Sommige projecten kiezen ook voor een mix; eerst laten ze bekenden investeren via een private presale en daarna openen ze deze voorverkoop voor het grote publiek. 

Dat er verschillende fases binnen een presale zijn, betekent vaak ook dat de prijs gedurende de presale kan verschillen. Vaak begint een project met een erg lage prijs en verhoogd het deze per fase, zo is Tamadoge in de laatste fase van de voorverkoop drie keer zo duur als tijdens de beta sale, waar de presale mee begon. 

Na de presale is het vaak eerst tijd voor een IDO; een Initial Dex Offering. Met een DEX wordt een decentrale exchange bedoeld. Dit zijn exchanges die niet beheerd worden door een centrale partij, maar door middel van smart contracts en andere blockchain-technologie geregeld zijn. 

Vervolgens is het tijd voor de ICO; de Initial Coin Offering. Deze term wordt nog altijd gebruikt voor de eerste keer dat een cryptomunt beschikbaar wordt bij een centrale exchange. 

Het verschil tussen een munt lanceren via een decentrale exchange en een centrale exchange is dat investeerders via een centrale exchanges crypto kunnen kopen door er rechtstreeks ‘gewone’ valuta voor in te ruilen. Bij een decentrale exchange moet je andere cryptomunten omruilen om nieuwe cryptomunten te kunnen kopen. 

Vervolgens wordt het aantal exchanges vaak uitgebreid tot de nieuwe cryptomunt op zoveel mogelijk plekken beschikbaar is. Elke stap heeft over het algemeen zijn invloed op de prijs van een bepaalde munt.

Zo kun je verwachten dat de prijs na de eerste listings flink kan stijgen, omdat de munt plots voor veel meer investeerders beschikbaar is en zo de vraag, en het handelsvolume, omhoog zullen gaan. 

Conclusie – Meest veelbelovende nieuwe crypto 2022

De meest veelbelovende nieuwe crypto 2022 vinden is geen gemakkelijke taak. Er komen dagelijks nieuwe cryptomunten bij en er worden al jaren nieuwe crypto projecten gelanceerd die niet levensvatbaar blijken te zijn. 

Met de nieuwe crypto coins van Tamadoge heb jij de kans om te investeren voordat de munt beschikbaar wordt bij exchanges. Zo profiteer je maximaal mee van alle positieve ontwikkelingen die nog komen voor dit opkomende crypto project. 

Je koopt de munt nu op de site van Tamadoge zelf, waar je Ethereum of USDT in moet ruilen tegen de nieuwe TAMA tokens. 

>>> Nu Meest Veelbelovende Nieuwe Crypto 2022 Kopen <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!