Binance Nieuws

Binance wordt onderzocht voor handel met voorkennis en marktmanipulatie

Amerikaanse functionarissen onderzoeken naar verluidt opnieuw de populaire cryptocurrency-beurs Binance. Zo werd gisteren door Bloomberg gemeld dat ze mogelijke handel met voorkennis en marktmanipulatie bij Binance onderzoeken.

Amerikaanse functionarissen hebben onderzocht of Binance of zijn personeel hebben geprofiteerd door in te spelen op zijn klanten. Het artikel citeerde mensen met kennis van de zaak die graag anoniem wilden blijven omdat het onderzoek vertrouwelijk is. Een van deze mensen zei dat de onderzoekers van de Commodity Futures Trading Commission (CFTC) de afgelopen weken contact hebben gezocht met potentiële getuigen.

Binance voert een enorme handelsoperatie uit die de beurs inzicht geeft in miljoenen transacties. Daarom vragen de Amerikaanse autoriteiten zich af of het bedrijf die toegang heeft misbruikt, onder meer door op klantorders te handelen voordat ze werden uitgevoerd.

Een woordvoerder van Binance heeft echter gereageerd op de aantuigingen door het volgende te zeggen:

“Bij Binance hebben we een zerotolerancebeleid voor handel met voorkennis en een strikte ethische code met betrekking tot elk type gedrag dat een negatieve impact kan hebben op onze klanten of de industrie.”

Ze voegden er ook aan toe dat het beveiligingsteam van Binance al lang bestaande richtlijnen heeft voor het onderzoeken van misstanden. Bovendien houden ze werknemers verantwoordelijk, met als minimale gevolgen ontslag.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN