Bitcoin prijs

Ex Google CEO: Bitcoin is het grootste technologische geschenk ooit

Computerwetenschapper en algemeen manager van WeWork Zuid-Afrika Stafford Masie, die tevens ook voormalig CEO van Google Afrika is, heeft gezegd dat Bitcoin (BTC) de toekomst van de mensheid meer zal veranderen dan elke andere technologische innovatie.

Masie deed deze uitspraak op de SingularityU South Africa Summit op 16 oktober. Hij zei verder dat Bitcoins kenmerk van het uitwisselen van waarde, zonder tussenpersonen, het grootste technologische geschenk is dat de mensheid ooit heeft ontvangen.

Hij gaf verder aan dat de wereldhandel revolutionair zal veranderen. Het belangrijkste potentieel, vervolgde hij, is voor “derde wereld economieën” waarin ruilhandel nog steeds de overhand heeft:

“De derde wereld economie is een economie waar mensen geen toegang hebben tot elektronische vormen van waarde- of contant geld. Denk aan de mensen die twee uur buiten Shanghai wonen, de centrale kust van China. Ze zullen Bitcoin gebruiken om internationale transacties buiten de bestaande kaders te verhandelen en te ontgrendelen op een manier die jij en ik niet kunnen voorstellen.”

Hij ging ook nog dieper in op de misvatting dat Bitcoin hackbaar zou zijn. Hij benadrukte dat het de beurzen zijn die gehackt worden en niet Bitcoin.

Bron: Cointelegraph

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN