Nansen neemt stakingprovider StakeWithUs over

Het data-analyseplatform Nansen heeft recentelijk de staking serviceprovider StakeWithUs overgenomen, een strategische zet die zijn aanbod aanzienlijk uitbreidt. Door deze overname kunnen gebruikers nu direct op de blockchain staken via Nansen’s platform. Dit betekent dat Nansen zijn diensten kan uitbreiden met non-custodial staking voor meer dan 20 verschillende crypto-activa.

In een persbericht van 10 september verklaarde Alex Svanevik, CEO van Nansen, dat de integratie van StakeWithUs gebruikers een “gestroomlijnde staking-ervaring” zal bieden. Deze stap benadrukt Nansen’s toewijding aan het versterken van zijn service voor on-chain investeerders. StakeWithUs, dat zijn basis in Singapore heeft en wordt ondersteund door het overheidsinnovatieplatform SGInnovate, heeft al een sterke aanwezigheid in de staking-industrie en biedt diensten aan op meerdere blockchainnetwerken zoals Ethereum, Solana en Celestia.

Met deze overname beoogt Nansen een consolidatie van zijn analysetools, waardoor investeerders zowel de prestaties van tokens kunnen volgen als staken op hetzelfde platform. Dit biedt een geïntegreerde oplossing voor gebruikers die geïnteresseerd zijn in zowel data-analyse als staking. Nansen zal ook fungeren als validator voor nieuwe blockchains, waaronder Berachain, een layer-1 netwerk.

Daarnaast heeft Nansen de lancering aangekondigd van het NSN Points Program, dat in 2025 van start gaat. Dit loyaliteitsprogramma zal gebruikers belonen voor activiteiten zoals staken en abonnementen. Verzamelde punten kunnen worden ingewisseld voor diverse beloningen, waaronder premiumfuncties en exclusieve inzichten. Deze nieuwe initiatieven onderstrepen Nansen’s voortdurende inzet om zijn diensten te verbeteren en gebruikers te belonen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!