DOGE koers klaar voor 32% pump nav bullish divergentie – Wat gaat Dogecoin doen?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Ondanks een relatief moeilijke periode voor de Dogecoin (DOGE) koers lijkt er nu weer optimisme te zijn ontstaan over een mogelijke nieuwe pump naar aanleiding van een bullish divergentie. Wat gaat Dogecoin doen en hoeveel kan DOGE waard gaan worden?

Dogecoin, de grootste meme coin ter wereld, is over de afgelopen maand met iets meer dan 11% gedaald. Hiermee doet deze meme coin het iets slechter dan andere crypto grootheden zoals Bitcoin (BTC). Bitcoin daalde over dezelfde periode met 4,5%. Tegelijkertijd moet Ethereum (ETH) genoegen nemen met een grotere daling van meer dan 16%.

Dogecoin vs Ethereum koers grafiek (1 maand) – bron: CoinMarketCap

Ontwikkelingen op de dagelijkse koers grafiek van Dogecoin hebben nu echter geleid tot optimisme over een mogelijke significante koers stijging.

Bullish divergentie wijst op aankomende koers stijging Dogecoin

De dagelijkse koers grafiek van Dogecoin laat op dit moment een bullish divergentie zien in de RSI, iets wat normaliter wijst op een trendomkeer van neerwaarts naar opwaarts.

Als er gekeken wordt naar de koers grafiek van Dogecoin wordt het duidelijk dat de DOGE koers ‘lower lows’ heeft bereikt terwijl de RSI juist ‘higher lows’ heeft bereikt. Het is een duidelijk teken dat de verkoopdruk op de Dogecoin koers binnenkort af kan gaan nemen.

Dogecoin koers grafiek – bron: TradingView

Deze bullish divergentie is in het verleden zo vaak succesvol gebleken dat het ook een signaal is dat door traders gebruikt wordt om te investeren in een crypto token. Iets wat terug lijkt te zien in de koers actie van Dogecoin.

De Dogecoin koers wist op 3 september namelijk als een van de beste crypto’s uit de top 10 te presteren met een stijging van maar liefst 2%.

Dogecoin koers verwachting – Wat gaat Dogecoin koers doen?

Op het moment dat dit optimisme toe blijft nemen en traders ervoor kiezen om in te stappen bij Dogecoin kan er een aanzienlijke stijging plaatsvinden.

Nu de koers zich ook boven zijn 200-daagse EMA bevindt, lijkt er veel mogelijk te gaan zijn voor Dogecoin.

Historisch gezien heeft Dogecoin zich in soortgelijke situaties met 15% tot 20% omhoog bewogen. Nu ook de technische indicatoren positief lijken, is er echter zelfs een stijging van 32% mogelijk te zijn. Dit zou de Dogecoin koers richting de $0,128 brengen.

Mocht de koers echter niet in staat zijn om zijn ondersteuning bij de $0,95 te behouden, moet er rekening gehouden worden met een verdere daling richting de $0,90. Vanuit hier kan er zelfs een verdere daling plaatsvinden richting de $0,086.

Het vooruitzicht voor de Dogecoin lijkt op dit moment in ieder geval optimistisch te zijn, maar een stijging van 32% is voor vele meme coin investeerders echter niet indrukwekkend te noemen.

Meme coin investeerders zijn namelijk op zoek naar grotere winsten die op de korte termijn plaats kunnen vinden. Om deze reden komen ze ook steeds vaker uit bij presale tokens.

Presale projecten zijn projecten die hun tokens tegen hoge kortingen aanbieden om de kosten voor hun ontwikkeling rond te krijgen. Zodra deze projecten tractie weten te creëren en een community van investeerders weten aan te trekken kunnen deze tokens aanzienlijk stijgen bij hun listing op exchanges.

Het kan echter moeilijk zijn om het juiste presale project te vinden nu er dagelijks tientallen nieuwe projecten op de markt verschijnen. Om hier een handje bij te helpen bespreken we hieronder een drietal van de meest belovende presale projecten van dit moment. Alledrie deze projecten zijn in staat om hun vroeg investeerders aanzienlijke winsten op te leveren.

Pepe Unchained (PEPU) – Nieuwe meme coin ontwikkelt eigen Layer 2 blockchain

Met Pepe Unchained is er een nieuw Pepe alternatief op de markt verschenen dat al snel de nodige aandacht wist te wekken binnen de crypto community. Dit project is er namelijk in geslaagd om als een van de eerste meme coins zijn eigen Layer 2 blockchain op de markt te brengen. Het doel van deze Layer 2 oplossing? De belangrijkste gebreken van Layer 1 blockchains zoals Ethereum oplossen.

Om aan dit doel te voldoen zal de Layer 2 blockchain van Pepe Unchained volledig in het teken van hoge snelheden tegen lage kosten. De belangrijkste gebreken van Layer 1 blockchains zoals Ethereum zijn tegenwoordig namelijk de hoge kosten en de trage transactiesnelheden. Hiermee vormt Pepe Unchained dan ook meteen een uitstekende launchpad voor nieuwe meme coins die hun ecosysteem liever niet op de Ethereum blockchain ontwikkelen.

Pepe Unchained ($PEPU) de toekomst van de Crypte MEME omgeving? Voor snelheid, veiligheid, lage fee

Maar het is niet alleen de Layer 2 oplossing van Pepe Unchained die ervoor heeft gezorgd dat dit project al snel een groot succes bleek. Dit project biedt zijn gebruikers namelijk ook een aantrekkelijk staking systeem aan waarbij extra hoge staking beloningen zijn te verdienen. Dit betekent dat er op dit moment een APY te verdienen is van meer dan 170%, ondanks dat er al meer dan 900 miljoen PEPU tokens zijn vastgezet. Het grote aantal vastgezette tokens is daarnaast een bevestiging dat gebruikers vertrouwen hebben in de toekomst van deze token.

De presale van Pepe Unchained bleek ook al snel een succes door de populariteit van dit project. Deze presale heeft op dit moment al meer dan $11,6 miljoen aan vroege investeringen weten op te halen en is daarmee bezig aan een van de beste presales van 2024. Omdat de prijs van een PEPU token in elke nieuwe fase van de presale verder gaat stijgen zullen geïnteresseerde kopers zich moeten haasten om deel te nemen aan dit veelbelovende presale project.

Bezoek Pepe Unchained Presale

Crypto All-Stars (STARS) – Crypto project creëert eerste MemeVault ter wereld 

Pepe Unchained is niet het enige project dat zich recentelijk heeft weten te onderscheiden van andere nieuwe crypto’s met zijn unieke waardepropositie, ook Crypto All-Stars is hiertoe in staat geweest. Dit project brengt namelijk een unieke MemeVault naar de crypto markt waarin gebruikers in staat zijn om bekende meme coins te staken in ruil voor aantrekkelijke beloningen.

De MemeVault van Crypto All-Stars is een unieke smart contract staking systeem waarin tokens zoals PEPE, DOGE en SHIB kunnen worden vastgezet in ruil voor beloningen in de vorm van de native STARS token. Hiermee is Crypto All-Stars ook het eerste crypto project dat erin geslaagd is om alle grote meme coins samen te brengen onder één dak. Gebruikers zijn naast de bekende meme coins ook in staat om de native STARS token te staken. Gebruikers die dit doen zullen in aanmerking komen voor extra hoge staking beloningen.

Investeerders die geïnteresseerd zijn in dit unieke concept van Crypto All-Stars worden gerustgesteld met het feit dat dit project volledig geaudit is door SolidProof. In deze audit kwamen geen enkele gebreken naar voren. Ook maakt het project gebruik van duidelijke tokenomics die volledig beschreven worden op de website van het project. Zo zal er 20% apart gezet worden voor de presale, 25% voor de MemeVault en de resterende token voorraad wordt verdeeld over marketing, staking beloningen en liquiditeit.

De presale van Crypto All-Stars heeft al bijna $1 miljoen aan vroege investeringen weten op te halen ondanks dat het slechts enkele weken geleden live ging. Dit betekent dat de presale snel door zijn fases heen sprint en dat gebruikers nu nog maar beperkt de tijd hebben om te profiteren van de huidige lage prijs van $0,0014191 per STARS token. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Crypto All-Stars Presale

The Meme Games (MGMES) – Nieuwe crypto game gaat viraal door zijn connectie met de Olympische Spelen

De Olympische Spelen is misschien wel het grootste evenement ter wereld en ook de Paralympische Spelen krijgen tegenwoordig de nodige aandacht. Er is nu echter een crypto project dat optimaal heeft weten te profiteren van de hype rondom deze evenementen en dat is The Meme Games, een crypto game waarin meme karakters het tegen elkaar opnemen in de strijd om gouden medailles in wedstrijden die parallel lopen aan de Spelen in Parijs.

Gebruikers zijn in staat om mee te doen aan deze crypto game door te wedden op welk meme karakter volgens hen gaat winnen. Om mee te doen zullen ze echter eerst de MGMES token moeten kopen. Zodra ze deze gekocht hebben zullen ze de keuze krijgen uit 5 meme karakters. Op het moment dat ze het meme karakter kiezen dat een gouden medaille wint zullen ze een 25% bonus op hun initiële aankoop ontvangen. Omdat gebruikers zo vaak als ze willen MGMES tokens kunnen kopen zijn ze ook eindeloos in staat om in aanmerking te komen voor deze bonus.

De crypto game van The Meme Games is echter niet de enige manier voor gebruikers om extra MGMES tokens te verdienen. Gebruikers kunnen hun gekochte of verdiende MGMES tokens namelijk ook vastzetten binnen het staking systeem van dit project. Op dit moment is hier zelfs een APY te verdienen van boven de 470%.

De presale van The Meme Games heeft op dit moment al meer dan $400.000 aan vroege investeerders weten op te halen. MGMES tokens kosten op dit moment $0,0094 per stuk maar deze prijs zal in ongeveer 2 dagen verder gaan stijgen in prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek The Meme Games Presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!