Tron’s SunWukong meme coin maakt 74900% winst – Kun je rijk worden met deze nieuwe crypto?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In de wereld van cryptocurrencies zijn er dagelijks traders te vinden die miljonair wisten te worden met slechts een kleine investering. Ook met de nieuwe meme coin SunWukong wist een trader nu al binnen 12 uur tijd $750.000 te verdienen. Kun je rijk worden met deze nieuwe crypto?

SunWukong is een nieuwe meme coin op de Tron blockchain die investeerders al snel de nodige winsten op wist te leveren. Deze meme coin wist in slechts 12 uur tijd namelijk met maar liefst 566.500% te stijgen. De waarde van deze token ging van een kleine $3.000 naar maar liefst $17 miljoen.

Deze stijging ontstond nadat Justin Sun ervoor koos om zijn profielfoto te veranderen naar Sun Wukong. Wat trouwens ook een nieuwe game is die al snel succesvol wist te zijn. Zodra Justin Sun dit deed, begon deze crypto dus aan een explosieve koers stijging. 

Justin Sun verandert profiel foto naar Sun Wukong – bron: X.com

En er was een trader die optimaal gebruik wist te maken van dit succes en bijna crypto miljonair wist te worden. Deze trader kocht 43,85 miljoen SunWukong tokens ter waarde van $1.000. Deze 43,8 miljoen tokens werden daarna binnen korte tijd $750.000 waard.

Toch koos de trader ervoor om geen een van zijn tokens te verkopen, ondanks dat de koers begonnen is aan een aanzienlijke daling. De koers is inmiddels al meer dan 60% gedaald en de 43,8 miljoen tokens zijn nu nog maar $329.000 waard. De market cap van het project is gedaald van $17 miljoen naar onder de $5 miljoen. 

Koers grafiek SunWukong – bron: CoinMarketCapVolatiliteit van crypto markt vereist diversificatie van je portfolio

Het is nog maar de vraag of deze trader de juiste keuze heeft gemaakt, aangezien het vaak moeilijk is voor dit soort tokens om hun waarde vast te houden. Het feit dat de koers met meer dan 60% is gedaald is een teken dat de grootste winsten voor deze crypto inmiddels voorbij lijken te zijn.

Te lang vasthouden van je tokens is een fout die je je in de crypto wereld niet kan permitteren, aangezien de volatiliteit van deze market ervoor zorgt dat gemaakte winsten zomaar kunnen verdwijnen. 

In de wereld van cryptocurrencies is het belangrijk om snel te handelen en niet blind all-in te gaan op slechts één project.

Veel investeerders kiezen er daarom vaak voor om hun portfolio te diversifiëren met verschillende altcoins die allemaal een groot groei potentieel hebben.

Met name presale projecten hebben recentelijk de nodige aandacht ontvangen door hun grote winst mogelijkheden. Deze projecten verkopen hun native tokens namelijk tegen aanzienlijke kortingen waardoor vroege investeerders aanzienlijke winsten kunnen realiseren.

Hieronder beschrijven we daarom een drietal van de beste nieuwe presale tokens van dit moment. Alle drie deze tokens zijn in staat om hun investeerders aanzienlijke winsten op te leveren.

Pepe Unchaiend (PEPU) – Nieuw Pepe alternatief gaat viraal door eigen Layer 2 blockchain

Pepe Unchained is een nieuw meme coin project dat zich al snel heeft weten te onderscheiden van alle andere Pepe alternatieven. Dit project is namelijk bezig om een eigen Layer 2 blockchain naar de markt te brengen en hiermee is het een van de eerste meme coins die dit weet te realiseren. Dit project wordt ook wel de losgebroken versie van Pepe (PEPE) genoemd omdat dit project door zijn eigen blockchain niet meer vastzit aan de Ethereum blockchain en zijn gebreken kunt oplossen. 

De Layer 2 oplossing van Pepe Unchained staat volledig in het teken van snelle transactiesnelheden en lage transactiekosten. Hiermee lost het de gebreken op waar Ethereum en andere Layer 1 blockchains vaak mee te maken hebben. Het betekent ook dat nieuwe en kleinere meme coins goed verhandelbaar zijn op deze blockchain en daarom vormt het een perfecte launchpad voor deze crypto’s. 

Pepe Unchained ($PEPU) de toekomst van de Crypte MEME omgeving? Voor snelheid, veiligheid, lage fee

Maar de Layer 2 blockchain van Pepe Unchained is niet het enige waar gebruikers van dit project van kunnen profiteren. Dit project biedt namelijk ook een aantrekkelijk staking systeem aan waarbij gebruikers op dit moment nog altijd een APY kunnen verdienen van meer dan 200% ondanks dat er al bijna 800 miljoen PEPU tokens zijn vastgezet. Dit grote aantal vastgezette PEPU tokens is erg indrukwekkend te noemen en wijst ook op de potentie voor dit project in de toekomst. 

De presale van Pepe Unchained heeft inmiddels bijna $10 miljoen aan vroege investeringen weten op te halen en PEPU tokens kosten op dit moment $0,0092364 per stuk. Gebruikers zullen zich echter moeten haasten om te profiteren van deze lage prijzen, aangezien deze in elke nieuwe fase van de presale verder gaat stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard. 

Bezoek Pepe Unchained Presale

Crypto All-Stars (STARS) – Nieuwe meme coin creëert innovatieve MemeVault

Crypto All-Stars is een nieuw crypto project dat bezig is om een unieke MemeVault naar de crypto markt te brengen. Deze MemeVault maakt het mogelijk voor gebruikers om een aantal van de grootste meme coins te staken in ruil voor aantrekkelijke beloningen. Crypto All-Stars weet hierdoor dus ook alle grote meme coins samen te brengen onder één dak, iets wat nog nooit eerder is voorgekomen in de crypto markt. 

De MemeVault van Crypto All-Stars is een innovatief smart contract staking systeem waar gebruikers dus meme coins zoals PEPE, DOGE, SHIB en WIF kunnen vastzetten in ruil voor beloningen in de vorm van een STARS token. Op deze manier kunnen gebruikers een passief inkomen verdienen via een gevarieerd portfolio. Gebruikers zijn echter ook in staat om de STARS token te kopen en vervolgens te staken. Gebruikers die dit doen zullen in aanmerking komen voor beloningen die drie keer zo hoog zijn.

Crypto All-Stars is een veilig project dat volledig geaudit is door SolidProof en gebruik maakt van duidelijke tokenomics: 20% van de totale token voorraad is apart gezet voor de presale, 25% voor de staking beloningen tijdens de presale, 20% voor marketing, 10% voor liquiditeit op DEX’s en CEX’s en 25% voor het MemeVault ecosysteem.

De presale van Crypto All-Stars heeft, ondanks dat het vorige week pas live ging, inmiddels al meer dan $600.000 aan vroege investeringen weten op te halen. STARS tokens kosten op dit moment $0,0013966 per stuk, maar deze prijs zal binnen korte tijd verder gaan stijgen. Geïnteresseerde kopers zullen dus snel moeten handelen om te profiteren van de huidige lage prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Crypto All-Stars Presale

The Meme Games (MGMES) – Nieuwe crypto game combineert passie van de Olympische Spelen met hilariteit van een meme coin

Met The Meme Games is er een nieuwe crypto game op de markt verschenen die al vrij snel succesvol bleek te zijn vanwege zijn nauwe connectie met de Olympische Spelen van 2024 in Parijs. Deze crypto game maakt het namelijk mogelijk voor gebruikers om te wedden op meme karakters die het tegen elkaar opnemen in wedstrijden die parallel lopen aan de Olympische Spelen en Paralympische Spelen van Parijs. Hierdoor weet dit project de hype en passie rondom de Olympische Spelen te combineren met de hilariteit van meme coins.

Binnen de crypto game van The Meme Games zullen meme karakters het dus tegen elkaar opnemen in de strijd om gouden medailles. Gebruikers kunnen vervolgens wedden op welk meme karakter gaat winnen. Om mee te doen aan deze game zullen gebruikers eerst de native MGMES token moeten kopen. Zodra ze dit gedaan hebben krijgen ze de keuze uit 5 meme karakters: Pepe, Dogecoin, Shiba Inu, Brett en Turbo. Op het moment dat hun gekozen meme karakter een gouden medaille wint, ontvangen ze een 25% bonus op hun initiële aankoop. 

Naast dat gebruikers extra tokens kunnen verdienen via de crypto game zijn ze ook in staat om extra MGMES tokens te verdienen via het staking systeem van The Meme Games. Op dit moment is er zelfs een APY te verdienen van 530%. Er zijn ook al meer dan 19 miljoen MGMES tokens vastgezet. 

De presale van The Meme Games heeft inmiddels al bijna $400.000 aan vroege investeringen weten op te halen. Tokens kosten op dit moment $0,0093 per stuk, maar deze prijs zal in enkele dagen verder gaan stijgen. Er is dus geen tijd om te verliezen om aan te sluiten bij dit veelbelovende en hilarische meme coin project. Tokens zijn te koop middels BNB, Ethereum, USDT en creditcard.

Bezoek The Meme Games Presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!