Experts voorspellen dat deze nieuwe DeFi-munt Stellar (XLM), Solana (SOL) en Shiba Inu (SHIB) tegen het einde van het jaar zal inhalen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Een nieuwe DeFi-token maakt golven in de cryptocurrencymarkt, waarbij analisten voorspellen dat het tegen het einde van het jaar gevestigde namen als Stellar, Solana en Shiba Inu kan overtreffen. Het potentieel van deze opkomende munt voor aanzienlijke groei wekt enthousiasme bij investeerders, wat duidt op een verschuiving in het digitale activalandschap die de marktdynamiek opnieuw zou kunnen definiëren.

ZDEX presale: Uw gouden ticket naar DeFi-glorie

De ZDEX-presale is live en dit is uw kans om in te stappen op het volgende DeFi-juweeltje voordat het losbarst! Vanaf een koopje van $0,0017 klimt ZDEX sneller dan uw favoriete memecoin. Vroege vogels die op deze raket naar Lambo-land springen, zijn gepositioneerd voor epische winsten in de komende bullmarkt, aangezien analisten voorspellen dat ZDEX de leiding zal nemen onder DEX-tokens, met potentiële rendementen die oplopen tot meer dan 1.000%!

🏎️💨 Swap sneller dan de stemmingswisselingen van je ex 🏎️💨

ZDEX is de kern van ZircuitDEX, de next-gen decentrale exchange (DEX) die draait op de razendsnelle Zircuit L2-keten. Met ultrasnelle swaps, minimale slippage, bijna nul kosten en een interface die soepeler is dan boter, is ZircuitDEX gebouwd voor alle niveaus van DeFi-handelaren die serieuze winsten willen stapelen in de volgende bull run.

ZircuitDEX is volledig EMV-compatibel, waardoor het gemakkelijk te integreren is met Ethereum-tools, terwijl ZK-proofs je titanium-grade beveiliging bieden die sterker is dan een bearmarkt!

Weet je nog toen BRETT met 14.000% steeg? Met ZircuitDEX’s meme coin launchpad kun je vroeg instappen op de volgende meme token sensatie, met first-mover advantage ingebakken. ZircuitDEX’s meme-aangedreven, community-first vibe verandert DeFi in een wilde, winstgevende rit die je vanaf dag één niet mag missen!

🌕 Zie je kapitaal harder werken dan een marathonloper 🌕

Of je nu ruilt of liquiditeit biedt, ZircuitDEX is ontworpen om je winst te maximaliseren en tegelijkertijd alles eenvoudig en geautomatiseerd te houden. Met de geconcentreerde liquiditeitsfunctie die tot 500x meer kapitaalefficiëntie biedt dan je gemiddelde DEX, kunnen LP’s meer verdienen met minder. Bovendien nemen geautomatiseerde liquiditeitsstrategieën het gedoe uit handelen, zodat je achterover kunt leunen, kunt ontspannen en kunt zien hoe je winsten zich vermenigvuldigen.

Naarmate de opwinding toeneemt, haasten slimme investeerders die op zoek zijn naar de volgende 100X token zich naar de ZDEX presale. Tokenhouders krijgen toegang tot governance-rechten, exclusieve airdrops, handelsincentives en staking-beloningen.

>>> Waarom genoegen nemen met gemiddeld? Pak je ZDEX voordat het op is en ervaar de Zircuit-achtige krankzinnige DEX-revolutie! <<<

Site: ZircuitDEX
Twitter: https://x.com/ZircuitDEX
Telegram: https://t.me/ZircuitDexVerify

Stellar (XLM): Snelle en betaalbare wereldwijde betalingen mogelijk maken

Stellar (XLM) is een cryptocurrency die het Stellar-betalingsnetwerk aanstuurt. Het is ontworpen om snelle, goedkope grensoverschrijdende transacties te faciliteren. Het netwerk is bedoeld om banken, betalingssystemen en mensen met elkaar te verbinden om snel en betrouwbaar geld te verplaatsen. De technologie van Stellar maakt de uitwisseling van verschillende valuta’s mogelijk, waaronder fiat en digitale activa. Het potentieel ervan ligt in het leveren van financiële diensten aan niet-gebankte bevolkingsgroepen en het mogelijk maken van naadloze wereldwijde betalingen. In de huidige marktcyclus kan XLM aantrekkelijk lijken vanwege de echte use cases en lopende partnerschappen.

Solana (SOL): Een snelle blockchain met groeiend potentieel

Solana (SOL) is een blockchainplatform dat is ontworpen voor snelle en goedkope transacties. Het kan tot 65.000 transacties per seconde verwerken, met behulp van een consensusmechanisme genaamd Proof of History (PoH). Deze technologie zorgt voor snelle verwerkingstijden en schaalbaarheid, waardoor het geschikt is voor gedecentraliseerde applicaties en cryptoprojecten. De munt heeft aanzienlijke ontwikkelingen en partnerschappen doorgemaakt, waardoor het ecosysteem is verbeterd. In de huidige marktcyclus heeft SOL veerkracht en groeipotentieel getoond. De focus op snelheid en schaalbaarheid positioneert het goed in de concurrerende blockchainruimte. Investeerders vinden SOL mogelijk aantrekkelijk vanwege de technologische vooruitgang en actieve community.

Conclusie

Terwijl XLM, SOL en Shiba Inu de aandacht hebben getrokken, valt ZircuitDEX op met 500X kapitaalefficiëntie, razendsnelle transacties en nul slippage. De ZDEX-token, die momenteel in de voorverkoop is met 70% korting, biedt voordelen zoals vroege toegang tot nieuwe meme-munten, lagere kosten, bestuursrechten en inkomstendeling. Hiermee positioneert het zich als een opmerkelijk platform in de DeFi-sector.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.