Crypto expert: Top 3 crypto ICO’s met potentie in uptober – Welke nieuwe crypto nu kopen?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De crypto markt wacht nog altijd op de echte start van Uptober; de zinspeling op oktober waarin traditie getrouw de crypto koersen weer een boost kennen. Afgelopen week zijn veel cryptomunten juist hetzelfde waard gebleven of zelfs gedaald. 

Hierdoor is het voor traders nog belangrijker om goed onderzoek te doen naar welke crypto het beste gaan presteren komende maand. In dit artikel kijken we naar een voorspelling van een crypto expert. Hij heeft een top 3 crypto ICO’s samengesteld die potentie hebben om een goede uptober mee te maken.

Hebben crypto ICO’s potentie in uptober? 

De Bitcoin koers zakte vrijdagochtend nog weg onder de $60.000 en dat leek er weer op te wijzen dat de markt opnieuw in moeilijkheden terecht zou komen. Nu bekende cryptomunten het moeilijk hebben, wordt er uitgekeken naar een heel ander gedeelte van de markt; de crypto ICO’s. 

Met een ICO wordt het eerste moment bedoeld waarop een cryptomunt aan de markt aangeboden wordt. Dit kan op verschillende manieren uitgevoerd worden waarbij de laatste jaren presales steeds populairder worden. 

Bij een presale kunnen traders een token vaak alvast via de website inkopen voordat deze gelist wordt bij exchanges en daarmee beschikbaar is voor het grote publiek. Dit is echter wel een risicovolle manier van investeren; het kan zo maar zijn dat bij een listing er weinig publiek op af komt en de koers van de token niet meer boven de presale prijs uitkomt. 

Daarom heeft een crypto expert zijn favoriete crypto ICO’s van het moment op een rij gezet zodat je een beter beeld krijgt van de achtergrond van deze projecten. Zo kun je zelf onderzoek doen en bepalen in welke projecten jij het meeste toekomst ziet. 

Crypto ICO’s hebben het voordeel dat ze nog geen last hebben van de huidige omstandigheden in de markt. Op dit moment lijkt uptober nog uitgesteld te zijn door de oorlog in het Midden-Oosten en andere geopolitieke zaken die financiële markten op het moment in onzekerheid laten.

Bij een ICO moet je het geluk hebben dat de coin op het juiste moment gelanceerd wordt. Zo profiteer je van de omstandigheden die dan in de markt gelden. De cryptomunten uit de top 3 crypto met potentie van de crypto expert kijkt dan ook naar presales die de potentie hebben om later deze maand door te breken. 

Top 3 Crypto ICO’s

In onderstaande top 3 crypto ICO’s bekijken we wat deze crypto presales te bieden hebben, hoe ze er momenteel voor staan en wat de verwachting voor de toekomst is van deze nieuwe cryptomunten. 

Pepe Unchained – Succesvolle presale loopt binnenkort af

Pepe Unchained is de succesvolste crypto ICO uit deze top 3 crypto met potentie. Het project heeft inmiddels veel verschillende fases doorlopen en staat op een tussenstand van meer dan $18,5 miljoen. 

Het project komt met een meme coin die op zijn eigen Layer-2 blockchain draait. Veel andere meme coins maken juist gebruik van de techniek van bekende cryptomunten als Ethereum en Solana en hebben daardoor minder mogelijkheden om zich in de toekomst verder te ontwikkelen. 

Ook qua snelheid van transacties zijn ze afhankelijk van de blockchain waar de token op ontwikkeld is. Bij Pepe Unchained worden transacties dus ook sneller verwerkt en ze kosten ook nog eens minder transactiekosten dan bijvoorbeeld bij de originele Pepe coin.

Verder biedt de blockchain van Pepe Unchained goede kansen voor de toekomst. Bij de lancering van de chain zal namelijk ook direct de Pepe Unchained DEX live komen; een decentrale exchange waarop je de $PEPU tokens tegen andere tokens kan traden. 

Ontwikkelaars die zelf hun applicatie op de Pepe Unchained blockchain willen ontwikkelen kunnen dat doen met behulp van financiële ondersteuning. Er komt een grant-programma zodat ontwikkelaars een beurs kunnen claimen om te werken aan hun applicatie. 

Met de lancering van de Layer-2 blockchain voor de deur lijkt het ook het laatste moment te zijn dat Pepe Unchained nog in de presale te koop is. 

Nu naar Pepe Unchained

Crypto All-Stars – Lancering MemeVault komt dichtbij

Crypto All-Stars is een nieuwe meme coin die sinds kort verkrijgbaar is via een presale. Inmiddels heeft het project al meer dan $2 miljoen opgehaald en wordt er hard door gewerkt aan de “MemeVault”. 

Deze MemeVault werkt met een Unified Staking Protocol waardoor je niet alleen de $STARS token van het project hierin vast kan zetten, maar alle bekende meme coins. Door coins in deze vault vast te zetten ontvang je net als bij staking beloningen. 

Deze beloningen ontvang je volledig in de $STARS token. Hoe meer je van deze token ook vastzet in de staking pools, hoe meer je volledige beloning zal zijn. 

Door in de presale te investeren, kun je de tokens alvast tijdig vastzetten in een staking pool. Op dit moment is er een geschatte APY van meer dan 650% per jaar, waardoor je dus nog voor de officiële lancering van het project al een stuk meer $STARS tokens kunt hebben. 

Meedoen met de presale kan via de website van Crypto All-Stars. Hier verbind je een wallet met de widget bovenaan de homepage om vervolgens ETH, USDT, BNB of bekende meme coins om te ruilen voor de $STARS token. 

Het project is volledig getest en de code is gecontroleerd door beveiligingsbedrijven Coinsult en SolidProof

Nu naar Crypto All-Stars

Flockerz – Verdien tokens via de unieke FlockTopia DAO

Het nieuwste project in de top 3 crypto ICO’s is Flockerz; ook een meme coin, maar dan met een DAO. Dit is een decentralized autonomous organization, opgericht om iedereen die tokens van een bepaald crypto project vasthoudt de macht te geven over het project.

Bij Flockerz gebeurt dit in de vorm van de FlockTopia DAO. Deze DAO is ontwikkeld met een Vote-to-Earn mechanisme waardoor iedereen die stemt op voorstellen in FlockTopia extra $FLOCK tokens kan verdienen. 

Op deze manier wil Flockerz een hechte en grote community opbouwen die voor langere tijd achter de coin blijft staan. Deze community heeft als naam ‘The Flock’ en past binnen het verhaal van de meme coin; waar de vogel met de naam Koning Birb de dans leidt. 

Flockerz heeft tot nu toe meer dan $600.000 opgehaald van traders die zich alvast bij The Flock hebben gevoegd. Het grotendeel hiervan heeft zijn of haar tokens ook direct in de staking pool vastgezet vanwege de hoge beloningen. 

Op dit moment ontvang je een jaarlijks rentepercentage van bijna 3000% over de tokens die je hierin vastzet. 

Nu naar Flockerz

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.