Deze altcoin is op weg om Solana (SOL) van de troon te stoten in de marktranglijsten, momenteel geprijsd onder $0,08

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptocurrency-industrie verandert voortdurend, aangezien er veel innovatieve pogingen worden gedaan om de leiders, Bitcoin en Ethereum, van de troon te stoten. Maar zoals elke marktleider heeft Solana nu een aantal concurrenten, waaronder een altcoin die steeds populairder wordt: Rexas Finance (RXS). Op dit moment kost Rexas Finance minder dan $0,08, dus het zou Solana binnenkort een run voor zijn geld kunnen geven, aangezien het op weg is om SOL van de troon te stoten in de marktranglijsten.

Solana’s (SOL) recente trend en marktranglijst

Vandaag de dag behoort Solana (SOL) tot de best presterende cryptocurrencies als een 5e gerangschikte cryptocurrency.SOL werd uitgedaagd met een prijskaartje van $150,27 en een 24-uurs handelsvolume van $2,8 miljard. In één dag is de prijs van Solana gestegen, wat opnieuw zijn populariteit onder investeerders bewijst en gelijk is aan het eerste getal.

Momenteel heeft Solana een circulerende voorraad van 468,7 miljoen munten versus de huidige marktkapitalisatie van maximaal $70,6 miljard. Vanwege de verschillende voordelen, zoals schaalbaarheid, snelle transacties en lagere kosten, is Solana erg gewild in de cryptowereld, voornamelijk als platform voor dApps en NFT’s.

De opkomst van Rexas Finance (RXS)

Rexas Finance (RXS) is nieuw in de cryptovalutasector sinds de recente lancering; het lijkt de aandacht te hebben getrokken van investeerders en ontwikkelaars. Het platform is gebruiksvriendelijk voor degenen die hun activa willen tokeniseren, hetzij in de vorm van onroerend goed, aandelen of een ander waardevol bezit. De komst van tokenisatie opent nieuwe mogelijkheden voor bedrijven die vereisen dat de huurders liquiditeit en flexibiliteit hebben binnen het Rexas Finance-platform dat op de markt wordt gebracht als de oplossing voor deze aankomende vraag. Aangezien het project zich momenteel in de presale-fase bevindt, biedt RXS crypto-masons een garantie op hun aandeel in dat platform in een futuristische wereld van digitaliserend vermogensbeheer.

De cijfers achter de groei van Rexas Finance

De prestatie van de RXS presale-fases is een duidelijke indicatie van de populariteit van deze altcoin. Van de totale geplande voorraad van 425.000.000 RXS-tokens is een behoorlijk aantal al verkocht in de eerste presale-fase. Tijdens de eerste fase werden in totaal 15.000.000 tokens verkocht voor een prijs van $0,03, waarvan er 20000000 in de tweede fase werden verkocht voor een prijs van $0,04. In de serie werd nu $0,05 vastgesteld.

Vanuit het gevoel dat de markt nu presenteert over de token, is het duidelijk; dat de vraag net op gang komt, aangezien het tot nu toe meer dan $1,5 miljoen heeft opgehaald. Met elke presale-fase die de gestelde verwachtingen overtreft, zal de marktkapitalisatie van Rexas Finance hoogstwaarschijnlijk door het dak gaan wanneer de token wordt verhandeld op populaire cryptobeurzen.

RXS wordt momenteel verhandeld voor minder dan $0,08, wat investeerders een instappunt biedt in een potentieel hoog institutioneel platform dat de marktkapitalisatie van Solana zou kunnen evenaren of zelfs overtreffen.

Waarom Rexas Finance Solana van de troon zou kunnen stoten

Hoewel opgemerkt kan worden dat de arena voor tokenized assets nog in de kinderschoenen staat, zullen dergelijke conclusies onvermijdelijk veranderen naarmate meer industrieën overstappen op de gemakken die gepaard gaan met de conversie van fysieke of financiële assets naar blockchain-tokens. Rexas Finance lijkt zich in een ideale ruimte te bevinden. Het platform doorbreekt het omslachtige proces van tokenisatie zo gemakkelijk dat zelfs particuliere handelaren, afgezien van institutionele beleggers, ook de marktvooruitzichten van het platform kunnen verbeteren.

Tot nu toe is een van de grootste voordelen van Solana de schaalbaarheid en betaalbaarheid in termen van snelle en goedkope transacties. Toch is Rexas Finance gebouwd op vrijwel hetzelfde principe, waarbij het groei en kostenefficiëntie verwacht, hoewel het zich concentreert op de markt voor asset-tokenisatie, die nog vrij ongerept is. Bovendien hebben meer dan 80.000 deelnemers al deelgenomen aan de $1 miljoen weggeefwedstrijd die Rexas Finance op haar website houdt, wat haar vertrouwen toont om de betrokkenheid en het bewustzijn van de gemeenschap in de crypto-ruimte te vergroten.

Conclusie

Aangezien het nu onder de $0,08 zit, zal dit een goedkope investeringskans zijn voor investeerders die bereid zijn om te wedden op de toekomst van asset tokenization met RXS. Nu is de kritische vraag, zal deze altcoin de komende maanden aan de verwachtingen voldoen in termen van concurreren met enkele van de grootste namen in de crypto-sfeer? Niettemin is één feit waar; houd Rexas Finance in de gaten.

Voor meer informatie over Rexas Finance (RXS) bezoek de onderstaande links:

Website: https://rexas.com
Win $1 Miljoen Giveaway: https://bit.ly/Rexas1M
Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf
Twitter/X: https://x.com/rexasfinance
Telegram: https://t.me/rexasfinance

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.