Crypto-insiders noemen deze vastgoedtokenisatie-altcoin de volgende 100x cryptocurrency, dit is waarom..

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Op de cryptomarkt zijn whales altijd op zoek naar de volgende 100x token die een opwaartse trend zal beginnen en een piek op de maan zal bereiken voordat deze stopt. Hoewel Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) al de harten van veel investeerders hebben veroverd, wordt er nu op de altcoinmarkt naar nieuwe ideeën gezocht voor zo’n groot potentieel. Rexas Finance (RXS) lijkt in de laatste categorie te passen, een opkomend blockchainproject dat actief is in Real-World Asset (RWA) tokenisatie, met name in onroerend goed. Sommige crypto-insiders geloven dat Rexas Finance het potentieel heeft om de volgende 100x cryptocurrency te worden, en de redenen achter deze gewaagde bewering zijn overtuigend. Laten we teruggaan naar de basis om te begrijpen waarom Rexas Finance insiders aantrekt en ook waarom het project dat onroerend goed tokenisatie uitvoert, het in de nabije toekomst erg duur zou kunnen maken.

Wat is Rexas Finance (RXS)?

Het Rexas Finance-platform is relatief eenvoudig: het is een op blockchain gebaseerd vermogensbeheersysteem dat zich richt op het transformeren van echte activa, met name eigendommen, in tokens. Tokenisatie is het proces van het creëren van een digitaal token op een blockchain in ruil voor een tastbaar item. De tokens vertegenwoordigen fractioneel eigendom van de onderliggende vastgoedinvestering en in plaats van de hele investering te kopen, kunnen investeerders nu een fractie van de investering kopen. Vergeleken met andere speculatieve activa is Rexas Finance iets meer, omdat het investeerders in staat stelt om te investeren in fractioneel eigendom in onroerend goed, beeldende kunst en grondstoffen. Het voegt echte waarde toe omdat het de potentiële tijd voor het uitvoeren van transacties met betrekking tot de verkoop van onroerend goed verbetert. Rexas Finance heeft daarom een ​​zeer mooie positie kunnen behouden in vergelijking met projecten die nog steeds op zoek zijn naar hun bruikbaarheid.

Dit is waarom insiders denken dat Rexas Finance de volgende 100x crypto kan zijn

Nut in de echte wereld en een groeiende markt

Veel cryptovaluta’s zijn puur afhankelijk van marktspeculatie; Rexas Finance is daar niet een van. Er is niet alleen een theoretische benadering van het idee van vastgoedtokenisatie, maar er is ook een praktische behoefte aan. Veel mensen streven ernaar om Real World Assets te tokeniseren en naar verwachting zal de markt in 2030 meer dan biljoenen dollars bedienen. Rexas Finance stelt investeerders in staat om aandelen in onroerend goed, kunstwerken en andere fysieke activa te kopen. Het kan niet zomaar worden gezien als een speculatief activum; het creëert echte waarde door de snelheid, toegankelijkheid en liquiditeit van vastgoedtransacties te verbeteren. Daarom loopt Rexas Finance voor op veel andere projecten op de markt die nog steeds op zoek zijn naar hun use cases.

Whale-activiteit op Rexas Finance duidt op grote verwachtingen

Whales zijn grote investeerders die zich richten op projecten waarvan ze denken dat ze op de lange termijn kunnen groeien, waardoor ze winstgevend worden. Rexas Finance heeft, in termen van whale- en tokenhouderaccumulatie, een aanzienlijke groei in whales ervaren tijdens de pre-salefase, met de prijs van de RXS-token op $0,04. Het huidige niveau van whale-interesse suggereert dat institutionele investeerders en vermogende particulieren verwachten dat Rexas Finance zal groeien en mogelijk 100x de initiële investering zal opleveren in de komende jaren. Wanneer whales vroeg investeren, geeft dit meestal aan dat het project klaar is voor aanzienlijke groei, waardoor het een gunstig moment is voor andere kleine investeerders om dit voorbeeld te volgen.

First-Mover Advantage in RWA Tokenization

Verschillende blockchainprojecten wagen zich aan DeFi, NFT’s en smart contracts, maar slechts een paar van hen zijn het rijk van RWA-tokenisatie binnengetreden en nog minder hebben aanzienlijke stappen gezet. Blockchain-technologie komt Rexas Finance te hulp als een van de eerste projecten op de markt die deze tokenisatie-uitdagingen aanpakt door fysieke eigendommen om te zetten in cryptocurrencies. Dit biedt hen een cruciaal first-mover advantage. Met de potentiële groei van de RWA-tokenisatiemarkt is het duidelijk dat Rexas Finance het potentieel heeft om een ​​groot deel van deze opkomende markt te verwerven. De positie als pionier op dit gebied is gunstig, omdat Rexas Finance het vertrouwen van investeerders en ontwikkelaars wint en zo een sterke basis voor toekomstige groei bouwt.

Tokenomics die groei op de lange termijn ondersteunt

De tokenomics van Rexas Finance zijn op maat gemaakt voor langdurig bezit en een gestage waardestijging van de onderliggende activa. Het aantal uitgegeven RXS-tokens is vast, maar het aantal activa dat getokeniseerd moet worden, neemt toe en dus zou een lager aanbod van de token gepaard gaan met een hogere prijs. Wanneer er meer eigendommen op het Rexas Finance-platform komen en investeerders meer op het platform kopen, zal dit de waarde van RXS-tokens doen toenemen. In die zin is RXS niet alleen een goede investering voor snelle winsten, maar ook voor de groei van de portefeuille op de lange termijn.

De kracht van fractioneel eigendom

Het grootste voordeel dat Rexas Finance biedt, is dat het de gemiddelde persoon kansen biedt om te investeren in onroerend goed. In de afgelopen decennia ging het investeren in onroerend goed gepaard met een enorm startkapitaal, dat grotendeels werd uitgegeven door rijke en zakelijke instellingen. Via Rexas Finance kan zelfs een kleine investeerder een percentage van een bepaald onroerend goed kopen, waardoor de investering in onroerend goed breed en gevarieerd wordt. Investeren in een fractie van waardevolle activa, zoals een luxe resort of een bedrijfsgebouw, de opkomst van fractioneel eigendom zal extra manieren creëren om rijkdom te vergaren. In dit opzicht zal Rexas Finance, aangezien dit concept populair wordt, de vraag doen toenemen en hogere prijzen voor RXS vaststellen.

Conclusie: Zal Rexas Finance een van de volgende 100x cryptocurrencies zijn?

Het is onmogelijk om de ene echte glazen bol aan te wijzen waarmee alle geïnteresseerde partijen de waarschijnlijkheidsstructuur van deze accumulatie beter kunnen begrijpen. Alleen RWA-tokenisatie is een groeiende markt en met het huidige nut, de interesse van investeerders en actieve whales, behoort Rexas Finance tot de beste projecten in de crypto-ruimte. Het heeft een oplossing geboden voor vastgoedtokenisatie die een levensvatbaar gebruiksscenario heeft, en de capaciteit om een ​​markt van $280 biljoen te verstoren is gewoonweg adembenemend. Terwijl de voorverkoop van ETH-swaps nog steeds voor $0,04 wordt verkocht, zouden investeerders de kans niet willen missen om een ​​project te daytraden dat de potentie heeft om in de komende jaren 100x rendement op te leveren. Gezien hoe steeds meer activa worden getokeniseerd en het platform door meer mensen wordt geadopteerd, zou Rexas Finance wel eens een solide steen van de blockchainrevolutie kunnen blijken te zijn. Cryptocurrency-investeerders zullen waarschijnlijk worden verleid tot het nieuwe Rexas Finance (RXS)-project, omdat het precies past in de categorie van een valuta die belangrijke aspecten in het echte leven aanpakt naast veelbelovende dominante groei.

Voor meer informatie over Rexas Finance (RXS) kunt u de onderstaande links bezoeken:

Website: https://rexas.com
Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf
Twitter/X: https://x.com/rexasfinance
Telegram: https://t.me/rexasfinance

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!