Dit is waarom Shiba Inu (SHIB) en Dogecoin (DOGE) je misschien niet langer een cryptomiljonair maken, maar deze $0,04 wel

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Shiba Inu (SHIB) en Dogecoin (DOGE) trokken zonder twijfel investeerders aan in een snel evoluerende omgeving van cryptocurrency met hun buitengewone waardestijgingen. Deze twee tokens waren kampioenen in de opkomende trend van meme-munten die in populariteit toenemen binnen het crypto-ecosysteem, aangezien de eerste acquisitie de waardering van de community aanwakkerde en puzzels opleverde en met fratsen speelde. Niettemin is deze trend omgekeerd wat betreft de twee tokens, veel analisten zijn van mening dat de schemering van instant miljonair worden via Shiba en Doge voorbij is.

Dit is waar Rexas Finance (RXS) in beeld komt: een gedecentraliseerd blockchain-ecosysteem gericht op de tokenisatie van Real World Assets (RWA). Rexas Finance trekt serieuze investeerders aan door een platform te lanceren voor het creëren van gefractioneerde investeringen in onroerend goed, grondstoffen of zelfs beeldende kunst, waardoor iedereen toegang krijgt tot illiquide activa. Dit is waarom Rexas Finance opduikt om de leegte te vullen die SHIB en DOGE achterlaten.

Waarom SHIB en DOGE momentum verliezen

Meme coin hype neemt af

De opwinding rondom Shiba Inu en Dogecoin was in de begindagen sterk afhankelijk van community support, media-aandacht en sociale netwerken. Deze tokens zijn echter minder nuttig in vergelijking met nieuwere projecten zoals Rexas Finance. Zonder een goed ecosysteem of praktische use cases hebben SHIB en DOGE moeite gehad om hun oorspronkelijke populariteit te behouden.

Volatiliteit van meme coins

Zowel SHIB als DOGE hebben te maken gehad met aanzienlijke volatiliteit, waarbij hun prijzen voornamelijk werden beïnvloed door marktsentiment en aanbevelingen van beroemdheden. Hoewel vroege kopers er misschien veel profijt van hebben gehad, bevinden deze tokens zich nu in een zeer actieve maar laagrendementszone, en vertonen ze weinig tekenen van herbeleven van hun hoogtijdagen. Rexas Finance heeft daarentegen echte waarde, waardoor het waarschijnlijker is dat het op de lange termijn groei oplevert voor investeerders dan deze meme coins.

Waarom Rexas Finance (RXS) een betere koop is

De tokenisatie van echte activa

De primaire kracht van Rexas Finance (RXS) ligt in de tokenisatie van echte activa, waarvan wordt verwacht dat deze in 2030 meer dan 16 biljoen dollar zal bedragen. Rexas Finance stelt haar investeerders in staat om fractioneel eigendom te bezitten in fysieke activacategorieën zoals onroerend goed via tokenisatie, waardoor liquiditeit wordt gecreëerd in markten die doorgaans als illiquide worden beschouwd. Dit model helpt de speculatieve neigingen te verzachten die aanwezig zijn in SHIB- en DOGE-tokens; daarom is RXS goed gepositioneerd.

Vooruitzichten voor groei

Omdat de huidige waarde onder de $0,10 ligt, is Rexas Finance een uitstekende investeringsmogelijkheid voor risicovolle investeerders. Analisten zijn erg optimistisch en merken op dat de token een kans heeft om 100x verder te gaan, en vroege investeerders zullen waarschijnlijk profiteren vanwege de groei van het platform en meer activa die de tokenisatiepool betreden. Aan de andere kant zijn zowel SHIB als DOGE al lang voorbij hun begin en daaropvolgende groeiperiodes, wat betekent dat ze waarschijnlijk geen rendement zullen opleveren tegen het huidige tempo.

Uitgebreid ecosysteem

Hoewel meme-munten grotendeels afhankelijk zijn van enthousiasme van de community, heeft Rexas Finance een robuust ecosysteem opgebouwd dat de Rexas Launchpad en de Rexas Token Builder omvat. Met deze tools kunnen gebruikers activa tokeniseren en financiering zoeken voor hun getokeniseerde projecten, wat het nut van het platform vergroot. Bovendien biedt Rexas Finance DeFi-functies zoals staking en yield farming, waardoor investeerders passief inkomen kunnen genereren terwijl ze RXS-tokens aanhouden.

Institutionele en whale-interesse

Hoewel SHIB en DOGE aanzienlijke interesse kregen van particuliere investeerders, is Rexas Finance institutionele investeerders en crypto whales gaan aantrekken die op zoek zijn naar stabielere, op nut gebaseerde investeringen. De betrokkenheid van grotere investeerders geeft vertrouwen aan in de toekomst van het project en onderstreept het idee dat RXS een aantrekkelijkere investering is dan SHIB of DOGE.

Conclusie: Rexas Finance boven meme coins

Met de opkomst van de cryptomarkten is de focus verschoven naar utility- en groeitokens. Shiba Inu en Doge Coins hadden hun eerlijke deel van de schijnwerpers als populaire alternatieve munten, maar er is toenemende bezorgdheid dat ze in de toekomst geen welvaartscreatie voor investeerders zullen opleveren. In plaats daarvan is er een nieuwe verschuiving naar projecten zoals Rexas Finance, die economisch nuttig zijn, de investeerders beschermen en gericht zijn op het behalen van rendementen in de loop van de tijd, in plaats van speculatie. Rexas Finance onderscheidt zich als de meest veelbelovende investering, met de nadruk op de tijdige overgang naar Real World Asset-tokenisatie, vroege prijsstelling en het potentieel voor 100x groei. Voor degenen die willen wedden op de volgende grote verschuiving in cryptocurrency, biedt Rexas Finance een ideale visie voor welvaartscreatie. Als u op zoek bent naar een token met een opmerkelijk potentieel voor welvaartscreatie, is RXS de slimme keuze richting 2024.

Voor meer informatie over Rexas Finance (RXS) kunt u de onderstaande links bezoeken:

Website: https://rexas.com
Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf
Twitter/X: https://x.com/rexasfinance
Telegram: https://t.me/rexasfinance

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!