Wall Street-handelaar zegt dat Bitcoin goed is, maar hij wendt zich tot meme coins zoals Dogecoin (DOGE), Dogen en anderen om in september 100x winst te maken

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De langverwachte Bull Run en het altcoin-seizoen staan ​​voor de deur. De algehele markt blijft kalm, maar altcoins staan ​​op het punt om massaal uit te breken. Bitcoin wint aan populariteit onder traditionele handelaren, maar de echte hype draait om meme coins zoals Dogecoin (DOGE) en Dogen. Een Wall Street-handelaar ziet nu meer potentieel voor 100x winst in deze eigenzinnige tokens dan in Bitcoin. Altcoins zweven nog steeds op hun dieptepunten, wat suggereert dat een spectaculaire prijsstijging op handen is. Dit artikel onthult welke specifieke munten klaar zijn voor exponentiële groei. Blijf op de hoogte om meer te weten te komen over deze veelbelovende meme coins en waarom een ​​doorgewinterde institutionele handelaar zijn focus deze september naar hen verlegt.

DOGEN: De ultieme meme coin voor echte alfa’s die altijd winnen

Stel je voor dat je een droomleven leidt – chique auto’s, dikke stapels geld en vrouwen die hoofden doen omdraaien. Dat is de DOGEN-levensstijl!

Als je het type bent dat altijd op zoek is naar een level omhoog, moet je DOGEN eens bekijken. Deze meme-token is voor de echte alfa’s die altijd winnen.

💎 HODL Like a Beast, Dominate the Market 💎

Dit ding staat op het punt te exploderen! We hebben het over een stijging van 700% voordat de voorverkoop zelfs maar is afgelopen — en dat is nog maar het begin. DOGEN warmt op naar die waanzinnige duizendvoudige winsten waar memetokens dit seizoen beroemd om zijn. Wees er vroeg bij en kijk hoe de anderen proberen bij te blijven terwijl jij al bovenaan staat!

⚡️ Heb je WIF, Popcat of Ponke gemist? ⚡️

DOGEN is de nieuwe alfa op de Solana-blockchain en doet mee met de grote honden zoals BONK, WIF en Popcat — die allemaal op een gegeven moment 1000% winsten hebben behaald.

Op dit moment vliegt DOGEN onder de radar, maar het staat op het punt om nieuwe records te vestigen in deze bull run. Deze wil je niet missen.

Waar wacht je nog op? Pak wat DOGEN en domineer de cryptowereld! 🚀

MOG: De meme coin tsunami die de cryptowereld stormenderhand verovert

Met een sterke focus op virale memes en humoristische content, doorbreekt MOG barrières en baant het zijn eigen pad. Deze coin wordt aangestuurd door een gepassioneerde community die memes leeft en ademt, wat het een natuurkracht maakt. In de huidige marktcyclus valt MOG op door zijn unieke aanpak en onstuitbare momentum. Als je op zoek bent naar een frisse en opwindende speler in de cryptowereld, dan is MOG misschien wel de game-changer die je nodig hebt!

DOGE: Van meme tot marktgigant – Is DOGE de volgende grote gok?

Dogecoin begon in 2013 als een grap, met een Shiba Inu-hond als mascotte. In tegenstelling tot Bitcoin heeft het geen limiet op de voorraad met 10.000 nieuwe munten die elke minuut worden gemined. Ondanks zijn speelse oorsprong schoot Dogecoin in 2021 omhoog en bereikte het een marktkapitalisatie van meer dan $ 50 miljard. Dit werd grotendeels aangestuurd door sociale media en aanbevelingen van Elon Musk. DOGE, gecreëerd door Billy Marcus en Jackson Palmer, heeft de kracht van community en sociale media op het gebied van financiën laten zien. Nu de cryptomarkt opwarmt, maken de sterke community en unieke charme van Dogecoin het een munt om in de gaten te houden.

FLOKI: Meeliften op de altcoin-golf met real-world bruikbaarheid en ambitieuze projecten

Floki Inu, geboren uit Elon Musks tweet over zijn Shiba Inu genaamd “Floki”, is uitgegroeid van een meme-munt tot een serieuze kanshebber in de cryptowereld. Erkend door The Economic Times als een top meme-munt om in de gaten te houden in 2023, is Floki een pionier in unieke inspanningen van het bouwen van scholen in Nigeria en Laos tot het lanceren van innovatieve projecten zoals de NFT metaverse game Valhalla en FlokiFi, een DeFi-service. Met real-world betalingsopties via NOWPayments en een prepaid Floki Card bieden FLOKI-tokens een robuust nut. Naarmate het ecosysteem zich uitbreidt, is Floki niet zomaar een meme-munt; het is een veelbelovende en aantrekkelijke asset in de huidige markt.

PEPE meme coin schittert helderder: Deflatoir, leuk en community-gedreven

PEPE, geïnspireerd door de Pepe the Frog-meme, heeft de cryptowereld stormenderhand veroverd. Gelanceerd op het Ethereum-netwerk, weerspiegelt deze deflatoire meme coin de hype van Shiba Inu en Dogecoin. Het valt op door het ontbreken van transactiebelasting en een duidelijke meme coin-identiteit. De piekmarktkapitalisatie van PEPE bereikte $ 1,6 miljard, wat interesse en een loyale community aanwakkerde. De routekaart is veelbelovend en streeft naar bredere zichtbaarheid via trends op sociale media en belangrijke beursnoteringen. Het brandmechanisme zorgt voor schaarste, waardoor het nog aantrekkelijker wordt. Met de ondersteuning van het veilige platform van Ethereum en de beschikbaarheid op topbeurzen, lijkt PEPE te floreren in de huidige marktcyclus.

Conclusie

Bitcoin heeft nog steeds waarde, maar handelaren hebben hun oog laten vallen op meme coins voor enorme winsten. Tokens zoals DOGE, PEPE, FLOKI en MOG trekken de aandacht. DOGEN, gericht op high achievers, zal naar verwachting met 700% groeien voordat de voorverkoop eindigt. Met een sterke community en echte voordelen voor early adopters, zou DOGEN duizendvoudige rendementen kunnen behalen. Deze meme coin volgt succesvolle paden van tokens zoals BONK, WIF en Popcat. DOGEN biedt luxe en succes en trekt leiders in de markt aan. Het aanhoudende altcoinseizoen biedt een kans om te profiteren van deze potentiële snelgroeiende tokens.

Site: https://dogen.meme/
Twitter: https://x.com/dogenmeme
Telegram: https://t.me/Dogen_Portal

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!