ETH koers verwachting: Zal Ethereum bullish patroon uit 2019 volgen en stijgen naar ATH?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Ondanks dat Ethereum nog altijd te maken heeft met verliezen zijn er toch crypto analisten die zich positief hebben uitgesproken over de nabije toekomst de nummer twee van de crypto markt. Om deze reden gaan we hieronder verder in op de Ethereum koers verwachting en bespreken we ook of de Ethereum koers kan gaan stijgen.

Ethereum is de maand september moeilijk begonnen. Met een daling van bijna 6% over de afgelopen week is de nummer twee van de crypto markt nu onder de $2.400 gezakt. Deze daling brengt het totale verlies over de afgelopen maand naar 6,2%.

Ethereum koers grafiek (7 dagen) – bron: CoinMarketCap

Ethereum heeft nu een market cap van $285,16 miljard, slechts 3,8% meer dan vorig jaar.

Ondanks deze moeilijke periode voor Ethereum is er nu een crypto analist die zich positief heeft uitgesproken over de nabije toekomst van deze crypto. Zal Ethereum stijgen?

Crypto analist wijst op aankomende Ethereum bull run

Benjamin Cowen, een bekende technische crypto analist, deelde onlangs zijn voorspelling voor de Ethereum koers. In deze voorspelling geeft hij aan hoe de Ethereum koers op dit moment te maken heeft met een gelijkwaardige ‘risico waarde’ als in 2016 en 2019.

Zowel in 2016 als in 2019 had Ethereum een ‘risico waarde’ van 0,5. Ook in deze jaren moest de Ethereum koers eerst genoegen nemen met een daling voordat er uiteindelijk een significante bull run ontstond.

Deze waardes en patronen komen nu zoveel overeen dat er volgens Cowen net als in 2016 en 2019 dus een aanzienlijke bull run kan ontstaan. De vraag is echter of de huidige koers ontwikkelingen deze voorspelling kunnen ondersteunen.

Technische analyse Ethereum koers – Zal Ethereum stijgen?

Met een RSI van onder de 40 lijkt het verkoopmomentum op dit moment de overhand te hebben binnen de Ethereum markt.

RSI van Ethereum – bron: TradingView

Dit is iets wat verder ondersteund lijkt te worden met het MACD-histogram en de EMA’s van deze koers.

Het MACD-histogram van Ethereum geeft op dit moment namelijk een verkoopsignaal af met een waarde van -102,4. Daarnaast heeft de recente koers actie ervoor gezorgd dat Ethereum nu minder waard is dan al zijn EMA’s, zowel van de korte als lange termijn.

Dit zijn normaliter duidelijke signalen dat de Ethereum koers in de nabije toekomst te maken kan krijgen met verdere consolidaties.

De Ethereum koers lijkt om die reden hulp nodig te hebben van andere factoren om op de korte termijn al een rally door te maken. Factoren zoals de lancering van Ethervista, een gelijkwaardige token zoals Pump.fun, zouden hierbij kunnen helpen. Pump.fun wist namelijk te leiden tot een pump van de Solana koers. Er is echter geen garantie dat hetzelfde gaat gebeuren bij de Ethereum koers. 

De nabije toekomst van Ethereum blijft daardoor onzeker en het is nog maar de vraag of Ethereum binnenkort in de buurt kan komen van een ATH.

Het is dan ook geen verrassing dat veel investeerders er nu al voor gekozen hebben om hun portfolio te diversifiëren met andere altcoins die meer potentieel met zich meebrengen op de korte termijn.

Het zijn met name de presale tokens geweest die recentelijk hebben kunnen rekenen op de nodige steun. Presale projecten zoals Pepe Unchained wisten bijvoorbeeld al meer dan $12 miljoen aan investeringen op te halen ondanks deze moeilijke fase van de markt.

Om deze reden bespreken we hieronder dan ook een drietal presale tokens, waaronder uiteraard Pepe Unchained. Door verder te lezen krijg je meer te weten over een aantal van de meest belovende nieuwe cryptocurrencies van 2024.

Pepe Unchained (PEPU) – Nieuw Pepe alternatief gaat viraal dankzij eigen Layer 2 oplossing

Met Pepe Unchained is er een nieuw Pepe alternatief op de markt verschenen dat al vrij snel populariteit wist te winnen vanwege zijn unieke waarde propositie. Dit project is er namelijk als een van de eerste meme coins in geslaagd om zijn eigen Layer 2 blockchain op de markt te brengen. Om deze reden wordt dit project ook de losgebroken versie van Pepe (PEPE) genoemd die niet meer vastzit aan de Ethereum blockchain.

De Layer 2 blockchain van Pepe Unchained is ontwikkeld als alternatief voor de steeds trager en duurder wordende Layer 1 blockchains zoals Ethereum. Deze blockchains worden daardoor ook steeds minder interessant voor nieuwe en kleine cryptocurrencies. Met de Layer 2 oplossing van Pepe Unchained komt hier nu verandering in, aangezien deze blockchain volledig in het teken staat van snelle transactiekosten en hoge transactiesnelheden.

Pepe Unchained ($PEPU) de toekomst van de Crypte MEME omgeving? Voor snelheid, veiligheid, lage fee

Het is echter niet alleen de Layer 2 blockchain waarmee dit project zich weet te onderscheiden. Dit project is er namelijk ook in geslaagd om een aantrekkelijk staking systeem te ontwikkelen waarbij gebruikers in aanmerking komen voor een APY van meer dan 160%, ondanks dat er al bijna 1 miljard PEPU tokens zijn vastgezet. Dit grote aantal vastgezette tokens is daarnaast een belangrijk teken van hoeveel vertrouwen gebruikers hebben in de toekomst van de PEPU token.

De presale van Pepe Unchained heeft inmiddels al meer dan $12 miljoen aan vroege investeringen weten op te halen en is daarmee nog maar eens een bevestiging van hoe groot succes dit project al is gebleken. PEPU tokens kosten op dit moment nog $0,0095362, maar deze prijs zal zodra het volgende doel van $12,3 miljoen is opgehaald ook weer verder gaan stijgen. Er is daardoor geen tijd om te verliezen voor geïnteresseerde kopers om te profiteren van de huidige lage prijs.

Bezoek Pepe Unchained Presale

Crypto All-Stars (STARS) – Meme coin project lanceert unieke en innovatieve MemeVault

Staking wordt een steeds belangrijker onderdeel van de crypto markt en toch is het nog altijd niet makkelijk om grote crypto’s te staken. Met Crypto All-Stars wordt hier nu echter een verandering in gebracht want dit project maakt het mogelijk om alle grote meme coins te staken binnen een project. Hiermee is dit ook het eerste project dat er in geslaagd is om alle grote meme coins samen te brengen onder een dak.

Crypto All-Stars maakt het mogelijk voor gebruikers om bekende meme coins zoals PEPE, DOGE of SHIB te staken via een unieke MemeVault. Deze MemeVault is een smart contract staking systeem waar de native STARS tokens als beloning verdiend kan worden. Gebruikers zijn naast de bekende meme coins echter ook in staat om de native STARS token te staken, hiervoor zijn zelfs extra hoge staking beloningen te verdienen. Het project team heeft aangegeven dat deze beloningen tot wel 3x zo hoog kunnen uitpakken.

Met Crypto All-Stars kunnen investeerders vertrouwen op een betrouwbaar project dat volledig is geaudit door SolidProof. Binnen deze audit kwamen geen gebreken naar voren en het project heeft daarnaast zijn tokenomics duidelijk beschreven op zijn presale website. De totale token voorraad van 42,069 miljard tokens zal verdeeld worden over marketing, de presale, staking beloningen, liquiditeit en de MemeVault.

De presale van Crypto All-Stars bevindt zich nu rond de magische grens van $1 miljoen. Op het moment dat het volgende doel van $1,1 miljoen bereikt wordt zal de huidige prijs van $0,001428 per STARS token verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Crypto All-Stars Presale

The Meme Games (MGMES) – Nieuwe crypto game gaat viral door zijn connectie met de Olympische Spelen

The Meme Games is een nieuwe crypto game die erin is geslaagd om de passie van de Olympische en Paralympische Spelen van 2024 in Parijs te combineren met de hilariteit van een meme coin. Binnen deze crypto game nemen meme karakters het namelijk tegen elkaar op in wedstrijden die gelijk lopen aan de Spelen in Parijs. Om deze reden wist dit project dan ook al snel de nodige aandacht te verwerven.

Gebruikers kunnen meedoen aan deze crypto game door te wedden op welk karakter volgens hun een gouden medaille gaat winnen. Om mee te doen zal eerst de MGMES token gekocht moeten worden. Zodra je MGMES tokens hebt gekocht krijg je de keuze uit 5 meme karakters: PEPE, BRETT, TURBO, SHIB en DOGE. Op het moment dat een gebruiker voor het winnende meme karakters kiest zullen ze een 25% bonus ontvangen over hun initiële aankoop.

De crypto game vormt echter niet de enige manier om extra MGMES tokens te kopen. Deze tokens zijn namelijk ook te verdienen via het staking systeem van dit project. Gebruikers die MGMES tokens vastzetten binnen dit staking systeem komen op dit moment zelfs in aanmerking voor een APY van maar liefst 450%. Inmiddels zijn er ook al 22 miljoen MGMES tokens vastgezet.

De presale van The Meme Games heeft inmiddels al meer dan $425.000 aan vroege investeringen weten op te halen. MGMES tokens kosten op dit moment $0,00945, maar deze prijs zal begin volgende week verder gaan stijgen. Om die reden zullen gebruikers zich moeten haasten om te profiteren van de huidige lage prijs. Tokens zijn te koop middels BNB, USDT, ETH en creditcard.

Bezoek The Meme Games Presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!