Gebruik je crypto overal: Bybit (powered by SATOS) brengt crypto-gemak naar Nederland met de lancering van de Bybit Card

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

AMSTERDAM, NEDERLAND, 2 september 2024Bybit (powered by SATOS) kondigt met trots de lancering van de Bybit Card in Nederland aan. Deze innovatieve debitcard stelt gebruikers in staat om hun crypto moeiteloos te gebruiken voor dagelijkse transacties, van het kopen van boodschappen bij Jumbo tot het genieten van een kopje koffie op het treinstation. De Bybit Card revolutioneert de manier waarop Nederlanders omgaan met hun crypto.

De Bybit Card is uniek omdat men zowel in euro’s als in cryptocurrencies kan betalen. Momenteel ondersteunt de kaart onder andere USDT, USDC, BTC en ETH.

Ook op reis komt de Bybit Card goed van pas. Dankzij de wereldwijde bruikbaarheid is het het perfecte betaalmiddel voor internationale reizen en uitgaven, wat ongeëvenaard gemak en toegankelijkheid biedt voor alle gebruikers.

Belangrijkste kenmerken van de Bybit-kaart

  • Flexibele kaartopties: Kies tussen virtuele en fysieke kaarten, een maak gebruik van zowel Apple als Google Pay voor betalingen onderweg.

Lucratieve beloningen: Profiteer van een loyaliteitsprogramma met 2% cashback op alle aankopen. Voor VIP-niveaus kan de cashback oplopen tot 10% (voorwaarden van toepassing).

Meld je aan voor exclusieve beloningen en verwijzingsbonussen!

  • Stortingsbonus van €10 voor nieuwe gebruikers
  • Betaal en geniet van 10% cashback, met een maximum van €600
  • Speciale beloningswinkel: Krijg toegang tot een exclusief samengestelde selectie van beloningen.Verdien 20 USDT voor de verwijzer en 10 USDT voor de verwezen persoon per succesvolle verwijzing.

“We zijn verheugd om de Bybit Card naar Nederland te brengen,” zei Joan Han, Sales & Marketing Director bij Bybit. “Ons doel is om cryptocurrencies toegankelijk en gebruiksvriendelijk te maken voor iedereen. De Bybit Card is een belangrijke stap in het verwezenlijken van deze visie en biedt Nederlandse gebruikers een gemakkelijke en voordelige manier om hun cryptotegoeden te besteden.”

Bybit blijft de grenzen van innovatie in de cryptowereld verleggen. Voor meer informatie over de Bybit Card, bezoek https://www.bybit.nl/fiat/cards

Over Bybit aangedreven door SATOS

In juni 2023 sloot Bybit een strategische alliantie met SATOS, een van de oudste cryptodienstverleners die sinds 2013 actief is in Nederland en België. Deze samenwerking is een bewijs van onze toewijding om onze gebruikers de beste diensten te bieden in overeenstemming met de wettelijke richtlijnen en om de levering van hoogwaardige diensten aan onze gebruikers te garanderen.

Over Bybit

Bybit is qua handelsvolume de op één na grootste cryptocurrencybeurs ter wereld en bedient meer dan 40 miljoen gebruikers. Bybit is opgericht in 2018 en biedt een professioneel platform waar cryptobeleggers en -handelaren een supersnelle matching-engine, 24/7 klantenservice en meertalige communityondersteuning kunnen vinden. Bybit is een trotse partner van de regerende constructeurs- en coureurskampioenen van de Formule 1: het Oracle Red Bull Racing-team.

Voor meer informatie over Bybit, bezoek dan Bybit Pers
Voor persvragen kunt u contact opnemen met: media@bybit.com
Voor meer informatie, bezoek: https://www.bybit.com
Voor updates, volg: Bybit’s communities en sociale media

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!