5 redenen waarom we helemaal voor AI gaan en nooit meer terug zullen gaan naar handmatig handelen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Kunstmatige intelligentie (AI) heeft de wereld van handelen volledig en permanent getransformeerd. Detailhandelaren die niet op de AI-trein stappen, zullen achterblijven, vanwege het vermogen van machine-learning trading bots om een ​​schat aan data in realtime te analyseren, risico’s te beheren en markttrends met bovenmenselijke nauwkeurigheid te projecteren. In dit artikel zullen we enkele van de belangrijkste redenen onderzoeken waarom we volledig achter AI staan ​​en niet meer terugkijken:

1. Ongeëvenaarde analytische mogelijkheden

Een van de belangrijkste manieren waarop machines handmatige traders kunnen overtreffen, is met hun indrukwekkende verwerkingskracht. Een AI-trader kan enorme hoeveelheden data direct analyseren, trends identificeren, patronen oppikken en handelskansen benutten, allemaal binnen een fractie van een seconde. Een recente studie door wetenschappers van de University of Chicago School of Business, oorspronkelijk gepubliceerd in de Financial Times, zette het populaire generatieve AI-model, ChatGPT, tegenover menselijke analisten bij het projecteren van het verdienpotentieel van 15.000 bedrijven. Met een solide slagingspercentage van 60%, bleken de grote taalmodellen (LLM’s) van ChatGPT nauwkeuriger te zijn bij het analyseren van bedrijfsverklaringen en het voorspellen van hun verdienpotentieel dan menselijke financiële professionals.

Tegenwoordig kan iedereen rechtstreeks via hun telefoon toegang krijgen tot ChatGPT en elke dag gebruiken meer detailhandelaren de tool om hun handel te vergemakkelijken. Een populaire gratis AI-handelsapp, Algosone.ai, gebruikt generatieve AI-modellen in combinatie met zijn eigen gepatenteerde deep learning-algoritmen om namens gebruikers te handelen, met een verbluffend slagingspercentage van 80%.

De op AI gebaseerde bot van AlgosOne is getraind op gegevens uit een enorme selectie bronnen en analyseert informatie van over het hele web om tegelijkertijd op meerdere markten te handelen en winst te genereren.

    2. Immuniteit voor menselijke fouten

    We maken allemaal fouten, we zijn tenslotte maar mensen. Een AI raakt echter nooit moe, identificeert patronen niet verkeerd bij het uitvoeren van technische analyses of maakt slechte handelskeuzes op basis van angst of hebzucht.

      Daarom kan een AI consistente winsten genereren, zelfs in de volatiele crypto-arena, en hoe
      AlgosOne veel meer kan bereiken dan handelaren handmatig zouden kunnen bereiken. Het bedrag dat een gebruiker stort, bepaalt hun handelsniveau en hoe hoger het niveau, hoe beter de verwachte winstklasse. Bijvoorbeeld, een investering van slechts $300 levert 15% – 25% per jaar op, terwijl degenen op de hoogste handelsniveaus jaarlijkse rendementen van meer dan 100% kunnen behalen. Sinds de lancering vorig jaar heeft het platform al zijn winstdoelen gehaald of overtroffen.

      Bovendien wordt geen van die winsten opgeslokt door handelskosten. Er zijn geen abonnementen of transactiekosten, alleen een commissie, die alleen wordt geheven over transacties die winst opleveren.

      3. 24/7 markt volgen

      Net als de markten slaapt een AI nooit. Het kan 24/7 meerdere activa tegelijk monitoren, waakzaam blijven voor plotselinge marktverschuivingen, risico’s voortdurend aanpassen en nooit opkomende handelsmogelijkheden missen.

      Er is echter geen vervanging voor menselijk oordeel. AlgosOne combineert de snelheid en efficiëntie van machine learning-technologie met menselijke expertise. Professionele risicomanagementteams werken in ploegendiensten de klok rond om de AI te monitoren om in te grijpen in het geval van gebrekkige gegevens of een black swan-gebeurtenis.

      4. Verbeterd risicomanagement

      AI is buitengewoon nuttig voor het beheren van risico’s. Een krachtig, machine learning-algoritme is niet beperkt tot het instellen van stop-loss- en take-profitorders. Het kan risicoparameters direct aanpassen om dynamische marktomstandigheden te accommoderen, en leert van elke transactie en dataset om handelsrisico’s steeds succesvoller te beperken.

      Bij AlgosOne zijn er verschillende maatregelen getroffen om risico’s te beperken, van portefeuillediversificatie en handelslimieten tot de toewijzing van kleinere bedragen voor posities met een hoog risico en grotere bedragen voor transacties met een hoge waarschijnlijkheid.

      Het is ook vermeldenswaard dat AlgosOne volledig gereguleerd is, wat betekent dat het voldoet aan strenge licentievereisten van ID-verificatie en anti-witwasprotocollen tot accountscheiding en het onderhouden van een reservefonds dat kapitaaldekking voor klanten biedt.

      Een gelijk technologisch speelveld

      Een ander groot voordeel van generatieve AI-tools zoals ChatGPT is dat ze professionele tools toegankelijk maken voor iedereen, en niet alleen voor institutionele handelaren. Tot voor kort was de meest geavanceerde AI-handelssoftware ongelooflijk duur en ver buiten de middelen van de meeste particuliere handelaren. ChatGPT heeft gebruikers echter in staat gesteld om technische gegevens uit ongelooflijk grote datasets te analyseren en strategieën te programmeren die vervolgens automatisch kunnen worden geactiveerd.

      Maar als het gaat om de echte democratisering van handelen, is AlgosOne onverslaanbaar. Er zijn geen codeermogelijkheden of financiële kennis vereist. Gebruikers melden zich gewoon aan voor de app en de AI-bot doet vervolgens al het andere. Het verwerkt en analyseert gegevens, beheert risico’s en ontwikkelt en implementeert handelsstrategieën.

      De baanbrekende voordelen van AI-bots

        AlgosOne, als gereguleerd, gebruiksvriendelijk platform dat een van de hoogste winsten in de
        industrie biedt, loopt voorop. Bovendien kunnen gebruikers met de aanstaande lancering van zijn AiAo-token, later dit jaar, een deel van het AI-model zelf bezitten en een stem hebben in de toekomstige
        richting van het platform. Voor iedereen die nog twijfelt om met beide voeten in AI-handel te duiken,
        biedt AlgosOne een proefperiode van 14 dagen, zodat handmatige handelaren handsfree kunnen handelen, zonder enig risico en financiële verplichting.

        Nu AI-technologie zich blijft ontwikkelen ter vervanging van handmatige handel, zal het financiële landschap voorgoed veranderen. Particuliere handelaren met slechts een paar honderd dollar zullen op gelijke voet concurreren met toonaangevende hedgefondsen en beleggingsfondsen en daarom zetten we helemaal in op AI.

        Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

        Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!