24-uurs prijsdaling drijft SUI en Axie Infinity-beleggers naar AI-sensatie Raboo

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Bitcoin daalde eerder deze week naar ongeveer $58.000. Zoals verwacht sloten veel altcoins zoals Axie Infinity (AXS) en SUI zich aan bij de bearish-trein, waardoor crypto-investeerders gedwongen werden om alternatieven te zoeken voor de beste AI-munten zoals Raboo ($RABT).

Raboo is een AI-sensatie die snel een topkeuze wordt voor investeerders die consistente winsten willen maken. De AI-meme-munt bevindt zich momenteel in de pre-sale-fase, waarbij topexperts een ROI van 233% voorspellen bij de lancering.

Details volgen.

SUI-prijs verbetert niet naarmate het wantrouwen in de community groeit

SUI is een project dat al lang problemen heeft met zijn community, wat voortkomt uit een ‘oneerlijke’ airdrop-distributie. Hoewel het project heeft geprobeerd zijn reputatie te redden en iets terug te doen voor de community, blijft de SUI-community het team wantrouwen en ontmoedigt anderen om de munt te bezitten.

Sinds de lancering in april 2023 is het project zwaar bearish geweest, zonder significante prijsactie. SUI bracht het hele jaar 2023 door in een neerwaartse trend en begon pas eerder dit jaar winst op te leveren toen het piekte op een ATH van $2,18.

Zoals verwacht, is de munt sinds zijn ATH in een enorme neerwaartse trend, ondanks nieuwe gaming-partnerschappen en een toename van de jaarlijkse voorraad. Nu investeerders met gebroken harten over de prestaties van SUI, wenden ze zich nu tot Raboo’s presale voor groenere weiden.

AXS worstelt om investeerders te imponeren terwijl de prijs blijft dalen

Axie Infinity-investeerders zijn al maanden teleurgesteld over het feit dat de munt geen tastbare winst heeft opgeleverd. De blockchain-game heeft een afname gezien in geïnteresseerde spelers en aandacht van de community, aangezien crypto-investeerders elders beginnen te kijken.

Een snelle blik op de Axie Infinity-grafiek laat zien dat de enige significante piek die het tot nu toe dit jaar heeft bereikt in maart was, toen het $12,68 bereikte na een neerwaartse trend sinds november 2021. Hoewel investeerders blij waren met de recente mijlpaal van $12, verbleekt dit in vergelijking met de prijs van AXS in 2021, die piekte op iets meer dan $165 en het jaar afsloot op $93.

Experts zeggen dat Axie Infinity met nog minder vraag tegen het einde van het jaar $2,9 zou kunnen bereiken. De cryptocurrency bevindt zich al op het laagste punt in de geschiedenis, waarbij de recente prijsdaling van Bitcoin als katalysator fungeert om de prijs nog verder te laten dalen.

Raboo: Beste AI-munt om nu te kopen, pre-sale momenteel actief

Er is bijna niets dat crypto-investeerders zo aanspreekt als een project met een enorm potentieel dat kan leiden tot enorme winsten en plezier. Raboo heeft beide en is goed op weg om de beste meme-munt van 2024 te worden. Geen wonder dat 11.000 geregistreerde gebruikers meedoen aan het Raboo-project. Raboo is van plan om het internet te revolutioneren met een leuke AI-tool genaamd Rabooscan. Deze tool verzamelt contentmaterialen en maakt er kwalitatieve memes van. Het project beloont makers van deze broncontent ook met $RABT-tokens via de SocialFi Post-to-Earn-functie.

Onlangs kondigde het Raboo-team aan dat de nieuwe tool met succes de eerste ontwikkelingsfase heeft doorlopen, die bestaat uit het verzamelen van gegevens, opschonen, labelen en organiseren van datasets. De tweede fase, die betrekking heeft op modelontwikkeling, is gaande.

De beste op de markt: Meme coin met de AI-voorsprong

Terwijl Axie Infinity en SUI nog steeds aanzienlijke verliezen lijden, verovert Raboo de harten van crypto-investeerders. Veel experts beschouwen de meme-munt al als de beste AI-munt op de cryptomarkt. AI-technologie is de toekomst en wat is een betere manier om een ​​deel van die taart te bemachtigen dan met een project dat zich toelegt op het gebruik van AI om plezier te promoten?

Voor slechts $0,0048 per $RABT kun je deze token nu bemachtigen in de lopende vierde fase van de voorverkoop.

Deelnemen aan de Raboo voorverkoop doe je hier!

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!