Crypto-analist voorspelt: XRP koers explosie met pomp naar $200 in nieuwe crypto rally

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

XRP bevindt zich net als de rest van de crypto markt over de afgelopen dagen in het groen. Een crypto analist heeft nu echter voorspeld dat de Ripple koers binnenkort een aanzienlijke crypto rally door kan maken. Hoeveel kan XRP waard worden?

XRP is zich langzaam richting de $0,60 aan het bewegen nadat het over de afgelopen week in staat is geweest om meer dan 6% te stijgen. De nummer zeven van de cryptomarkt heeft op dit moment een market cap van ongeveer $33,7 miljard.

XRP koers grafiek (7 dagen) – bron: CoinMarketCap

Een crypto analist heeft nu echter voorspeld dat de Ripple koers binnenkort een aanzienlijke rally door gaat maken. Hieronder gaan we daarom verder in op deze analyse en de toekomstige mogelijkheden van de XRP koers. 

Crypto analist voorspelt XRP koers explosie naar $200

Block Bull is een crypto analist die onlangs zijn vooruitzicht gaf voor de Ripple koers. Volgens hem maakt de XRP koers historisch gezien 228 dagen na de Bitcoin halving een aanzienlijke koers stijging door.

XRP BLUE PRINT – WHEN TO TAKE PROFIT

Dit patroon was terug te vinden in zowel 2016 en 2020 en beide keren wist de koers van XRP aanzienlijk te stijgen.

Als deze periode van 228 dagen waar is, betekent het dat XRP rond december van dit jaar in staat is om zijn rally te starten.

Volgens Block Bull zullen gebruikers 310 dagen na het halving evenement voor het eerst hun winsten op kunnen nemen, dit zou rond februari van 2025 zijn. Deze crypto analist geeft daarnaast aan dat deze rally maar liefst 540 dagen kan duren, wat betekent dat winst opnemen in februari mogelijk niet het beste is om te doen.

Op basis van deze analyse kan XRP richting de $2 gaan stijgen. Het is echter niet alleen de Bitcoin halving die de XRP koers omhoog kan helpen, ook de ontwikkelingen rondom het ecosysteem van dit project zijn positief te noemen.

Het ecosysteem van Ripple wordt namelijk steeds vaker gebruikt als vervanging van het traditionele SWIFT banken systeem. Een belangrijke ontwikkeling die de utility voor de XRP token verder kan uitbreiden.

Het lijkt een ontwikkeling te zijn die niet onopgemerkt is gebleven voor de technische indicatoren van XRP.

Technische indicatoren Ripple wijzen op toekomstige koers stijging

De technische indicatoren van een crypto token geven normaal gesproken een goed beeld over de nabije toekomst van een crypto project. Als het aan de technische indicatoren van XRP ligt gaat deze koers binnenkort een mooie stijging doormaken. 

Het MACD histogram van XRP geeft op dit moment namelijk een koopsignaal af met een waarde van 0,00905 en de XRP koers bevindt zich ook boven al zijn EMA’s. Het is een teken dat de XRP koers al voor de voorspelde december aanzienlijke stijgingen door kan maken.

Een rally richting de $2 lijkt misschien nog verder weg, maar een stijging richting de eerste weerstand bij de $ 0,60 kan binnenkort mogelijk plaatsvinden. Op het moment dat de koers in staat is om voorbij dit niveau te stijgen, kan er verder gekeken worden naar de $0,657. Vanaf hier kan er vervolgens verder gekeken worden naar een stijging richting de $0,72.

De beloofde crypto rally van Block Bull lijkt echter nog op zich te laten wachten tot december. Om deze reden kiezen veel investeerders er in de tussentijd alvast voor om alternatieve tokens toe te voegen aan hun portfolio.

Onder deze tokens die vaak worden toegevoegd ter variatie van het portfolio vallen veel nieuwe meme coins.

Het kan echter moeilijk zijn om het juiste meme coin project te vinden aangezien er dagelijks tientallen nieuwe crypto op de markt verschijnen.

Om hier een handje in te helpen beschrijven we hieronder een drietal van de meest belovende meme coins van dit moment.

Pepe Unchained (PEPU) – Nieuwe Pepe alternatief ontwikkelt zijn eigen Layer 2 blockchain

Layer 2 oplossingen worden steeds belangrijker nu de grote Layer 1 blockchains zoals Ethereum steeds vaker te maken hebben met lage transactiesnelheden en hoge transactiekosten. Pepe Unchained heeft hier optimaal van gebruik weten te maken en de timing van zijn Layer 2 blockchain had dan ook niet beter gekund.

Pepe Unchained moet de losgebroken versie van Pepe (PEPE) vormen die niet meer vastzit aan de Ethereum blockchain. Hierdoor is deze versie van Pepe in staat om zijn eigen brein aan het werk te zetten en dit brein wist al snel zijn eigen Layer 2 oplossing te creëren. Deze Layer 2 oplossing staat in het teken van snelle transacties en lage transactiekosten en lost daarmee dus de bekende gebreken van de Ethereum blockchain op. Ook vormt deze blockchain een ideale launchpad voor nieuwe meme coins.

De Layer 2 blockchain is een van de redenen waarom de presale van Pepe al snel een succes werd. De andere reden is het staking systeem van dit project, dat een APY van 200% uitdeelt, ondanks dat er al meer dan 800 miljoen tokens zijn vastgezet. 800 miljoen vastgezette tokens is trouwens een grote hoeveelheid tokens die bewijst dat gebruikers vertrouwen hebben in de toekomst van dit project.

De presale van Pepe Unchained wist onlangs de grote mijlpaal van $10 miljoen voorbij te stijgen tijdens zijn presale. Nu de presale voorbij de $10 miljoen is gestegen komt het ook snel in de buurt van zijn volgende doel. Dit betekent dat gebruikers op moeten schieten als ze willen profiteren van de huidige lage prijs van dit project aangezien deze prijs in elke fase van de presale verder gaat stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Pepe Unchained presale

Crypto All-Stars (STARS) – MemeVault maakte van deze meme coin een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid

Crypto All-Stars staat volledig in het teken van meme coins. Binnen dit project zijn gebruikers namelijk in staat om grote meme coins zoals PEPE, DOGE of SHIB te staken. Hiermee brengt dit project alle grote meme coins samen onder één dak. Iets wat vrij uniek is binnen de wereld van cryptocurrencies.

De MemeVault van Crypto All-Stars is een slim en innovatief smart contract staking systeem dat beloningen uitdeelt aan gebruikers die meme coins staken. Deze beloningen worden uitgedeeld in de vorm van de native STARS token. Gebruikers zijn echter ook in staat om deze STARS token vast te zetten voor aantrekkelijke beloningen. Gebruikers die dit doen komen in aanmerking voor beloningen van wel 3x zo hoog.

Crypto All-Stars heeft een totale token voorraad van 42,069 miljard tokens. 20% hiervan is beschikbaar tijdens de presale terwijl er nog eens 25% gereserveerd is voor staking tijdens de presale. Daarnaast is er 20% apart gezet voor marketing, 10% voor liquiditeit en 25% voor het MemeVault ecosysteem.

De presale van Crypto All-Stars ging vorige week pas live, maar heeft inmiddels al wel meer dan $700.000 aan vroege investeringen weten op te halen. Tokens kosten op dit moment $0,0014022, maar deze lage prijs zal in niet al te lange tijd verder gaan stijgen. Er is dus niet veel tijd om te verliezen om aan te sluiten bij dit veelbelovende platform. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Crypto All-Stars Presale

Base Dawgz (DAWGZ) – Ontdekt de gedecentraliseerde wereld van deze nieuwe meme coin

Base Dawgz wist al snel de nodige aandacht te krijgen door zijn unieke utility. Dit project is namelijk bezig om een gedecentraliseerde wereld naar de blockchain te brengen. Deze wereld moet het mogelijk maken voor gebruikers om hun tokens te verplaatsen over meerdere blockchains, zonder beperkingen.

De inspiratie voor dit project kwam voort uit base jumping. Het team achter dit project zegt namelijk geïnspireerd te zijn door de vrijheid die gepaard gaat met deze adrenaline sport. Volgens het team vormt de gedecentraliseerde wereld de vertaling van deze vrijheid naar de blockchain.

Is dit de volgende MEME coin die 100x gaat? | Multi-Chain Pre-sale Review – Base DawGZ

Om de multi-chain functionaliteit die nodig is voor deze wereld te realiseren gaat de native DAWGZ token naast de Base blockchain ook beschikbaar zijn voor de Ethereum, SOL, BNB en Avalanche blockchains. De Base blockchain vormt echter nog altijd het thuis van dit project en hierdoor kan het profiteren van de voordelen van deze opkomende blockchain. Zo kan het misschien in de voetsporen treden van de bekende BRETT meme coin, die al snel een market cap wist te realiseren van boven de $1,5 miljard.

De presale van Base Dawgz bevindt zich op dit moment rond de $3 miljoen en investeerders lijken voorlopig nog niet te stoppen met investeren. Tokens kosten op dit moment $0,008173 per stuk, maar deze prijs zal volgende week verder gaan stijgen. Tokens zijn ook vast te zetten in het staking systeem van Base Dawgz, hier is een APY te verdienen van maar liefst 800%. Tokens zijn te koop middels BASE, ETH, BNB, SOL en AVAX.

Bezoek Base Dawgz Presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!