ETH koers herstelt van crypto crash – Gaat Ethereum stijgen richting $3000 volgende week?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Na de crypto crash van het begin van de maand, die de boeken ingaat als “Black Monday”, lijkt het erop dat de Ethereum koers weer richting de $3.000 gaat klimmen. Het broertje van Bitcoin heeft na de rake klappen van eerder deze maand weer laten zien dat het mogelijk de weg naar boven heeft ingezet. De op een na grootste crypto coin zit momenteel op het hoogste verlies van 2024 en dit zorgt ervoor dat veel analisten bezig zijn met de vraag: Gaat Ethereum stijgen?

Er is nog steeds een mogelijkheid om augustus positief af te sluiten door de goedkeuring van de ETH ETF en het toenemende vertrouwen van investeerders. Het sentiment van verkopen is verschoven naar kopen en dit momentum heeft ervoor gezorgd dat veel investeerders weer hun kans grijpen om te profiteren van de lage prijs van het moment en stappen massaal in.

Ethereum richting de $3.000 nu het bezig is met een comeback

Net zoals elke altcoin heeft ook de koers van Ethereum in de maand augustus veel waarde moeten inleveren. De grootste daling in waarde is natuurlijk te danken aan de crypto crash aan het begin van deze maand en heeft het daarna niet meer voor elkaar gekregen om een weg naar boven te vinden. Als we kijken naar CoinMarketCap zien we dat de koers in de afgelopen 30 dagen met meer dan 23% is gedaald. Dit heeft ervoor gezorgd dat de prijs nu blijft hangen op het huidige niveau van $2.634.

Deze sterke daling die de koers van Ethereum maar liefst een kwart van zijn waarde heeft gekost, kan van korte duur zijn nu Ethereum zich richt op $3.000 nu er een verandering in op de markt is en dit zou groots kunnen uitpakken voor ETH. De verliezen van aankomende tijd komen doordat veel investeerders hun Ethereum coins in de verkoop zetten, maar nu lijkt het erop dat er een pauze is gekomen in de verkoop en dit kan het momentum zijn die Ethereum nodig heeft.

Er is verandering aan de horizon, als we kijken naar wat er de afgelopen tien dagen gebeurd is. Het kleine herstel dat te zien is, kan voor een potentiële stijging zorgen. Dit wordt helemaal versterkt als we kijken naar de indicator Market Value to Realized Losses (MVRV). Als investeerders nu weer beginnen met instappen, dan kan dit positieve gevolgen hebben voor de grootste altcoin.

Doordat de prijs in de afgelopen 2 weken vastzat tussen $2.540 en $2.680 lijkt de mogelijke uitbraak dichterbij te komen. De volgende weerstand voor Ethereum ligt op $2.930, mocht deze behaald worden dan kan dit voor een nog verdere stijging zorgen. Als het Ethereum lukt om dit resistance level te bereiken, dan laat het zien dat het weer terug kan stijgen naar het oude niveau, dat ligt rond de $3.300.

Dit zou ervoor zorgen dat het weer helemaal hersteld is van “Black Monday” en dat we weer kunnen kijken naar de toekomst. Toch kijken alle analisten naar hoe het gaat presteren rond de $2.930. Als het niet van het momentum gebruik maakt doorbreekt, dan kan het doorgaan met consolideren. Als het niet doorpakt en blijft hangen rond deze prijs, dan lijkt een bullish momentum op de korte termijn niet haalbaar.

Altcoins die kunnen profiteren van het momentum van Ethereum

Naast Ethereum heeft natuurlijk de hele sector te maken gehad met “Black Monday” en is het nu weer herstellende van deze grote klap. Naast de vraag “gaat Ethereum stijgen?” zijn investeerders en analisten ook altijd nog op zoek naar het nieuwe project dat voor het grootste rendement gaat zorgen op de korte termijn.

Terwijl er afgelopen maand op de hele markt veel meer verkocht werd dan gekocht, waren er ook veel investeerders die keken naar de nieuwkomers op de markt. Vooral de projecten die zich nog in de presale bevinden en zich aan het klaarmaken zijn voor een entree op de exchanges. Er waren wales die groot inkochten in de nieuwkomers en zij richten zich op de meeste winst tijdens de volgende bullrun.

Voor de meeste is het bijhouden van alle nieuwe projecten die dagelijks gelanceerd worden naast hun dagelijkse werkzaamheden en verplichtingen gewoon niet te doen, daarom hebben we dit voor je uitgezocht en presenteren we je hieronder twee projecten die je zeker op je watchlist moet zetten.

Pepe Unchained (PEPU)

De eerste die je zeker aan je watchlist moet toevoegen is Pepe Unchained (PEPU). Na het succes van PEPE is de pepe meme terug in een verbeterde versie. Met zijn grote brein breekt Pepe zijn kettingen los van Ethereum en zijn Layer 1 Blockchain. Waar de meeste meme coins alleen maar gebaseerd zijn op hype en geen utility hebben, komt PEPU met veel hype die het in de laatste 2 maanden zeker heeft gecreëerd onder investeerders, daarnaast komen ze ook met hun eigen Layer 2 Blockchain.

Met hun eigen Layer 2 Blockchain zorgen ze ervoor dat gebruikers veel lagere transactiekosten betalen en transactiesnelheden van wel 100 keer sneller dan zijn verouderde voorganger. Hierdoor kunnen investeerders met een hoge snelheid staken en traden. Dankzij de nieuwe technologie is Pepe Unchained klaar voor een rooskleurige toekomst en biedt het investeerders al de mogelijkheid om hun aangeschafte tokens tijdens de presale te staken. Hierdoor kan een passief inkomen worden verdiend in het staking mechanisme van PEPU.

In de afgelopen twee maanden dat presale online is heeft het al voor een enorme buzz onder investeerders gezorgd en is er al bijna $10 miljoen opgehaald met investeringen. Dit bevestigt nog maar eens het vertrouwen van de investeerders in het project.

Vroege investeerders van Pepe Unchained kunnen vandaag en morgen nog een token aanschaffen voor $0,0092364, vanaf dan gaat de volgende fase van de presale in en stijgt de prijs dus weer verder omhoog. Je kan tokens aanschaffen door naar hun officiële website te gaan en je wallet te koppelen. Hier kan je ETH, USDT of BNB inwisselen voor je PEPU tokens.

Naar Pepe Unchain presale

Crypto All-Stars

De tweede die je ook zeker op je watchlist moet hebben is Crypto All-Stars (STARS). De presale van het project is vorige week gelanceerd en heeft in de eerste week al $640.000 weten op te halen. Het nieuwe project maakt het mogelijk om je favoriete meme coins te staken. Denk hierbij aan Dogecoin, Pepe en Sihba Inu, door deze meme coins te staken kunnen de gebruikers de token van het project STARS verdienen.

Door deze nieuwe manier van staking kunnen investeerders een passief inkomen genereren, terwijl ze wachten op een nieuwe bullrun. Het wordt nog mooier, want als je ervoor kiest om je STARS tokens te staken, dan ontvang je drie keer zoveel beloningen. Dit kan voor investeerders zorgen voor grote rendementen, die de markt nog niet eerder heeft gezien. Het is dus geen verrassing dat de eerste week van de nieuwe crypto zo succesvol was.

In hun eigen MemeVault heb je de mogelijkheid om DOGE, PEPE, SHIB, FLOKI, BRETT, MOG, LAYDS, TURBO, TOSHI, COQ of BONK te staken, zonder dat je ze in je crypto portfolio hebt. Het jaarlijkse rendement (APY) is op dit moment 2317%. Naast bovengenoemde meme coins zal het aanbod in de komende tijd nog verder worden uitgebreid. 

Vroege investeerders kunnen op dit moment een STARS token aanschaffen voor $0,0013966. Dit kan door je wallet te connecten en je ETH, USDT en BNB in te wisselen voor STARS tokens. Ook kan je natuurlijk je creditcard gebruiken.

Naar Crypto All-Stars presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!