Bitcoin-investeerder wordt na 11 jaar wakker met ongelooflijke winst

Hoewel het geen uitzondering is, blijft het natuurlijk apart dat sommige investeerders bijna letterlijk slapend rijk zijn geworden na hun Bitcoin-investering jaren geleden. Zo is er zojuist een investeerder ontwaakt na 11 jaar te hebben gewacht met een buitengewone winst van 8.844% op zijn investering.

Volgens on-chain-gegevens is de portemonnee, die sinds 2013 inactief was na zijn aankoop van 19 BTC, wakker geworden met een portfoliowaarde van bijna $1,23 miljoen op het moment van schrijven. Dit terwijl de investeerder ‘slechts’ $13.229 betaalde in 2013.

Waarom deze plotselinge activiteit?

De activering van slapende portemonnees kan verschillende verklaringen hebben. Het kan erop wijzen dat de eigenaar heeft besloten om te profiteren van de recente stijging van de Bitcoin koers of dat een lang verloren portemonnee is teruggevonden.

De terugkeer van een decennialange slapende Bitcoin-wallet met enorme winsten dient tevens als bewijs van de opmerkelijke groei van de koningsmunt. Terwijl de cryptomarkt zich herstelt, gaat de heropleving van Bitcoin echter ook gepaard met whale-accumulatie en verschuivend marktsentiment.

Bitcoin koers herstelt

De activering van deze inactieve portemonnee valt tevens samen met de tekening van herstel van de cryptomarkt. Bitcoin heeft in het bijzonder een indrukwekkende groei laten zien, met een stijging naar $64.657 in de handelssessie van vandaag.

Volgens Santiment is het sentiment van de menigte verschoven naar een meer aanvaardbaar bevorderlijk voor de top cryptocurrencies sinds de prijsbodem van 5 augustus. De prijs van Bitcoin heeft een basis gevormd nabij het niveau van $56.000 en is begonnen aan een nieuwe stijging boven de weerstand van $58.000. De koningsmunt wist tevens vrij gemakkelijk de $60k-grens te doorbreken en stopte daar niet. We zijn dan ook heel benieuwd tot waar de Bitcoin koers gaat stijgen. Is er een nieuwe all-time high in de maak?

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!