Deze 5 altcoins kunnen je tegen het einde van het jaar crypto miljonair maken – Welke hebben potentie?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Nu de crypto markt in 2024 de nodige volatiliteit heeft ervaren vragen investeerders zich af in welke crypto ze dit jaar moeten investeren om grote winsten te behalen. Hieronder beschrijven we daarom de top 5 altcoins die je tegen het einde van het jaar crypto miljonair kunnen maken.

1. Toncoin (TON) – Crypto levert vroege investeerders 1.500% winst op

Toncoin is de huidige nummer 8 van de crypto markt en is een project dat zijn vroege investeerders al de nodige winsten heeft opgeleverd. Met een huidige waarde rond de $6,7 heeft het zijn vroege investeerders al winsten opgeleverd van maar liefst 1.500%.

Toncoin is een Play 2 Earn game die de vraag naar de TON token aanzienlijk heeft doen toenemen. Iets wat duidelijk terug te zien is in de Total Value Locked (TVL). Dit cijfer wist namelijk met maar liefst 5625% te stijgen tussen januari en juli van dit jaar. Het is een teken dat de interesse voor dit project alleen maar lijkt toe te nemen.

Toncoin koers grafiek (1 jaar) – bron: CoinMarketCap

Dit stijging in interesse wordt verder bevestigd door het dagelijkse transactievolume dat ook nog altijd aan het stijgen is. Op dit moment bevindt het dagelijkse transactievolume zich tussen de $5 en $10 miljard. Ook het aantal houders is gestegen naar de 30 miljoen.

Het is een teken dat de nummer 8 van de crypto markt alleen maar populairder aan het worden is en zich hierdoor mogelijk opmaakt voor verdere stijgingen. Het is dan ook geen verrassing dat Toncoin een van de altcoins is die je aanzienlijke winsten op kan leveren.

2. Pepe Unchained (PEPU) – Meme coin creëert eigen Layer 2 blockchain

Op plek twee van deze lijst met de top 5 altcoins die je voor het einde van het jaar crypto miljonair kunne maken is Pepe Unchained te vinden. Dit project heeft deze plek bemachtigd door een eigen Layer 2 blockchain op de markt te brengen, iets wat bijna nog nooit gebeurd is door een meme coin. Het doel van deze blockchain is om de belangrijkste gebreken van Layer 1 blockchains zoals Ethereum op te lossen. 

De Layer 2 blockchain van Pepe Unchained staat om deze reden in het teken van snelle transacties tegen lage kosten. Hiermee lost het de belangrijkste gebreken van langzame transacties en hoge tarieven op de Ethereum blockchain en andere Layer 1 blockchains op. Daarnaast vormt deze blockchain hierdoor ook een ideale launchpad voor nieuwe meme coins. Het is de belangrijkste reden waarom dit project de losgebroken versie van Pepe (PEPE) wordt genoemd, die dus niet meer vastzit aan de gebreken van blockchains zoals Ethereum.

Pepe Unchained ($PEPU) de toekomst van de Crypte MEME omgeving? Voor snelheid, veiligheid, lage fee

Gebruikers bij Pepe Unchained zijn ook in staat om te profiteren van extra hoge staking beloningen. Dit wordt al snel duidelijk uit het feit dat er op dit moment een APY te verdienen is die hoger is dan 200%, ondanks dat er al bijna 800 miljoen PEPU tokens zijn vastgezet. Dit grote aantal vastgezette tokens is indrukwekkend te noemen, aangezien het ook een teken is van hoeveel vertrouwen men heeft in de toekomst van deze tokens. Het is ook een teken van het feit dat gebruikers bezig zijn om de koers van deze tokens stabiel te houden bij de lancering van dit project. 

De presale van Pepe Unchained heeft inmiddels ook al bijna $10 miljoen aan vroege investeringen weten op te halen en is vormt een van de beste presales van 2024. Tokens kosten op dit moment $0,0996 per stuk, maar deze prijs zal binnen korte tijd ook verder gaan stijgen. Gebruikers die willen profiteren van de huidige lage prijs van dit veelbelovende project zullen zich dus moeten haasten. Tokens zijn te koop middels Ethereum, BNB, USDT en Credit Card. 

Bezoek Pepe Unchained presale

3. Crypto All-Stars (STARS) – Meme coin introduceert innovatieve MemeVault

Crypto All-Stars is een nieuwe meme coin die in de spotlights is gekomen door zijn innovatieve MemeVault. Deze MemeVault maakt het mogelijk voor gebruikers om grote meme coins zoals Pepe, Shiba Inu, Dogecoin en WIF vast te zetten in ruil voor aantrekkelijke beloningen. Hiermee is Crypto All-Stars het eerste project in de wereld van cryptocurrencies dat in staat is geweest om alle grote meme coins samen te brengen onder één dak. Dit leidde al snel tot de nodige aandacht, iets wat terug te zien is aan het succes van de presale.

Binnen de MemeVault van Crypto All-Stars zullen gebruikers dus meme coins vast kunnen zetten in ruil voor aantrekkelijke beloningen in de vorm van de native STARS token. Het zijn echter niet alleen deze grote meme coins die vastgezet kunnen worden, gebruikers kunnen namelijk ook de native STARS token staken in ruil voor extra hoge beloningen. Het projectteam geeft aan dat gebruikers die dit doen in aanmerking komen voor beloningen die wel tot drie keer zo hoog zijn als die van de andere meme coins.

Met Crypto All-Stars heeft men te maken met een betrouwbaar project dat volledig is geaudit door Solid Proof en gebruikmaakt van duidelijke tokenomics. Deze tokenomics worden uitgebreid beschreven op de website van het project en zijn als volgt: 20% van de token voorraad is apart gezet voor de presale, 25% voor de staking tijdens de presale, 20% voor marketing, 10% voor liquiditeit en 25% voor de MemeVault.

De presale van Crypto All-Stars ging vorige week pas live, maar heeft inmiddels al wel meer dan $603.000 aan vroege investeringen weten op te halen. Tokens kosten op dit moment $0,0013966 per stuk. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard. 

Bezoek Crypto All-Stars presale

4. PlayDoge (PLAY) – Nieuwe crypto game creëert remake van jaren 90 game Tamagotchi

PlayDoge is een nieuwe crypto game die bezig is met een remake van de bekende jaren 90 game Tamagotchi. Met de Tamagotchi game waren gebruikers in de jaren 90 in staat om voor hun eigen virtuele huisdier te zorgen, een verslavende game die met name onder vrouwen en kinderen al snel een groot succes werd. PlayDoge heeft er nu voor gekozen om zijn eigen twist te geven aan deze iconische game door gebruikers voor de virtuele Shiba Inu meme te laten zorgen. 

Net als bij de Tamagotchi game van de jaren 90 zijn gebruikers dus ook bij PlayDoge in staat om voor hun eigen virtuele huisdier te zorgen. In het geval van PlayDoge is het dus de hilarische Shiba Inu meme. Gebruikers die goed voor hun huisdier zorgen, komen daarnaast in aanmerking voor beloningen in de vorm van een native PLAY token. Ook kunnen gebruikers hun virtuele Shiba Inu hond trainen om mee te doen aan minigames. Deze minigames leveren ook de native PLAY token op.

De crypto game van PlayDoge vormt echter niet de enige manier voor gebruikers om PLAY tokens te verdienen. Gebruikers kunnen gekochte of verdiende PLAY tokens namelijk ook vastzetten in het staking systeem van PlayDoge. Binnen dit staking systeem kan zowel gebruik gemaakt worden van BNB staking als Ethereum staking. Op dit moment is er een APY te verdienen van boven de 70% en zijn er al meer dan 525 miljoen PLAY tokens vastgezet.

De presale van PlayDoge heeft inmiddels al $6,1 miljoen aan vroege investeringen weten op te halen en komt hiermee snel in de buurt van zijn volgende doel van $ 6,7 miljoen. Op het moment dat dit doel bereikt wordt zal ook de huidige prijs van $0,00531 per PLAY token verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels BNB, USDT, ETH en creditcard.

Bezoek PlayDoge Presale

5. Base Dawgz (DAWGZ) – Nieuwe meme coin ontwikkelt gedecentraliseerde wereld zonder grenzen

Base Dawgz is een nieuw meme coin project waarvan het team aangeeft zijn inspiratie uit de vrijheid van base jumping gehaald te hebben. Dit team heeft deze vrijheid namelijk proberen te vertalen naar de blockchain door een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen te realiseren. Binnen deze wereld moeten gebruikers in staat zijn om hun tokens veilig te verplaatsen over verschillende blockchains, iets wat op dit moment nog vrijwel onmogelijk is binnen de wereld van cryptocurrencies. 

Om deze functionaliteiten van deze gedecentraliseerde wereld te realiseren maakt het project gebruik van multi-chain functionaliteit. Dat betekent dat de native DAWGZ token niet alleen beschikbaar zal zijn voor de Base blockchain, maar ook op die van Ethereum, Solana, BNB en Avalanche. Dit maakt het dus mogelijk voor gebruikers om hun DAWGZ tokens te verplaatsen over een aantal van hun favoriete blockchains.

Is dit de volgende MEME coin die 100x gaat? | Multi-Chain Pre-sale Review – Base DawGZ

Het feit dat de Base blockchain nog altijd de thuisbasis van dit project is brengt echter meerdere voordelen met zich mee. De Base blockchain is een relatief nieuwe blockchain die al snel hard wist te stijgen en ondertussen de strijd heeft weten aan te gaan met grootheden zoals Solana. Deze blockchain is ook verantwoordelijk geweest voor succesvolle meme coins zoals Brett. Brett wist al snel een market cap te vergaren van boven de $1,5 miljard en volgens crypto analisten kan Base Dawgz zomaar eens de opvolger gaan worden van deze succesvolle meme coin. 

Base Dawgz is erin geslaagd om al bijna $3 miljoen aan vroege investeringen op te halen. Tijdens deze presale kosten de tokens op dit moment $0,008173 per stuk, maar deze prijs zal volgende week verder gaan stijgen. Gebruikers die vandaag nog hun tokens kopen zullen in aanmerking komen voor een APY van boven de 805%. Er is dus geen tijd om te verliezen om te profiteren van dit veelbelovende project. Tokens zijn te koop middels Base, ETH, BNB, SOL en AVAX.

Bezoek Base Dawgz Presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!