Deze altcoin zal snel met 2x stijgen, aldus analist

Een veel gevolgde cryptocurrency-analist, bekend als Credible Crypto op X (voorheen Twitter), voorspelt dat een op Ethereum (ETH) gebaseerde altcoin plotseling een parabolische rally zal doormaken.

In een nieuw bericht op X vertelt de pseudonieme cryptohandelaar aan zijn 409.300 volgers dat de native asset voor de op stablecoin gerichte gedecentraliseerde beurs Curve DAO (CRV) binnenkort in waarde zou kunnen verdubbelen, wat investeerders zou verrassen. Hij beschrijft het als volgt:

“CRV zal de prijzen snel twee keer zo hoog maken, waardoor de meeste investeerders bij al het andere buitenspel worden gezet.”

Credible zegt dat de laatste prijsactie zijn vooruitzichten bevestigt. Hij gaat verder met:

“CRV klopt op $0,30, je ziet het graag. $0,40 plus volgende.”

De analist is ook van mening dat CRV beter zou kunnen presteren dan Solana (SOL) en het potentieel heeft om zijn eerdere record aller tijden (ATH) terug te winnen. Hij geeft het onderstaande hierover aan:

“Denk je dat SOL naar $1.000 gaat? Zelfs als dat zo is, gefeliciteerd, dat is een 7x.

CRV zal 30x zijn bij eerdere ATH, daarboven bereik je 40x, 50x, enz. Wil je de potentiële 7x of de potentiële 50x? Het enige verschil tussen de twee is geduld.”

Op het moment van zijn voorspelling handelde CRV voor ongeveer $0,25. Op het moment van schrijven handelt CRV voor $0,30, een stijging van 19,6% in de afgelopen 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!