Midden in marktpaniek kopen crypto-whales – Ontdek welke altcoins ze aan het accumuleren zijn

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Terwijl de cryptomarkt met turbulentie wordt geconfronteerd, ontvouwt zich stilletjes een verrassende trend. Grote investeerders, ook wel whales genoemd, profiteren van de chaos. Ze verzamelen specifieke altcoins en wedden op toekomstige winsten. Benieuwd welke digitale valuta klaar zijn voor een potentiële stijging? Dit artikel onthult dat de altcoins aanzienlijke whales-aandacht krijgen.

CYBRO-voorverkoop stijgt voorbij $1,5 miljoen: Een DeFi-investeringsmogelijkheid van één op een miljoen

CYBRO trekt de aandacht van crypto-whales nu de exclusieve token-voorverkoop snel boven de $1,5 miljoen uitstijgt. Dit baanbrekende DeFi-platform biedt beleggers ongeëvenaarde mogelijkheden om hun inkomsten onder alle marktomstandigheden te maximaliseren.

Experts voorspellen een potentiële ROI van 1200%, waarbij CYBRO-tokens beschikbaar zijn tegen een voorverkoopprijs van slechts $0,03 per stuk. Dit zeldzame, technologisch geavanceerde project heeft al prominente crypto-whales en beïnvloeders aangetrokken, wat wijst op een groot vertrouwen en interesse.

Houders van CYBRO-tokens zullen genieten van lucratieve inzetbeloningen, exclusieve airdrops, cashback op aankopen, lagere handels- en leenkosten en een robuust verzekeringsprogramma binnen het platform.

Met slechts 21% van het totale aantal tokens beschikbaar voor deze voorverkoop en ongeveer 64 miljoen al verkocht, is dit een gouden kans voor slimme investeerders om een ​​belang te verwerven in een project dat werkelijk één op een miljoen is.

>>> Word lid van CYBRO en streef naar toekomstige rendementen tot 1200% <<<

De veerkracht van Solana: Een baken te midden van marktdalingen

Solana (SOL) heeft ondanks de bredere marktdaling een indrukwekkende veerkracht getoond. Terwijl Bitcoin en Ethereum scherpe dalingen van 24%-30% kenden, schommelde de prijs van Solana tussen $115 en $177. De munt zweeft nu rond de $140. De Relative Strength Index (RSI) staat op een gezonde 53,84, wat wijst op potentiële stabiliteit. Het MACD-niveau op 2,93 en de Stochastics op 78,51 duiden op een positief momentum. De afgelopen zes maanden is Solana met ruim 35% gestegen. Als de koers de weerstand van $217 doorbreekt, kan de koers stijgen naar $280, wat een potentiële stijging van 100% betekent. De dip biedt een waardevol startpunt voor wie op winst uit is, nu het marktsentiment zich klaarmaakt voor een bullish run.

Wormhole (W) toont veelbelovende groei ondanks marktdip

Wormhole (W) beweegt zich tussen $0,17 en $0,28 en toont veerkracht ondanks een marktdaling van 24%-30% in Bitcoin en Ethereum. De huidige range nadert een belangrijke weerstand van $0,34 en zou met 50% kunnen stijgen naar de tweede weerstand van $0,44 als de bullish trend zich voortzet. Door recente veranderingen daalde de W met ongeveer 28% in een week en met 35% in een maand. Met een winst over zes maanden van bijna 274% lijkt het groeipotentieel echter sterk. De RSI is neutraal op 51,01, wat erop wijst dat het een goed moment is om de mogelijkheden in deze dip te verkennen.

Near Protocol (NEAR) verliest 31% in een week: Is dit het perfecte moment om de dip te kopen?

NEAR Protocol heeft onlangs een klap gekregen, waarbij de prijs de afgelopen week met meer dan 30% is gedaald. Het wordt momenteel verhandeld tussen $3,51 en $5,23. Ondanks de dip zou dit een goede kans kunnen zijn voor kopers. Bitcoin en Ethereum hebben ook aanzienlijke dalingen gekend, waardoor de hele markt rijp is geworden voor het jagen op koopjes. NEAR zou kunnen stijgen naar het dichtstbijzijnde weerstandsniveau op $6,33, wat een stijging van ongeveer 25% betekent. Als de marktomstandigheden verbeteren, zou het doorbreken van de tweede weerstand op $8,05 een winst van meer dan 50% kunnen opleveren. Met de huidige prijs in een aantrekkelijk bereik biedt NEAR potentieel voor sterke groei.

Artificial Superintelligence Alliance (FET) toont belofte tijdens marktdaling

Artificial Superintelligence Alliance (FET) blijft stabiel te midden van marktvolatiliteit, met een prijs tussen $0,76 en $1,20. Ondanks recente dalen in Bitcoin en Ethereum duidt de veerkracht van FET op potentiële groei. Met een eerste weerstandsniveau van rond de $1,48 en steun van rond de $0,59 zou de FET een aanzienlijke stijging kunnen doormaken als deze punten worden overschreden. Beleggers zouden dit een goed moment kunnen vinden om te kopen, aangezien de munt een zesmaandelijkse groei van meer dan 50% laat zien. De relatieve kracht van de munt op 51,41 en een stochastische indicator op 80,31 duiden erop dat de munt in evenwicht is, maar klaar is voor beweging. Het potentieel voor een stijging naar het tweede weerstandsniveau van $1,93 bestaat, wat een stijging van bijna 60% ten opzichte van de huidige waarden oplevert.

Conclusie

Crypto-whales verzamelen momenteel SOL, W, NEAR en FET, maar deze munten hebben op de korte termijn minder potentieel. De focus verschuift naar CYBRO, een geavanceerd DeFi-platform dat unieke investeringsmogelijkheden biedt door middel van AI-aangedreven opbrengstaggregatie op de Blast-blockchain. Functies zoals stakingsbeloningen, exclusieve airdrops en cashback op aankopen bieden een uitzonderlijke gebruikerservaring met eenvoudige stortingen en opnames. Met een toewijding aan transparantie, compliance en kwaliteit ontpopt CYBRO zich als een opvallend project dat de aandacht heeft getrokken van zowel whales als influencers.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!