Crypto whales verplaatsen 1,3 bln SHIB-tokens – Gaat Shiba Inu stijgen ondanks crypto crash?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Shiba Inu (SHIB) is nog altijd een van de meest populaire crypto’s binnen de crypto markt. Ondanks deze populariteit heeft de SHIB koers het niet altijd even makkelijk gehad, en de recente crypto crash doet hier nu nog eens een schepje bovenop. Toch is er nu optimisme ontstaan na activiteit van crypto whales. Gaat Shiba Inu stijgen ondanks de crypto crash?

De gehele crypto markt bevindt zich in het midden van een serieuze crypto crash die al tot tientallen procenten verlies heeft geleid voor vrijwel elke cryptocurrency. Ook Shiba Inu is getroffen door deze crypto crash. De nummer twee van de memecoin markt deed het relatief echter wel beter dan de rest van de grote memecoins. 

Relatief beter betekent echter nog altijd een daling van bijna 35% over de afgelopen 7 dagen. Ter vergelijking, Dogecoin (DOGE) daalde over dezelfde periode met 37,5% terwijl memecoins onder Shiba Inu vaak met meer dan 50% daalden.

Shiba Inu koers grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

Ondanks deze recente moeilijkheden is er juist optimisme ontstaan binnen de Shiba Inu community nu de whales zich lijken voor te bereiden op een belangrijke koers verandering.

SHIB whales verplaatsen hun Shiba Inu-tokens

In de afgelopen dagen vonden er een aantal belangrijke transacties plaats door crypto whales waarbij de belangrijkste maar liefst 1,3 biljoen SHIB tokens overmaakte. De activiteit van whales binnen de Shiba Inu markt is op dit moment erg hoog, ondanks de recente crypto crash.

De acties van crypto whales worden altijd nauwlettend in de gaten gehouden omdat deze whales vaak inspelen op aankomende koers trends. Het feit dat whales nu volop bezig zijn met het verplaatsen van SHIB tokens kan zomaar eens een teken zijn dat Shiba Inu binnenkort zijn weg omhoog kan inzetten, ondanks de recente crash.

Een stijging zou mogelijk betekenen dat Shiba Inu kan beginnen om een gedeelte van zijn gemaakte verliezen goed te maken. Het zal echter een moeilijke opgave worden om de verloren 34% zomaar weg te werken. Hiervoor moet de Shiba Inu community hopen op een trend ommekeer van de bredere crypto markt, aangezien Shiba Inu heeft laten zien erg gevoelig te zijn voor de algehele trend van de bredere crypto markt.

Dit in combinatie met het vertrouwen dat is ontstaan vanuit de crypto whales kan Shiba Inu vervolgens zomaar een handje helpen richting het $0,000016 niveau, het niveau dat Shiba Inu had voordat de crypto crash plaatsvond.

Het is echter geen zekerheid dat Shiba Inu op de korte termijn in staat is om zijn weg omhoog in te zetten. Een verdere daling lijkt op dit moment echter niet mogelijk, aangezien de koers zijn dieptepunt bereikt lijkt te hebben nu het een RSI heeft van 15, een teken van oververkoop.

RSI van Shiba Inu – Bron: TradingView

Toch zal Shiba Inu niet de eerste keuze vormen voor vele investeerders. Het zijn namelijk de tokens die niet beïnvloed zijn door de recente crypto crash die kunnen rekenen op de meeste aandacht. Dit zijn met name presale tokens die zich nog niet bevinden op exchanges en daardoor niet beïnvloed zijn door de recente crash van de markt.

Tijdens deze crypto crash zijn deze projecten zelfs in staat geweest om hun opgehaalde fondsen verder uit te breiden. Zodra deze projecten vervolgens gelist worden op exchanges, helemaal als dit gebeurt in een periode waar de markt zijn trend omhoog weer heeft gevonden, kunnen er zomaar grote stijgingen plaatsvinden.

Om deze reden bespreken we hieronder de drie beste presale projecten van dit moment.

Pepe Unchained (PEPU) – Pepe alternatief gaat al snel viraal door zijn unieke utility

Pepe Unchained is een nieuw Pepe alternatief dat al vrij snel viraal wist te gaan door zijn unieke utility. Dit project is namelijk bezig om zijn eigen Layer 2 blockchain op de markt te brengen in een poging om de gebreken van bekende Layer 1 blockchains zoals Ethereum op te lossen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat dit Pepe alternatief zich weet te onderscheiden van al zijn voorgangers. 

Het team achter dit project omschrijft Pepe Unchained als de losgebroken versie van Pepe coin (PEPE), die niet meer vastzit aan de Ethereum blockchain. Deze blockchain is namelijk traag, en brengt vaak hoge tarieven met zich mee. Met de Layer 2 blockchain van Pepe Unchained, die samen gaat met hoge transactie snelheden tegen lage transactie kosten, wordt hier dus een oplossing in geboden. Dit project vormt hierdoor ook een uitstekende launchpad voor nieuwe memecoins. 

Het projectteam van Pepe Unchained belooft zijn gebruikers een snelle blockchain, extra veel Pepe en dubbele staking beloningen. Er valt nu ook al gebruik te maken van deze dubbele staking beloningen aangezien gebruikers die hun PEPU tokens op dit moment vast zetten in aanmerking komen voor een APY van boven de 280%. Inmiddels zijn er ook al meer dan 600 miljoen PEPU tokens vastgezet. 

De presale van Pepe Unchained heeft al meer dan $7,3 miljoen opgehaald, nog maar een teken van hoe populair dit project is binnen de crypto community. Nu de presale zich snel richting zijn afrondende fase toe beweegt zullen geïnteresseerde kopers zich moeten haasten om deel te nemen aan dit veelbelovende project. De kans is namelijk groot dat de koers van PEPU tokens hard gaat stijgen zodra die live gaat op exchanges. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard

Bezoek Pepe Unchained Presale

Base Dawgz (DAWGZ) – Nieuw crypto project haalt zijn inspiratie uit de vrijheid van base jumping

Base Dawgz is een nieuwe memecoin die bezig is om een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen naar de blockchain te brengen. De inspiratie voor deze gedecentraliseerde wereld komt voort uit de vrijheid die aanwezig is bij base jumping. Gebruikers op deze gedecentraliseerde wereld moeten namelijk de vrijheid hebben om hun tokens te verplaatsen over verschillende blockchains. 

Om deze gedecentraliseerde wereld zonder grenzen mogelijk te maken brengt dit project multi-chain functionaliteit met zich mee. Dit betekent dat de native DAWGZ token niet alleen maar beschikbaar gaat zijn op de Base blockchain, maar ook op die van Ethereum, BNB, Solana en Avalanche. Hierdoor zijn gebruikers uiteindelijk dus in staat om hun DAWGZ tokens te verplaatsen over hun favoriete blockchains. 

De Base blockchain vormt echter nog altijd het thuis van dit project, iets wat veel potentieel met zich meebrengt. Deze snelgroeiende blockchain die afgelopen jaar pas werd gelanceerd is namelijk bezig om de strijd aan te gaan met grootheden zoals Solana, voorheen alleenheerser op de memecoin markt. Base heeft al snel laten zien mee te kunnen gaan door memecoins te lanceren zoals Brett. Brett behaalde al snel een market cap van meer dan $1,5 miljard. Base Dawgz vormt nu de volgende kandidaat van Base. 

De presale van Base Dawgz heeft al snel meer dan $2,8 miljoen aan vroege investeringen op weten te halen. Tokens kosten op dit moment nog $0,007061, maar zullen in beperkte tijd verder gaan stijgen. Gebruikers die vandaag nog hun DAWGZ tokens kopen en deze meteen staken komen daarnaast in aanmerking voor een APY van bijna 1000%. Tokens zijn te koop middels BASE, ETH, BNB, SOL en AVAX. 

Bezoek Base Dawgz Presale

PlayDoge (PLAY) – Nieuwe Play 2 Earn memecoin creëert remake van bekende Tamagotchi game

PlayDoge is een nieuwe Play 2 Earn (P2E) memecoin die al snel op de nodige aandacht kon rekenen. Dit komt doordat dit project bezig is met een remake van de bekende Tamagotchi game uit de jaren 90. Het grootste voordeel hiervan is dat dit project ook een groot aantal nieuwe vrouwelijke investeerders weet aan te trekken, aangezien deze game in de jaren 90 met name onder meisjes en vrouwen erg populair was. 

Net als bij de originele game zullen gebruikers bij PlayDoge voor hun virtuele huisdier moeten zorgen. In het geval van PlayDoge gaat dit echter de hilarische Shiba Inu meme zijn, en valt er natuurlijk crypto te verdienen door dit te doen. De beste presterende spelers zullen op een leaderboard terechtkomen en zullen daarvoor extra PLAY tokens verdienen. Ook kunnen gebruikers hun virtuele huisdier inzetten bij minigames om extra PLAY tokens te verdienen. 

De mobiele game van PlayDoge vormt echter niet de enige manier voor gebruikers om extra PLAY tokens te verdienen. Gebruikers kunnen hun PLAY tokens namelijk ook staken tegen een aantrekkelijke APY. Op dit moment is er een APY van 78% voor ETH staking in 70% voor BNB staking. In totaal zijn er al meer dan 500 miljoen tokens vastgezet over deze twee staking opties. 

De presale van PlayDoge bevindt zich nu bijna bij de mijlpaal van $6 miljoen, iets wat aangeeft hoe succesvol deze presale al is geweest. Gebruikers hebben hierdoor ook nog maar beperkt de tijd om PLAY tokens te kopen tegen de huidige prijs van $0,00526, aangezien deze prijs veder gaat stijgen zodra het volgende doel van $6,5 miljoen wordt behaald. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard. 

Bezoek PlayDoge Presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!