Coinbase gaat altcoin noteren die onlangs gerebrand is

Top Amerikaanse crypto-uitwisselingsplatform Coinbase voegt ondersteuning toe voor de native asset van een layer-1 blockchain die zich onlangs heeft gerebrand.

In een nieuwe aankondiging zegt Coinbase dat het het layer-1 protocol Gravity (G), voorheen bekend als Galxe (GAL), toevoegt aan zijn noteringsroadmap, die in 2022 werd gecreëerd om de transparantie te vergroten en front-running tegen te gaan.

Gravity is een interoperabel smart contract platform dat erop gericht is om veilig en efficiënt cross-chain transacties uit te voeren, volgens de officiële website:

“Om te voldoen aan de eisen van toepassingen met hoge doorvoer, beschikt Gravity over een cross-chain settlement protocol dat is ontworpen om de capaciteiten van zijn high-performance en fast-finality keten te maximaliseren. Dit protocol stelt applicaties in staat om Gravity te gebruiken als de settlementlaag voor gebruikersintenties over elke keten.”

Vorige week ondersteunden beide top mondiale crypto-uitwisselingsplatforms Binance en Crypto.com de migratie van het digitale asset van Galxe naar Gravity. De transitie vond plaats tijdens de tweede week van juli.

In een nieuwe thread op het sociale mediaplatform X legt Gravity uit hoe zijn technologie cross-chain interacties vergemakkelijkt:

“Welkom in de gedecentraliseerde toekomst van Galxe. We introduceren Gravity, de layer-1 blockchain ontworpen voor massale adoptie en een omnichain toekomst.

Gravity vereenvoudigt keteninteracties met geavanceerde technologieën zoals ZKPs (zero-knowledge proofs), geavanceerde consensusmechanismen en herstakingsgestuurde architectuur.”

G wordt verhandeld voor $0,0408 op het moment van schrijven, een daling van 7,49% in de afgelopen 24 uur, volgens CoinMarketCap.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!