Shiba Inu (SHIB) lanceert Shiba Eternity in gesloten beta

Het eigen Play-to-Earn (P2E) spel van de bekende memecoin Shiba Inu (SHIB), genaamd Shiba Eternity, is zojuist gelanceerd in een gesloten bèta, volgens de marketingexpert van de community, Lucie. In een bericht dat op X werd gedeeld met communityleden, spoorde ze fans aan zich klaar te maken om te spelen.

Exclusieve toegang voor LEASH-houders

Shiba Eternity, geïntroduceerd in 2022, heeft verschillende veranderingen ondergaan en op basis van feedback van spelers is het opmerkelijk verbeterd naarmate het team eraan heeft gewerkt om het beter te maken. Met het digitale kaartspel kunnen gebruikers TREAT-tokens verdienen om het spel te spelen, waarbij bij elke transactie wat SHIB wordt verbrand.

Volgens de laatste update zullen tijdens deze lancering in gesloten bèta alleen LEASH-houders exclusieve toegang hebben om het spel voor het eerst te spelen. Deze houders kunnen Shiba Eternity spelen op het Shibarium-netwerk.

Shiba Eternity staat te boek als één van de belangrijkste updates die het Shiba Inu-team in petto heeft voor het Shibarium-ecosysteem in 2024-2025. Het P2E-kaartspel, gebouwd op Shibarium, streeft ernaar Shiba Eternity te integreren in Web3 terwijl het migreert naar de layer-2-blockchain.

Strategisch gebruik van LEASH-tokens

Spelers kunnen toegang krijgen tot de bèta door LEASH-tokens in te zetten via ShibaSwap. Analisten zeggen dat het proces aansluit bij de traditie van Shiba Inu om nieuwe releases te plagen en eerst exclusiviteit te verlenen aan loyale gemeenschapsleden als onderdeel van het grote beloningssysteem.

Ondertussen hebben sommige gamingexperts het gebruik van LEASH uitgelegd als zowel een exclusiviteits- als een toegangstoken. Ze merken op dat, gezien het beperkte aanbod van LEASH, het een goede bestuursstructuur binnen het Shiba Inu-ecosysteem garandeert.

Er zijn tevens speculaties dat LEASH in de toekomst relevant zou kunnen zijn bij het verkrijgen van toegang tot de SHIB Metaverse en andere ontwikkelingen die het team het nodig acht om te introduceren.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!