Crypto analist: Is Pepe de beste crypto investering deze week en welke crypto memes liften mee?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Nu de interesse voor Pepe coin (PEPE) aan het stijgen is, voorspellen steeds meer crypto analisten een aanzienlijke bull rally voor een van de grootste crypto memes van de crypto markt. Is Pepe deze week de beste crypto investering?

Recentelijk kwam er nieuwe data naar voren dat de ‘open interest’, een indicator die aangeeft of de interesse voor een crypto toeneemt of daalt, met maar liefst 10% is gestegen. Dit heeft gezorgd voor optimistische voorspellingen voor de Pepe koers, ondanks dat deze koers op donderdag genoegen moest nemen met een aanzienlijke daling.

Nadat Pepe coin op woensdag nog met meer dan 6% wist te stijgen, begon de nummer 3 van de memecoin markt donderdag met een daling van groter dan 5%. Hiermee bracht het zijn cijfers over de afgelopen week ook licht in het rood. Deze neerwaartse trend vindt plaats in een periode waar de gehele crypto markt echter moeilijkheden ondergaat. 

Pepe coin koers grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

Crypto markt ondergaat daling na uitstroom binnen Ethereum ETF’s

De gehele crypto markt begon donderdag met een daling van meer dan 4%, en de memecoin markt moest zelfs een daling van boven de 6% accepteren.

Deze daling werd grotendeels veroorzaakt door de slechte prestaties van de onlangs gelanceerde Ethereum ETF’s. Na maandenlang wachten gingen begin deze week eindelijk de eerste Ethereum ETF’s live, maar na slechts twee dagen live te zijn ervaarden deze Ethereum ETF’s al een uitstroom van maar liefst $ 113 miljoen aan kapitaal.

Deze ontwikkeling zorgde ervoor dat Ethereum (ETH) op donderdag al snel met meer dan 8% daalde naar een niveau onder de $ 3.200. Ook Bitcoin (BTC) en de rest van de markt ondergingen dus een aanzienlijke daling, Bitcoin daalde over dezelfde periode met iets meer dan 3%.

Bitcoin en Ethereum koers grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

Het huidige negatieve momentum lijkt echter van korte duur en crypto analisten geloven nog altijd in het succes van de Ethereum ETF’s. Volgens velen kan de Ethereum koers dan ook richting de $ 9.000 gaan stijgen.

Op het moment dat de gehele markt zich weer in een opwaartse trend bevindt, lijkt het echter Pepe te zijn die het meeste groeipotentieel lijkt te hebben.

Is Pepe de beste crypto investering deze week?

Nu de ‘open interest’ met 10% is gestegen voorspellen crypto analisten namelijk een aanzienlijke koers rally.

Volgens Gem Detector begeeft Pepe zich richting het einde van een 60-daagse candle consolidatie. Dit is volgens hem een teken dat Pepe zich aan het opmaken is voor de volgende pump.

Een andere belangrijke indicator voor een toekomstige rally voor Pepe is de Exchange Liquidation map van Pepe. Deze indicator laat zien hoe er meer ‘long positions’ dan ‘short positions’ zijn ingenomen voor Pepe. Dit is een teken dat de bears uitgeput raken en dat het marktsentiment langzaam aan het bewegen is naar een bullish fase.

Nu de ‘open interest’ aan het toenemen is, en steeds meer analisten positieve koerspatronen terugzien op de koersgrafiek van Pepe, lijkt Pepe zich dus op te maken voor een stijging die de nummer 3 van de memecoin markt gemakkelijk richting de $0,00002 kan brengen, bijna een verdubbeling in waarde.

Alternatieve memecoins met groter groei potentieel

Een stijging van 100% is echter niets nieuws voor memecoin investeerders. Veel van deze memecoin investeerders zijn zelfs op zoek naar grotere winsten.

Om deze reden kiezen deze investeerders er vaak voor om hun vermogen te investeren in presale tokens, omdat deze tokens tegen gereduceerde prijzen worden aangeboden. Zodra deze projecten volgens tractie winnen en gelist worden op exchanges kunnen vroege investeerders ongelooflijke winsten realiseren.

Omdat het soms moeilijk kan zijn om het juiste presale project te vinden, dagelijks worden er namelijk tientallen nieuwe crypto’s op de markt gebracht, beschrijven we hieronder een drietal van de meest belovende crypto projecten van dit moment.

Pepe Unchained (PEPU) – Nieuwe Pepe alternatief lanceert eigen Layer 2 blockchain

Pepe Unchained is een nieuwe memecoin die al snel viraal wist te gaan omdat het bezig is om zijn eigen Layer 2 blockchain op de markt te brengen. Hiermee wist het zich meteen te onderscheiden van de vele Pepe alternatieven die vaak geen enkele utility met zich meebrengen en alleen maar proberen te profiteren van de hype van Pepe coin. Hierdoor vormt het ook een van de memecoins die misschien wel het meeste kan profiteren van een toekomstige rally van de Pepe koers. 

De Layer 2 blockchain van Pepe Unchained heeft een belangrijk doel, en dat is de gebreken van de Layer 1 blockchains zoals Ethereum oplossen. Deze Layer 1 blockchains hebben vaak nte maken met langzame transactiesnelheden en hoge transactiekosten, waardoor de memecoins die zich op deze blockchains bevinden vaak minder interessant worden voor traders. De Layer 2 blockchain van Pepe Unchained lost deze problemen op en vormt daarmee ook een ideale launchpad voor nieuwe memecoins.

De Layer 2 blockchain is echter niet het enige voordeel dat Pepe Unchained met zich meebrengt. Dit project biedt namelijk ook extra hoge staking beloningen aan de gebruikers die hun gekochte PEPU tokens vastzetten. Op dit moment is er zelfs een APY te verdienen van bijna 1% per dag.

De presale van Pepe Unchained heeft inmiddels al meer dan $5,3 miljoen op weten te halen, en sprint hierdoor door zijn presale doelen heen. Dit zorgt er ook voor dat de PEPU token blijft stijgen in prijs, waardoor vandaag het beste moment vormt voor investeerders om te profiteren van de huidige koers. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Pepe Unchained Presale

The Meme Games (MGMES) – Nieuwe crypto game combineert passie van de Olympische Spelen met de hilariteit van meme karakters

The Meme Games wordt door vele crypto analisten beschreven als een van de beste crypto games van 2024. Dit komt doordat dit project in staat is om de passie en competitiviteit van de Olympische Spelen te combineren met de hilariteit van meme karakters. Dit project is namelijk bezig om een crypto game te creëren waarin meme karakters het tegen elkaar opnemen om gouden medailles in games die gelijk lopen aan de Olympische Spelen van 2024 in Parijs.

Gebruikers kunnen vervolgens de meme karakters kiezen van wie ze denken dat de gouden medaille gaat winnen. Om dit te doen zullen gebruikers de native MGMES token moeten kopen. Zodra ze deze token kopen krijgen ze de keuze uit 5 meme karakters. Op het moment dat gebruikers het juiste karakter kiezen, zullen ze een 25% bonus op hun initiële aankoop verdienen. Omdat gebruikers in staat zijn om zo vaak als ze willen MGMES tokens te kopen, kunnen ze ook eindeloos in aanmerking komen voor deze mooie bonus.

De crypto game van The Meme Games vormt echter niet de enige manier voor gebruikers om MGMES bonussen te verdienen. Het project biedt zijn gebruikers namelijk ook een aantrekkelijke APY aan als ze deze token vastzetten. Op dit moment is er een APY te verdienen die in de buurt komt van de 1000%. Er zijn inmiddels ook al meer dan 10 miljoen MGMES tokens vastgezet.

De presale van The Meme Games ging vorige week pas live, maar heeft inmiddels al meer dan een kwart miljoen dollars aan investeren op weten op te halen. Gebruikers hebben nu nog maar kort de tijd om MGMES tokens te kopen tegen de lage prijs van $0,00905 per stuk. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek The Meme Games Presale

WienerAI (WAI) – Memecoin creëert zijn eigen AI trading bot

Met WienerAI is er een nieuwe memecoin op de markt verschenen die een nieuwe golf van memecoins aanvoert die niet alleen meer worden ontwikkeld als grap, maar echte utility met zich meebrengen. In het geval van WienerAI wordt de hilariteit van een Wiener hond gecombineerd met de functionaliteit van een unieke AI trading bot.

De AI trading bot van WienerAI stelt gebruikers in staat om vragen te stellen over de crypto markt. De antwoorden op deze vragen kunnen vervolgens gebruikt worden om een voordeel te behalen op de rest van de crypto markt. Het gewonnen advies kan daarnaast meteen toegepast worden, aangezien het kopen en verkopen van tokens ook mogelijk is via deze trading bot.

Gebruikers die extra crypto’s willen verdienen, kunnen tijdens hun gebruik van de AI trading bot ook gebruik maken van de staking beloningen van dit project. Op dit moment zijn er maar liefst 7,3 miljard tokens vastgezet tegen een APY van 141%. Een veelbelovend teken voor de toekomst van dit project.

De presale van WienerAI behaalde onlangs zijn presale doel van $7 miljoen. Dit betekent dat de presale nu zijn laatste fase is ingegaan. Hierdoor hebben gebruikers nog tot begin volgende week om WAI tokens te kopen tegen de lage prijs van $0,00073. Daarna zal de token gelist worden op exchanges en mogelijk exploderen in waarde. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek WienerAI Presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!