Crypto analisten: SOL koers op weg naar $500 ondanks dip – Nu Solana kopen?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Solana is over de afgelopen weken samen met XRP de best presterende crypto uit de top 10 van de crypto markt gebleken. Ondanks dat de koers op woensdag nog een kleine dip ervaarde, lijkt SOL nu op weg naar de $500. Nu Solana kopen?

Solana (SOL) heeft over de afgelopen weken weten te overtuigen. Met een stijging van 10% over de afgelopen week zijn de totale winsten over de afgelopen maand opgelopen tot wel 37%. Hiermee vormt Solana samen met XRP de enige crypto die meer dan 30% wist te stijgen over de afgelopen maand (XRP steeg met 31% over dit tijdsbestek).

Solana koers grafiek (1 maand) – Bron: CoinMarketCap

Deze recente stijgingen hebben er nu voor gezorgd dat de koers voorbij de $175 is gestegen, en ook een dip zoals die van woensdag lijken vooralsnog geen invloed te hebben op de verdere prestaties van de nummer 5 van de crypto markt.

Met deze recente stijgingen in het achterhoofd zijn er nu meerdere analisten geweest die een doel van $500 realistisch laten lijken.

Analisten voorspellen koers van $500 voor Solana

Met de recente lancering van een Ethereum ETF’s is Solana nu volgens vele crypto analisten de volgende crypto die in aanmerking komt voor zijn eigen crypto ETF. Dit zou Solana na Bitcoin en Ethereum de derde crypto maken die een eigen ETF heeft.

Dit zou een belangrijke stap vormen voor Solana, aangezien het deze crypto ook een stuk legitiemer maakt, en natuurlijk toegankelijk voor het grote institutionele vermogen binnen onder andere de Amerikaanse markt.

De waarde van $260, die Solana realiseerde in november van 2021 is nog altijd de ATH van Solana. De hoogste waarde die Solana sinds 2021 wist te behalen was $200, in maart van dit jaar.

Toch denkt Crypto Jelle nu dat Solana in staat gaat zijn om zijn ATH bijna te verdubbelen naar een waarde van $500.

Volgens Crypto Jelle is Solana namelijk bezig met een ‘re-accumulation’ structuur. Dit betekent dat investeerders bezig zijn om SOL tokens op te kopen.

Deze ontwikkeling vindt volgens Jelle al meerdere maanden plaats, en gaat volgens hem nu eindelijk tot de langverwachte winsten leiden.

Volgens hem was dit dezelfde structuur die in 2021 leidde tot een ATH van $260, en in combinatie met een Solana ETF kan dit volgens hem zomaar leiden tot een stijging naar de $500.

Een stijging richting de $500 staat echter gelijk aan een groei van maar liefst 185%, en zal daarom niet binnen enkele weken plaatsvinden.

Daarnaast kan het nog meerdere maanden op zich laten wachten voordat er sprake is van een Solana ETF. Ethereum liet eerder al zien dat het na de initiële goedkeuring nog meer dan 2 maanden op zich kan laten wachten voordat de eerste ETH ETF live gaat.

Met dit in het achterhoofd is het ook niet gek dat investeerders hun portfolio naast Solana ook diversifiëren met andere crypto’s met een groot groeipotentieel.

Alternatieve crypto’s om te overwegen

Met name nieuwe memecoins krijgen recentelijk de nodige aandacht van investeerders, omdat dit soort projecten wel in staat zijn om binnen enkele weken met honderden procenten te stijgen.

Memecoins die zich in hun presale fase bevinden doen hier nog een schepje bovenop, omdat tokens hier vaak tegen hoge kortingen te kopen zijn. Vroege investeerders kunnen hierdoor extra hoge winsten behalen.

Toch kan het moeilijk zijn voor zowel nieuwe als ervaren investeerders om het juiste presale project te vinden, doordat er dagelijks tientallen nieuwe crypto’s op de markt verschijnen.

Om die reden bespreken we hieronder een tweetal veelbelovende presale tokens. Allebei deze tokens zijn in staat om aanzienlijke stijgingen door te maken zodra ze live gaan op grote exchanges.

The Meme Games (MGMES) – Nieuwe crypto game combineert hilariteit van meme karakters met de passie van de Olympische Spelen

The Meme Games is een nieuwe crypto game, die al snel de nodige aandacht heeft ontvangen vanuit de crypto community. Deze crypto game is namelijk geïnspireerd door de Olympische Spelen van 2024 in Parijs, en combineert de passie van deze spelen nu met de hilariteit van meme karakters. Gebruikers kunnen vervolgens wedden op welke meme karakter gaat winnen.

De meme karakters van The Meme Games zullen het tegen elkaar opnemen in games die gelijk lopen aan de Olympische Spelen van 2024 in Parijs. Op het moment dat een gebruiker het juiste karakter kiest, zullen zij een 25% bonus ontvangen op hun originele token aankoop. Om deel te nemen zullen gebruikers dus de MGMES token moeten kopen. Vervolgens zullen ze meteen de keuze krijgen om uit een van de 5 meme karakters te kiezen.

Gebruikers kunnen zo vaak MGMES tokens kopen als ze willen. Dit betekent dat ze ook eindeloos in aanmerking kunnen komen voor de 25% token bonus. De 25% token bonus van de crypto game vormt echter niet de enige manier binnen The Meme Games om bonussen te verdienen. Gebruikers kunnen hun gekochte MGMES tokens namelijk ook staken in het staking mechanisme van dit project. Op dit moment is er een APY te verdienen van maar liefst 1050%.

De presale van The Meme Games ging onlangs pas live, maar heeft inmiddels al wel meer dan $225.000 op weten te halen. Hiermee komt de presale snel in de buurt van zijn volgende doel, en op dat moment zal de huidige prijs van $0,00905 per token ook verder gaan stijgen. Investeerders zullen zich dus moeten haasten om te profiteren van de huidige kortingen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek The Meme Games Presales

Shiba Shootout (SHIBSHOOT) – Nieuwe Play 2 Earn game creëert eigen gaming wereld geïnspireerd door het Wilde Westen

Shiba Shootout is een nieuwe Play 2 Earn meme coin die een volledige gaming wereld aanbiedt die zich afspeelt in het Wilde Westen. In deze gaming wereld zijn er vele verschillende manieren om tokens te verdienen. De meest populaire manier is om het op te nemen tegen andere cowboys en hierdoor een Shiba Sharpshooter te worden. 5% van de totale token voorraad is namelijk apart gezet om Shiba Sharpshooters te belonen.

Naast de Shiba Sharpshooter beloningen zijn er ook andere manieren om crypto te verdienen. Zo kunnen gebruikers er bijvoorbeeld voor kiezen om deel te nemen aan de Lucky Lasso Lottery. Deze loterij stelt gebruikers in staat om grote hoeveelheden SHIBASHOOT te verdienen. Ook gaat een deel van de prijzenpot naar het goede doel. Naast de loterij zijn er ook functies zoals Campfire Stories sessies, waarbij natuurlijk ook de SHIBASHOOT token is te verdienen.

Gebruikers zijn ook in staat om hun vermogen te staken bij Shiba Shootout. Bij deze gaming wereld is er echter geen sprake van een normaal staking systeem. Bij Shiba Shootout is er namelijk een Cactus Staking systeem. Dit systeem beeldt je vermogen af via een digitale cactus plant. Op het moment dat je vermogen groeit, zal ook je cactus plant gaan groeien. Op deze manier zijn gebruikers in staat om hun vermogen letterlijk te zien groeien.

De presale van Shiba Shootout was onlangs in staat om voorbij de mijlpaal van $750.000 te stijgen. Dit zorgde er ook voor dat de SHIBSHOOT prijs van $0,0196 steeg naar $0,0197. Er zijn nu nog maar enkele dagen te gaan voordat deze prijs nogmaals gaat stijgen, wat betekent dat investeerders zich moeten haasten om te profiteren van de huidige lage prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Shiba Shootout Presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!