Elon Musk boost crypto meme MAGA met 20% pump – welke memecoins liften mee?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Recente uitlatingen van Elon Musk hebben ervoor gezorgd dat de MAGA koers wist te exploderen. Met een stijging van meer dan 25% wist de MAGA koers te stijgen richting de $7,50. Hoe ziet de toekomst van de MAGA koers eruit en welke crypto memecoins kunnen meeliften op dit succes?

Elon Musk steunt Trump als presidentskandidaat – Gevolgen voor crypto markt

Elon Musk heeft nog altijd een grote invloed op de crypto markt met zijn uitlatingen. Met meer dan 190 miljoen volgers op zijn X account is de eigenaar van X en Tesla misschien wel een van de meest invloedrijke personen van de wereld. Elon Musk crypto’s zoals Dogecoin wisten al meerdere malen te exploderen door X posts van Musk, en het recente nieuws dat Elon Musk Trump steunt voor de volgende presidentsverkiezingen heeft nu ook de MAGA koers aanzienlijk winsten opgeleverd.

Elon Musk met 190 miljoen volgers op zijn X account – Bron: X.com

MAGA, de Donald Trump memecoin, onderging recentelijk al de nodige volatiliteit, nu alle ontwikkelingen rondom Trump een aanzienlijke invloed hebben op de koers. Begin juni was de MAGA koers bijvoorbeeld nog in staat om grootse winsten te realiseren, wat uiteindelijk leidde tot een nieuwe ATH boven de $16.

Na deze piek moest de MAGA koers echter significant consolideren, maar in de afgelopen dagen was de koers toch weer in staat om van onder de $6 tot boven de $7,5 uit te stijgen met dank aan Elon Musk.

MAGA koers grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

Nieuws dat Elon Musk een supporter is van Trump, en een X post in het teken van Trump zorgde voor het nodige optimisme binnen de cryptomarkt.

Het feit dat Trump zich recentelijk erg positief heeft uitgesproken over de crypto markt maakt hem namelijk een populaire kandidaat onder crypto investeerders. Justin Sun, oprichter van Tron, gaf eerder bijvoorbeeld aan dat Trump de beste keuze is voor de crypto industrie.

Nu een van de meest invloedrijke personen zijn steun uitte voor deze presidentskandidaat onderging de gehele crypto markt meteen een aanzienlijke stijging.

Naast een stijging voor zowel Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) was MAGA (TRUMP) de grootste winnaar met een stijging van meer dan 25%.

Ondanks de recente consolidatie, MAGA daalde afgelopen maandag weer tot onder de $7, zijn crypto analisten nog altijd positief over de toekomst van deze opmerkelijke memecoin.

Koers vooruitzicht MAGA – Welke memecoins kunnen profiteren van succes MAGA?

Nu Biden zich heeft teruggetrokken uit de race om president te worden, en de chaos binnen de Democraten lijkt toe te nemen, verwachten meerdere crypto analisten dat de MAGA koers richting de $17,48 kan gaan stijgen voor het einde van 2024. Dat zou een stijging zijn van meer dan 150%.

In 2025 is er zelfs een mogelijkheid dat de koers richting de $ 20,55 kan stijgen. Dit zou een stijging representeren van maar liefst 300%.

Dit soort stijgingen zijn natuurlijk alleen maar haalbaar voor deze Trump crypto als Trump in november de presidentsverkiezingen wint. In dat geval zal waarschijnlijk de gehele crypto markt een rally ervaren, en zullen er ook andere memecoins zijn die optimaal kunnen profiteren.

Om deze reden beschrijven we hieronder een drietal nieuwe presale tokens die tegen die tijd waarschijnlijk al op exchanges te vinden zijn en zich hierdoor een ideale positie bevinden om mee te liften op het succes van MAGA en de rest van de markt.

Alledrie deze tokens zijn op dit moment nog tegen gereduceerde prijzen op te scheppen, waardoor het goede kandidaten vormen voor het maximaliseren van je winsten.

Kom hieronder alles te weten over drie van de beste presale tokens van dit moment.

Pepe Unchained (PEPU) – Nieuw Pepe alternatief lanceert eigen Layer 2 blockchain

Pepe Unchained is een nieuwe memecoin die bezig is met de ontwikkeling van een eigen Layer 2 blockchain. Dit alternatief van Pepe weet zich hiermee te onderscheiden van al zijn voorgangers, iets wat duidelijk terug te zien is aan de prestaties van zijn presale.

De opkomst van Pepe Unchained komt als geroepen nu steeds meer memecoins moeilijkheden ervaren op Layer 1 blockchains zoals Ethereum vanwege trage transacties en erg hoge tarieven. Met de Layer 2 oplossing van Pepe Unchained wordt er nu een einde gemaakt aan deze problemen, en zijn nieuwe memecoins in staat om optimaal te profiteren van de snelle transacties tegen lage tarieven.

De presale van Pepe Unchained bleek al snel een groot succes en komt intussen snel in de buurt van de $5 miljoen. Op het moment dat dit doel behaald wordt, zal ook de huidige prijs van $0,008596 verder gaan stijgen, wat betekent dat gebruikers er snel bij moeten zijn om te profiteren van de huidige lage prijs.

Gebruikers die hun tokens vandaag nog kopen kunnen ook meteen beginnen met het staken van hun PEPU tokens. Het staken van PEPU tokens brengt op dit moment een jaarlijks rendement van bijna 400% met zich mee. Het is dan ook geen verrassing dat er inmiddels al meer dan 400 miljoen PEPU tokens zijn vastgezet. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Pepe Unchained Presale

The Meme Games (MGMES) – Nieuwe crypto game gaat viraal dankzij unieke meme karakters

Met The Meme Games is er een nieuwe crypto game op de markt verschenen die al snel viraal is gegaan. Deze crypto game is bezig om de passie van de Olympische Spelen te combineren met de hilariteit van meme karakters. In deze crypto game zullen meme karakters het namelijk tegen elkaar op gaan nemen in games die parallel lopen aan de Olympische Spelen van 2024 in Parijs.

De crypto game zal gebruikers in staat stellen om het meme karakter te kiezen dat volgens hun een gouden medaille gaat winnen. Zodra ze het juiste karakter raden komen ze in aanmerking voor een aanzienlijke bonus. Om meme karakters te kiezen, zal de native MGMES token gekocht moeten worden. Zodra de MGMES token is aangeschaft zullen gebruikers in staat zijn om te kiezen tussen WIF, DOGE, PEPE, TURBO en BRETT.

Gebruikers die voor het juiste meme karakter kiezen, zullen een 25% bonus op hun aantal gekochte tokens ontvangen. Doordat gebruikers zo vaak MGMES tokens kunnen kopen als ze willen, kunnen ze dus ook eindeloos in aanmerking komen voor de bonus van 25%. Naast deze bonussen zijn gebruikers ook in staat om extra MGMES tokens te verdienen via het staking systeem van dit platform. Op dit moment staat er een APY te wachten op vroege investeerders van meer dan 1200%.

De presale van The Meme Games heeft inmiddels al meer dan $210.000 op weten te halen, ondanks dat het vorige week pas live is gegaan. Zodra deze presale eind van deze week zijn volgende fase ingaat zal de huidige prijs van $0,00905 verder gaan stijgen. Vandaag vormt dan ook het beste moment om in te stappen bij dit veelbelovende project. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek The Meme Games Presale

Shiba Shootout (SHIBASHOOT) – Nieuwe Play 2 Earn crypto creëert volledige gaming wereld die zich afspeelt in het Wilde Westen

Shiba Shootout is een van de meest belovende Play 2 Earn crypto’s van 2024. Deze snel groeiende markt is verantwoordelijk geweest voor de successen van onder andere Floki (FLOKI), die ondertussen een market cap heeft van groter dan $1,7 miljard. Met Shiba Shootout is er nu een nieuw project naar voren gekomen dat dezelfde soorten winsten kan realiseren.

Dit project is bezig met de ontwikkeling van een volledige gaming wereld die bestaat uit vele verschillende games en functies die gebruikers die native SHIBASHOOT op kan leveren. In deze gaming wereld, die zich afspeelt in het Wilde Westen, kunnen gebruikers het bijvoorbeeld als cowboys tegen elkaar opnemen om een Shiba Sharpshooter te worden. Maar liefst 5% van de gehele token voorraad is gereserveerd voor Shiba Sharpshooter beloningen.

Ook kunnen gebruikers deelnemen aan games zoals de Lucky Lasso Lottery. In deze loterij zijn er grote SHIBASHOOT prijzen te verdienen, daarnaast gaat een deel van de prijzenpot naar het goede doel. Ook kunnen gebruikers ervoor kiezen om hun eigen SHIBASHOOT tokens vast te zetten in het Cactus Staking systeem van deze P2E game. In dit systeem zullen gebruikers hun vermogen letterlijk zien groeien aan de hand van een digitale cactusplant.

De presale van Shiba Shootout heeft in korte tijd nu al meer dan $700.000 aan vroege investeringen opgehaald. Nu de presale op woensdag al zijn volgende fase ingaat, hebben gebruikers nu nog maar beperkt de tijd om te profiteren van de huidige gereduceerde prijs van $0,0196 per stuk. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Shiba Shootout Presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!