Topanalist voorspelt explosieve groei van Ethereum naar $4.000 te midden van ETF-geruchten – Aanstaande altcoin-seizoen?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt is kalm en klaar voor een potentiële bull run. Altcoins blijven op aantrekkelijke instappunten, maar beginnen tekenen van opwaarts momentum te vertonen. Een topanalist heeft voorspeld dat de prijs van Ethereum naar $4.000 zou kunnen stijgen, aangewakkerd door de opwinding rond ETF-ontwikkelingen. Deze voorspelling voegt een spannende wending toe voor beleggers en handelaars over de hele wereld. Kunnen de marktomstandigheden het toneel vormen voor een naderend altcoin-seizoen? Dit artikel gaat in op de belangrijkste indicatoren, cruciale inzichten en specifieke munten die mogelijk op de rand van explosieve groei staan.

CYBRO-voorverkoop bereikt mijlpaal van $1 miljoen: Een investeringsmogelijkheid van één op een miljoen

CYBRO trekt de aandacht van crypto-whales nu de exclusieve token-voorverkoop snel boven de $1 miljoen uitstijgt. Dit baanbrekende platform biedt beleggers ongeëvenaarde mogelijkheden om hun inkomsten onder alle marktomstandigheden te maximaliseren.

Experts voorspellen een potentiële ROI van 1200%, waarbij CYBRO-tokens beschikbaar zijn tegen een voorverkoopprijs van slechts $0,025 per stuk. Dit zeldzame, technologisch geavanceerde project heeft al prominente crypto-whales en beïnvloeders aangetrokken, wat wijst op een groot vertrouwen en interesse. In een opwindende ontwikkeling heeft CYBRO ook een verwijzingsprogramma gelanceerd dat actief is tot 15 juli, waarbij 12% wordt aangeboden uit directe tokenaankopen van scheidsrechters, 3% uit scheidsrechters op het tweede niveau en 2% uit scheidsrechters uit het derde niveau. Beloningen worden wekelijks in USDT verzonden en scheidsrechters verdienen dubbele CYBRO-punten bij hun eerste storting met behulp van de verwijzingscode.

Houders van CYBRO-tokens zullen genieten van lucratieve inzetbeloningen, exclusieve airdrops, cashback op aankopen, lagere handels- en leenkosten en een robuust verzekeringsprogramma binnen het platform.

Met slechts 21% van het totale aantal tokens beschikbaar voor deze voorverkoop en ongeveer 25 miljoen al verkocht, is dit een gouden kans voor slimme investeerders om een ​​belang te verwerven in een project dat werkelijk één op een miljoen is.

>>> Word lid van CYBRO en streef naar toekomstige rendementen tot 1200% <<<

De heropleving van Ethereum (ETH) duidt op een sterk bullrun-potentieel

Ethereum (ETH) wordt momenteel verhandeld tussen ongeveer $2960 en net boven $3400. Het dichtstbijzijnde weerstandsniveau is ongeveer $3556, wat ETH moet overtreffen om een ​​sterkere opwaartse trend te bevestigen. Ondanks een kleine daling in de afgelopen maand is ETH de afgelopen zes maanden met meer dan vijftig procent gestegen. Bullish indicatoren suggereren dat ETH kan stijgen tot bijna $4000, met een groeipotentieel van meer dan vijftig procent ten opzichte van de huidige niveaus. De recente activiteit laat zien dat de stieren sterk standhouden, wat de weg vrijmaakt voor een nieuwe belangrijke rally. Als de trends uit het verleden uit 2021 zich herhalen, zou ETH in de komende maanden nieuwe hoogtepunten kunnen bereiken.

Solana (SOL) schijnt: Bulls sterker nu grote winsten verwacht worden

Solana (SOL) vertoont sterke tekenen, zelfs met de recente marktdumps. Momenteel varieert de prijs tussen $134 en $155. Bulls lijken de controle te hebben, waardoor de munt de afgelopen week met ruim 23% en deze maand met ongeveer 31% is gestegen. Met een gezonde RSI van bijna 64 heeft Solana het potentieel om zijn dichtstbijzijnde weerstand op $162 te doorbreken. Als het momentum aanhoudt, zouden we kunnen zien dat SOL de tweede weerstand test op $183, wat een potentiële stijging van ongeveer 18% ten opzichte van de huidige niveaus betekent. Ondanks enkele dalingen duidt Solana’s zesmaandelijkse verandering van 109% erop dat de langetermijngroei nog steeds op koers ligt.

Polygon (MATIC) toont belofte te midden van marktonzekerheid

Polygon (MATIC) wordt momenteel verhandeld tussen $0,48 en $0,56, wat duidt op voorzichtig optimisme. De munt schommelde onlangs rond zijn 10-daagse en 100-daagse voortschrijdende gemiddelden, beide dichtbij $0,54. Hoewel de prijsverandering in één week bijna 1% bedraagt, duidt de dip van ruim 6% van de afgelopen maand op ruimte voor herstel. De RSI rond 52 duidt op een evenwichtig marktsentiment. Als MATIC de dichtstbijzijnde weerstand op $0,58 doorbreekt, zou het kunnen mikken op $0,66, wat een potentiële stijging van 17% betekent. Het moet echter boven het ondersteuningsniveau van $0,43 blijven om de bullish visie te behouden. De stieren winnen aan kracht en beschouwen die hogere niveaus als een teken van aanstaande groei.

Toncoin (TON) vertoont veelbelovende tekenen ondanks recente crypto-turbulentie

Toncoin (TON) is misschien licht gedaald, maar het is verre van bearish. Het wordt momenteel verhandeld tussen $7,02 en $7,64, terwijl de bulls stabiel blijven. De dichtstbijzijnde weerstand ligt op $7,87, en het doorbreken hiervan zou de prijzen naar $8,48 kunnen duwen, wat een potentiële stijging van meer dan 10% betekent. De steun op $6,62 duidt op een sterke interesse van kopers, wat wijst op een bodem. Met een winst van meer dan 230% over zes maanden vertoont Toncoin een solide groeipotentieel. Kortetermijnschommelingen kunnen voor verwarring zorgen, maar de onderliggende trend wijst op een sterkere bull-actie.

Conclusie

ETH, SOL, MATIC en TON zijn veelbelovend, maar hebben minder potentieel voor winst op de korte termijn. Beleggers kunnen grotere kansen vinden met CYBRO, een zeer geavanceerd DeFi-platform. CYBRO biedt AI-aangedreven opbrengstaggregatie op de Blast-blockchain, wat een effectieve manier biedt om de inkomsten te maximaliseren. Het platform biedt ook lucratieve inzetbeloningen, exclusieve airdrops en cashback op aankopen. CYBRO zorgt voor een naadloze ervaring voor gebruikers met eenvoudige stortingen en opnames. Door zich te concentreren op transparantie en compliance heeft CYBRO aanzienlijke belangstelling gekregen van crypto-walvissen en influencers, waardoor het een opvallend project is in de huidige markt.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!